Będzie można zobaczyć tak jak w poprzednim roku relację wideo na żywo? Jeżeli nie uda się pojechać na Zlot, to chociaż tyle chciałbym z tego mieć
sprawdzam kolejny dzień co godzinę skrzynkę i dalej pusto
Nie TY jeden ;p
Po prostu chłopaki lubią trzymać w napięciu lepiej niż najlepsze filmy, brawo =D>
Jeszcze będziesz płakał jak nie będzie z kim skakać na matach
Nie mów hop, ja nie dostałem zaproszenia, a w lotto za dobry nie jestem :] Ale jest szansa na pojedynek
Nie no z zamkiem to po całości loty Zastanawiam się kiedy zlot przeniesie się po za granica kraju
Sponsorzy nie wyrobią w końcu heh ale muszę przyznać, że impreza świetna
Powodzenia chłopaki i dziewczyny!
No ba, dostać zaproszenie to fajna sprawa. Muszę antyspama odczulić
// no i jestem winny piwo dwóm osobom więc muszę jechać
Na zaproszenie liczy chyba każdy (w tym także ja ), bo kto niby nie chciałby tam być. I, że to już rok, ach
Dostałem zaproszenie, oby nic nie stanęło na przeszkodzie wyjazdu.
Mam nadzieję że dzisiaj robiąc przelew dostaniecie jutro kasę i potwierdzicie moją chęć wzięcia udziału w zlocie :lol:
Dziękuję redakcji za głos uznania i docenienia mojej osoby. Miałem pewne obawy, bo przez ostatni czas praktycznie nie brałem udziału w tworzeniu vortalu i forum. Także jeszcze większe dla was brawa i podziękowania za możliwość wyjazdu i uczestnictwa w tym świetnym przedsięwzięciu.
Do zobaczenia 9 lipca
Do zobaczeni do zobaczenia… tylko nie zaśnij znowu na stole
Chyba ktoś z dobrychprogramów się na mnie nieźle zdenerwował, że nie dostałem jeszcze zaproszenia W tamtym roku było szybciej xD
Gratulacje dla tych, co dostali
na mnie chyba też bo także nie dostałem jeszcze…
Dziś już zaczynam się niepokoić… czy można jeszcze liczyć na zaproszenie, czy już wszystkie poszły?
Pula zaproszeń już jest prawdopodobnie wyczerpana, teraz możesz liczyć na szczęście w losowaniu
Ja też nie dostałem zaproszenia i się niepokoję… Czy ja nie dostanę już zaproszenia?
Czy po wpłaceniu kasy dostane potwierdzenie mejlem o jej wpłynięciu na wasze konto?
Zeskanuj świustek wpłacenia kasy i wyślij mailem, ja tak robiłem.