HotZlot 2010 - wątek ogólny

Mamy przygotowany prosty skrypt losujący na potrzeby wszystkich konkursów itp.

Sprawdzony i przetestowany skrypt już nie pierwszy raz. Z dobrych wiadomości to już mam silnik i jest uzbrajany, więc będzie czym dojechać jak się los uśmiechnie.

Hej,

No tak, tyle że ten skrypt tylko raz był dla mnie łaskawy… Może i tym razem się uda. :slight_smile: Oby. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

jak już dla kogoś był łaskawy to teraz powinien(proszę…) okazać swoją łaskawość innym np. mnie :slight_smile:

Czyli skrypty, skryptami ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie.

Napisze ktoś za mnie egzamin z matmy^^ bo chcę jechać.

Hej,

Ależ wspaniała niespodzianka na mail’u dzisiaj na mnie czekała. :o :D/ Zupełnie się nie spodziewałem. :biggrin: Nie wiem, jak wyrazić wdzięczność… Może po prostu: Dziękuję serdecznie!! I do zobaczenia już za niecały miesiąc. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Studia? Jeśli tak, to zawsze masz kampanie wrześniową do wykorzystania :stuck_out_tongue:

Czy wszystkie zaproszenia imienne już są rozesłane ??

Dodaliśmy drugą tapetę w rozdzielczości Full HD

Nie - pisaliśmy, że zaproszenia wysyłane są partiami, jeszcze trochę osób czeka w kolejce.

Wybacz nie doczytałem :wink: , duży “śmietnik” mam ostatnio w głowie :lol:

Dzięki za info.

czy trzeba mieć wpisany w profilu wiek aby być losowanym?

pytam bo dopiero dziś zauważyłem że nie miałem wpisanej daty urodzenia w profilu…

Jeżeli ktoś z zaproszonych nie pojedzie to jego mjejscówka wchodzi do puli otwartej rejestracji czy wybieracie kolejnego użytkownika i wysyłacie mu zaproszenie?

W sobotę wieczorem podczas zlotu, będzie tzw integracja.

Może ktoś umuzykalniony, wziął by ze sobą wiosło?

Hej,

Świetny pomysł. :slight_smile: W sumie mógłbym ze sobą wziąć klawisza, ale byłby problem w pociągu i zapewne przy powrocie… Ale spoko - na zdjęciach hotelu widziałem, że mają fortepiany - może więc da się coś wykombinować… :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja mogę wziąć wiosło, bo jadę samochodem, ale grać nie będę, bo moje umiejętności są bardzo przeciętne i nie grałem już od ponad 3 lat

Ogromne dzięki za zaproszenie. Kompletnie się nie spodziewałem i miałem tylko nadzieję, że poszczęści mi się w losowaniu a tu taka niespodzianka. Jakoś bardzo aktywny nie jestem, więc się kompletnie nie spodziewałem. Życzę wszystkim innym szczęścia w losowaniu i gratuluję tym którzy już dostali zaproszenie. Mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi w dotarciu na zlot.

Jeszcze raz wielkie dzięki.

Wszelkie formalności dopełnione…dziękuję za zaproszenie i do zobaczenia w lipcu… =D>

Są jakieś godziny (mniej więcej) wysyłania zaproszeń ?? :slight_smile:

(co 30min sprawdzam skrzynkę i się stresuje :stuck_out_tongue: )

Różnie :wink:

Ja też, nie jesteś sam :stuck_out_tongue: