HotZlot 2010 - wątek ogólny

ja również zostaję :slight_smile:

Ja też zostaję do poniedziałku.

Ronin, ja i Olmeca też zostajemy do poniedziałku :slight_smile:

Urlop zaklepany (od momentu ogłoszenia daty Hot Zlotu przez Krogulca), kasa czeka zablokowana, mam nadzieję że w tym roku nie będzie dziwnych telefonów (nawet jak by były to i tak) zostaję dzień dłużej - nic tylko jechać

Widzę że dużo osób planuje zostać dzień dłużej :slight_smile:

Hej,

Zatem ostatni dzień zlotu wcale nie będzie taki kameralny, jak na zlocie zeszłorocznym. A z drugiej strony szkoda tracić tak wspaniałą okazję do integracji… :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

PS. Już tylko 19 dni do rozpoczęcia zlotu. :slight_smile: :D/

Po prostu w pierwszy dzień zabierzemy Mu telefon i oddamy w poniedziałek :stuck_out_tongue:

Ufolec podobno napisali coś o Hot Zlocie w Twojej ulubionej gazecie

FunPhotoBox220355ynsrlj.jpg?psid=1

oo, mój brat czyta gazetę ‘UFOS’ :smiley: z tego co widzę, to chyba zagraniczne wydanie i po angielsku o HotZlocie napisali, nono zlocik coraz popularniejszy, też muszę tę gazetę dorwać, może jest tam jakiś ciekawy wywiadzik z tomkiemb czy Krogulcem o tym kiedy będzie podana szczegółowsza agenda do tegoż spotkania :slight_smile:

No i mój przyjazd na Zlot stanął pod znakiem zapytania. W dniach między 5 a 9 lipca będę miał rozmowę o pracę na nowym stanowisku, a wyjechać muszę najpóźniej 8 w nocy. Jeżeli wyznaczą mi termin rozmowy na 9, to niestety odpadam :frowning:

Zostaje również do poniedziałku, tylko będę musiał kogoś ładnie poprosić o podwiezienie do Wrocławia.

Pozdrawiam.

a na którą godzinę przewidziane jest losowanie zaproszeń? chociaż skoro aż tydzień rejestracja była otwarta to pewnie ze 100 tys. zgłoszeń napłynęło i o hot zlocie mogę pomarzyć :frowning:

Jak obetniesz ze 2 zera to może wtedy będzie to prawdą :stuck_out_tongue:

Hej,

W komentarzach pod tematem o otwarciu rejestracji publicznej Krogulec pisał, że gdzieś w godzinach popołudniowych, gdyż najpierw konieczne będzie sprawdzenie, czy co niektórzy nie robili jakiś matactw. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Udało się dostać :slight_smile:

Teraz tylko pytanie czy ktoś wybiera się na zlot z okolic Rybnika?

Mam również pytanie do redakcji, kiedy powinien zostać zrobiony przelew za dodatkowy dzień (poniedziałek)? Decyzję trzeba podjąć już teraz, czy można na miejscu zdecydować? Pytam, ponieważ obecnie jestem w trakcie poszukiwania pracy. Z miłą chęcią bym został jeden dzień dłużej :slight_smile:

:D/ No to widzimy się na zlocie :slight_smile:

Hurrrrra! Jade!

Za dodatkowy dzień płacimy na miejscu w hotelu, ale czy możemy zdecydować na miejscu o zostaniu na dodatkowy dzień?

Gratulacje dla wszystkich wylosowanych, ja niestety się nie załapałem. Pozostaje mi tylko śledzić wszystkie relacje.

Jeszcze raz gratulacje i miłego pobytu. :slight_smile:

Panowie dołączam do szczęśliwców. Widzimy się na zlocie :wink:

Udało się do zobaczenia w lipcu :stuck_out_tongue:

BTW dla wylosowanych powinni zrobić osobną imprezę z okazji wylosowania :stuck_out_tongue: