HotZlot 2010 - wątek ogólny

Hej,

Tak, po odnotowaniu wpłaty dostaniesz mail’a z informacją o ostatecznym potwierdzeniu Twojej rejestracji. Oczywiście zapewne troszkę to potrwa, tym bardziej, że kończy się pierwszy etap rejestracji. Ja przelew zrobiłem 10-go, a potwierdzenie otrzymałem 13-go, w niedzielę - normalnie szacunek za tak wielkie poświęcenie i niedzielne siedzenie przy mail’u. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Hm, tylko zawsze dostawałem potwierdzenie :stuck_out_tongue:

A to spoko, bo myślałem, że to jakiś automat wysyła :slight_smile:

Gratulajce wszystkim którzy dostali zaproszenia.

Ja niestety mam obowiązkowe praktyki w lipcu i nie pojadę.

Dobrej zabawy na zlocie :slight_smile:

Ja wpłaciłem pieniądze dzisiaj przed południem, dostałem potwierdzenie przed paroma minutami.

Trzeba też zrozumieć redakcję (nie mogą ciągle zapraszać tych samych osób)

Sam też nie dostałem zaproszenia a urlop już zaklepany

To nie tak - zapraszamy w pierwszym rzędzie najaktywniejsze, najbardziej wyróżniające się osoby. Jesteś na liście ale przed Tobą jest jeszcze trochę osób, które bardziej się wyróżniły. Nic jeszcze jednak nie jest przesądzone - cały czas wysyłamy zaproszenia :slight_smile:

Czyli jest nadzieja… :slight_smile: Nie ukrywam, że zależy mi na Zlocie (informacje z poprzednich już wielokrotnie wykorzystywałem w praktyce), ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że miejsce jest nie dla wszystkich. Mam jednak nadzieję… :slight_smile:

mam nadzieję że jeszcze dostanę zaproszenie…

ja dzisiaj dostałem zaproszenie :slight_smile:

Dziękuję bardzo redakcji za pamięć :slight_smile: Niestety w tym roku nie moge jechać :frowning:

Może ktoś inny skorzysta z mojego miejsca :slight_smile:

Ja ze swojej strony namawiam wszystkich, którzy mają możliwość do udziału w zlocie. Niesamowita impreza. Polecam =D>

Jak pisałem na Vortalu: “dziś ostatnia szansa na zaproszenie” - jak widać są jeszcze wysyłane. A co do losowania, to dobry pomysł, choć szanse są małe…

W dniu rejestracji puszcze kupon lotto - walka prawdopodobieństw :slight_smile:

edit----

rejestracja ruszyła, rano idę “puścić lotka” :wink:

Kiedy pojawią się pierwsze informacje o sesjach na HZ ? Wiem, że jak już będzie dopięte, ale może chociaż mały słodki sneak peak :slight_smile: ?

Przeniesiono z HotZlot 2010 - organizacja dojazdu

Na razie jeszcze trochę za wcześnie na to - mogę jedynie zdradzić, że Microsoft zapowiada pokazanie czegoś naprawdę bardzo świeżego (uprzedzając pytania - nie to nie będzie wczesna beta Windows 8 :wink: )

To pewnie jakaś alpha :stuck_out_tongue:

Kiedy można spodziewać się agendy?

strzelam w coś związanego z WM7 :slight_smile:

Pewnie na początku lipca lub już na koniec czerwca.

Zaproszenia otrzymało około 130 osób. Do otwartej rejestracji zostało więc tylko około 30 miejsc… :? Jak pisałem wcześniej - szanse są małe.

No ja też nie dostałem zaproszenia ale rejestracja już jest złozyłem dane.

Szkoda, że rejestracja nie odbywa się na ubiegłorocznych zasadach, ten dreszczyk emocji o 19:59:59:)

Ciekawe ile osób przypadnie na jedno wolne miejsce, stawiam że wiecej niż 50.

Ja cieszę się , że chociaż na dwóch zlotach udało mi się być za co serdecznie dziękuje.