HotZlot 2010 - wątek ogólny

A ja jeszcze nie byłem na HotZlocie, ale w tym roku miałem szczęście. Dlatego już poleruję gitarę. Będzie miał kto śpiewać? :smiley:

Ciekawe wystąpienie szykuje Kamil Porembiński “paszczak”

Czarnobyl był w zeszłym roku, ciekawe co teraz :slight_smile:

To już jesteś drugą osobą z gitarą, bo Lizard@ też pisał że przywiezie.

Jakieś dwa kawałki mogę zagrać przy sprzyjających okolicznościach :slight_smile:

właśnie się zarejestrowałem ciekawe czy maszyna losująca będzie dla mnie łaskawa :slight_smile:

Jeszce ani razu nie była ;/

Hmmmmm a na co liczysz: na szczęśliwy los, czy na loda i jakiego z automatu, czy kulka ??

:stuck_out_tongue: :wink:

fiesta , pochwal się, czy jedziesz na zlot :slight_smile: Kto jak kto, ale Ty na zaproszenie zasłużyłeś, a na żadnym zlocie Cię jeszcze nie było… :stuck_out_tongue:

Jeżeli zostało tylko 30 miejsc to już nie mam złudzeń :frowning:

W moim przypadku było tak:

• Pierwszy zlot - dostałem zaproszenie jednak nie mogłem jechać, szkoła, praktyki

• Drugi zlot - chciałem bardzo jechać, już obmyślałem co i jak z transportem itp - jednak zaproszenia już nie dostałem, wiec myślę sobie nie to nie :smiley:

• Trzeci zlot - zaproszenie dostałem jednak myślę sobie, macie tam już zgraną ekipę nie będę się pchał

• Czwarty zlot - dziękuje za zaproszenie jednak nie skorzystam, zbyt dużo obowiązków na głowie, jednak bardzo dziękuje, że pamiętaliście, ahh jak te lata wspólnie z Wami mijają :slight_smile:

Pozdrawiam serdecznie i życzę gruuubej !!

nie przesadzaj, trzeba wierzyć :slight_smile:

Okazję miałem być na wszystkich które do tej pory się odbyły, ale niestety terminy mi wybitnie nie odpowiadały. Jak na chwilę obecną wpisowe zapłacone i jeżeli nic pilnego mi nie wyskoczy to do zobaczenia w Zamku na skale :slight_smile:

Nareszcie Cię poznam :slight_smile: Byłeś chyba pierwszą osobą, która odpowiedziała mi na forum, tuż po rejestracji i założeniu pierwszego tematu… Stare czasy :stuck_out_tongue:

Tego nie może zrobić nawet gdyby chciał, i to z dwóch powodów. Po pierwsze zaproszenia są imienne i nie można ich odstępować komuś innemu. Po drugie rejestracja “za zaproszenia” zakończyła się we wtorek.

Ehh, tak sobie czytam te Wasze posty i wspominam moje oczekiwania na zlot w poprzednich latach…

Tylko pozazdrościć tym, co jadą !

To były czasy… :):slight_smile: Impreza, która zdarza się tylko wyjatkowym. :wink:

Jeszcze raz Wielkie podziekowania dla całej Redakcji za świetny pomysł i świetną organizację zlotu, która z roku na rok jest lepsza. (Nie wiem Krogulec, jak Ty to robisz i panujesz nad wszystkim ;p)… no i wdzięczna jestem, że miałam okazje te ogromne imprezy zaliczyć.

W tym roku będę/mogę towarzyszyć tylko duchowo, wiec nawet nie startuję w ogólnej rejestracji. (Moje plany życiowe są właśnie w trakcie realizacji, więc niech pojedzie jakaś inna fajna dziewczyna ;p )

Bawcie się wspaniale, korzystajcie z sesji technicznych, czasu wolnego, róbcie foty

Oraz duużo szczęścia dla tych, co się rejestrują i bardzo chcą jechać ![-o<

Czekam na relację.

Ciekawy jestem ile by się udało zebrać, jeżeli wystawilibyście jedno miejsce na zlocie jako aukcję charytatywną :slight_smile:

Ja już tylko muszę przelew zrobić, aby pojechać. czekam na kaskę tylko, aby wykonać :smiley:

ilu z was zostaje na program rozszerzony do poniedzialku?

Ja zostanę, jak tylko skombinuję budżet :smiley:

Hej,

Ja też zostaję. Co prawda nie wiem, jak się dostanę z powrotem do domu, ale będę się tym martwił w poniedziałek… :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus