ja również zostaję
Ja też zostaję do poniedziałku.
Ronin, ja i Olmeca też zostajemy do poniedziałku
Urlop zaklepany (od momentu ogłoszenia daty Hot Zlotu przez Krogulca), kasa czeka zablokowana, mam nadzieję że w tym roku nie będzie dziwnych telefonów (nawet jak by były to i tak) zostaję dzień dłużej - nic tylko jechać
Widzę że dużo osób planuje zostać dzień dłużej
Hej,
Zatem ostatni dzień zlotu wcale nie będzie taki kameralny, jak na zlocie zeszłorocznym. A z drugiej strony szkoda tracić tak wspaniałą okazję do integracji…
Pozdrawiam,
Dimatheus
PS. Już tylko 19 dni do rozpoczęcia zlotu. :D/
Po prostu w pierwszy dzień zabierzemy Mu telefon i oddamy w poniedziałek
Ufolec podobno napisali coś o Hot Zlocie w Twojej ulubionej gazecie
oo, mój brat czyta gazetę ‘UFOS’ z tego co widzę, to chyba zagraniczne wydanie i po angielsku o HotZlocie napisali, nono zlocik coraz popularniejszy, też muszę tę gazetę dorwać, może jest tam jakiś ciekawy wywiadzik z tomkiemb czy Krogulcem o tym kiedy będzie podana szczegółowsza agenda do tegoż spotkania
No i mój przyjazd na Zlot stanął pod znakiem zapytania. W dniach między 5 a 9 lipca będę miał rozmowę o pracę na nowym stanowisku, a wyjechać muszę najpóźniej 8 w nocy. Jeżeli wyznaczą mi termin rozmowy na 9, to niestety odpadam
Zostaje również do poniedziałku, tylko będę musiał kogoś ładnie poprosić o podwiezienie do Wrocławia.
Pozdrawiam.
a na którą godzinę przewidziane jest losowanie zaproszeń? chociaż skoro aż tydzień rejestracja była otwarta to pewnie ze 100 tys. zgłoszeń napłynęło i o hot zlocie mogę pomarzyć
Jak obetniesz ze 2 zera to może wtedy będzie to prawdą
Hej,
W komentarzach pod tematem o otwarciu rejestracji publicznej Krogulec pisał, że gdzieś w godzinach popołudniowych, gdyż najpierw konieczne będzie sprawdzenie, czy co niektórzy nie robili jakiś matactw.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Udało się dostać
Teraz tylko pytanie czy ktoś wybiera się na zlot z okolic Rybnika?
Mam również pytanie do redakcji, kiedy powinien zostać zrobiony przelew za dodatkowy dzień (poniedziałek)? Decyzję trzeba podjąć już teraz, czy można na miejscu zdecydować? Pytam, ponieważ obecnie jestem w trakcie poszukiwania pracy. Z miłą chęcią bym został jeden dzień dłużej
:D/ No to widzimy się na zlocie
Hurrrrra! Jade!
Za dodatkowy dzień płacimy na miejscu w hotelu, ale czy możemy zdecydować na miejscu o zostaniu na dodatkowy dzień?
Gratulacje dla wszystkich wylosowanych, ja niestety się nie załapałem. Pozostaje mi tylko śledzić wszystkie relacje.
Jeszcze raz gratulacje i miłego pobytu.
Panowie dołączam do szczęśliwców. Widzimy się na zlocie
Udało się do zobaczenia w lipcu
BTW dla wylosowanych powinni zrobić osobną imprezę z okazji wylosowania