Mamy przygotowany prosty skrypt losujący na potrzeby wszystkich konkursów itp.
Sprawdzony i przetestowany skrypt już nie pierwszy raz. Z dobrych wiadomości to już mam silnik i jest uzbrajany, więc będzie czym dojechać jak się los uśmiechnie.
Hej,
No tak, tyle że ten skrypt tylko raz był dla mnie łaskawy… Może i tym razem się uda. Oby.
Pozdrawiam,
Dimatheus
jak już dla kogoś był łaskawy to teraz powinien(proszę…) okazać swoją łaskawość innym np. mnie
Czyli skrypty, skryptami ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie.
Napisze ktoś za mnie egzamin z matmy^^ bo chcę jechać.
Hej,
Ależ wspaniała niespodzianka na mail’u dzisiaj na mnie czekała. :o :D/ Zupełnie się nie spodziewałem. :biggrin: Nie wiem, jak wyrazić wdzięczność… Może po prostu: Dziękuję serdecznie!! I do zobaczenia już za niecały miesiąc.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Studia? Jeśli tak, to zawsze masz kampanie wrześniową do wykorzystania
Czy wszystkie zaproszenia imienne już są rozesłane ??
Dodaliśmy drugą tapetę w rozdzielczości Full HD
Nie - pisaliśmy, że zaproszenia wysyłane są partiami, jeszcze trochę osób czeka w kolejce.
Wybacz nie doczytałem , duży “śmietnik” mam ostatnio w głowie :lol:
Dzięki za info.
czy trzeba mieć wpisany w profilu wiek aby być losowanym?
pytam bo dopiero dziś zauważyłem że nie miałem wpisanej daty urodzenia w profilu…
Jeżeli ktoś z zaproszonych nie pojedzie to jego mjejscówka wchodzi do puli otwartej rejestracji czy wybieracie kolejnego użytkownika i wysyłacie mu zaproszenie?
W sobotę wieczorem podczas zlotu, będzie tzw integracja.
Może ktoś umuzykalniony, wziął by ze sobą wiosło?
Hej,
Świetny pomysł. W sumie mógłbym ze sobą wziąć klawisza, ale byłby problem w pociągu i zapewne przy powrocie… Ale spoko - na zdjęciach hotelu widziałem, że mają fortepiany - może więc da się coś wykombinować…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja mogę wziąć wiosło, bo jadę samochodem, ale grać nie będę, bo moje umiejętności są bardzo przeciętne i nie grałem już od ponad 3 lat
Ogromne dzięki za zaproszenie. Kompletnie się nie spodziewałem i miałem tylko nadzieję, że poszczęści mi się w losowaniu a tu taka niespodzianka. Jakoś bardzo aktywny nie jestem, więc się kompletnie nie spodziewałem. Życzę wszystkim innym szczęścia w losowaniu i gratuluję tym którzy już dostali zaproszenie. Mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi w dotarciu na zlot.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
Wszelkie formalności dopełnione…dziękuję za zaproszenie i do zobaczenia w lipcu… =D>
Są jakieś godziny (mniej więcej) wysyłania zaproszeń ??
(co 30min sprawdzam skrzynkę i się stresuje )
Różnie
Ja też, nie jesteś sam