A ja jeszcze nie byłem na HotZlocie, ale w tym roku miałem szczęście. Dlatego już poleruję gitarę. Będzie miał kto śpiewać?
Ciekawe wystąpienie szykuje Kamil Porembiński “paszczak”
Czarnobyl był w zeszłym roku, ciekawe co teraz
To już jesteś drugą osobą z gitarą, bo Lizard@ też pisał że przywiezie.
Jakieś dwa kawałki mogę zagrać przy sprzyjających okolicznościach
właśnie się zarejestrowałem ciekawe czy maszyna losująca będzie dla mnie łaskawa
Jeszce ani razu nie była ;/
Hmmmmm a na co liczysz: na szczęśliwy los, czy na loda i jakiego z automatu, czy kulka ??
fiesta , pochwal się, czy jedziesz na zlot Kto jak kto, ale Ty na zaproszenie zasłużyłeś, a na żadnym zlocie Cię jeszcze nie było…
Jeżeli zostało tylko 30 miejsc to już nie mam złudzeń
W moim przypadku było tak:
-
Pierwszy zlot - dostałem zaproszenie jednak nie mogłem jechać, szkoła, praktyki
-
Drugi zlot - chciałem bardzo jechać, już obmyślałem co i jak z transportem itp - jednak zaproszenia już nie dostałem, wiec myślę sobie nie to nie
-
Trzeci zlot - zaproszenie dostałem jednak myślę sobie, macie tam już zgraną ekipę nie będę się pchał
-
Czwarty zlot - dziękuje za zaproszenie jednak nie skorzystam, zbyt dużo obowiązków na głowie, jednak bardzo dziękuje, że pamiętaliście, ahh jak te lata wspólnie z Wami mijają
Pozdrawiam serdecznie i życzę gruuubej
nie przesadzaj, trzeba wierzyć
Okazję miałem być na wszystkich które do tej pory się odbyły, ale niestety terminy mi wybitnie nie odpowiadały. Jak na chwilę obecną wpisowe zapłacone i jeżeli nic pilnego mi nie wyskoczy to do zobaczenia w Zamku na skale
Nareszcie Cię poznam Byłeś chyba pierwszą osobą, która odpowiedziała mi na forum, tuż po rejestracji i założeniu pierwszego tematu… Stare czasy
Tego nie może zrobić nawet gdyby chciał, i to z dwóch powodów. Po pierwsze zaproszenia są imienne i nie można ich odstępować komuś innemu. Po drugie rejestracja “za zaproszenia” zakończyła się we wtorek.
Ehh, tak sobie czytam te Wasze posty i wspominam moje oczekiwania na zlot w poprzednich latach…
Tylko pozazdrościć tym, co jadą !
To były czasy… :) Impreza, która zdarza się tylko wyjatkowym.
Jeszcze raz Wielkie podziekowania dla całej Redakcji za świetny pomysł i świetną organizację zlotu, która z roku na rok jest lepsza. (Nie wiem Krogulec, jak Ty to robisz i panujesz nad wszystkim ;p)… no i wdzięczna jestem, że miałam okazje te ogromne imprezy zaliczyć.
W tym roku będę/mogę towarzyszyć tylko duchowo, wiec nawet nie startuję w ogólnej rejestracji. (Moje plany życiowe są właśnie w trakcie realizacji, więc niech pojedzie jakaś inna fajna dziewczyna ;p )
Bawcie się wspaniale, korzystajcie z sesji technicznych, czasu wolnego, róbcie foty
Oraz duużo szczęścia dla tych, co się rejestrują i bardzo chcą jechać ![-o<
Czekam na relację.
Ciekawy jestem ile by się udało zebrać, jeżeli wystawilibyście jedno miejsce na zlocie jako aukcję charytatywną
Ja już tylko muszę przelew zrobić, aby pojechać. czekam na kaskę tylko, aby wykonać
ilu z was zostaje na program rozszerzony do poniedzialku?
Ja zostanę, jak tylko skombinuję budżet
Hej,
Ja też zostaję. Co prawda nie wiem, jak się dostanę z powrotem do domu, ale będę się tym martwił w poniedziałek…
Pozdrawiam,
Dimatheus