A czy jeżeli zajdzie potrzeba, będzie można bez problemu wyjechać wcześniej rano w niedzielę np. o 8? Wiem, nikt mnie na siłę nie zatrzyma, chodzi mi tylko o to, czy będzie miał mnie kto odprawić w razie czego?
A sądzisz, że wstaniesz na 8?
Z jastrzębiej ludzie wyjeżaddżali nawet w nocy z soboty na niedziele (tak mi sie przynajmniej wydaje).
No raczej, taka godzina mi nie straszna, nie znasz moich możliwości.
Pytam w razie czego dla jasności.
Witam wszystkich,
uff po ciężkim roku (obrona - 8) )postanowiłem nadrobić zaległości
Gratuluje wszystkim i życzę miłej zabawy
Pozdrawiam
Ja również dostałem dziś bardzo zaskakującego pozytywnie e-maila o tym, że zostałem wylosowany. Jeszcze tylko przelew i do zobaczenia w lipcu na HotZlocie! Gratuluję także pozostałym wylosowanym osobom.
Tego typu pytania proszę zadawać w wątku na temat dojazdu.
Decyzję trzeba podjąć teraz. Najlepiej aby nie była ona zmieniana ale jeżeli już tak by się stało to paradoksalnie lepiej aby zrezygnować z przedłużenia pobytu niż się na nie decydować w ostatniej chwili. Powód jest prozaiczny - z niedzieli na poniedziałek nie mamy już Zamku na wyłączność i po prostu może nie być wolnych miejsc, a o ile pamiętam w pobliskim Lądku Zdroju są wtedy “Dni Lądka Zdroju” albo jakaś inna impreza o tym charakterze…
J.w.
Można, nie ma najmniejszego problemu. Trzeba się tylko wymeldować w hotelowej recepcji, zwrócić kartę i uregulować ewentualny rachunek za produkty spożyte z minibarku w pokojach o ile się z niego korzystało (tego jednak nie polecam bo ceny są astronomiczne).
Hej,
kstarski , wacek4 - ale Wy macie fart. A swoją drogą - jak tam lotek?? Szóstka trafiona??
Gratulacje dla wszystkich, którym się poszczęściło i do zobaczenia za 15 dni…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja też miałem szczęście w losowaniu i będę na zlocie 3 raz Ale się udało, cieszę się
A mi się nie poszczęściło i bardzo żałuję, gdyż w lipcu mam 2 tygodnie wolnego :/, trudno może następny zlot.
Do Redakcji:
Mam wielką prośbę, jeśli wszystko będzie w porządku, a tak zakładam, to czy możecie mój nick na identyfikatorze wydrukować zaczynając od wielkiej litery? Życzyłbym sobie tak: Szuri21. Zresztą tak się zawszę rejestruję. Początkowo myślałem, że wszystkie wylosowane nicki są z małej pisane, ale jednak są i takie pisane z wielkiej Wiem, wiem, czepiam się
Na każdym zlocie nicki na ID były zapisane tak samo jak na forum
Spoko nie ma problemu. Zasugerowałem się listą osób dolosowanych, gdzie byłem malutki
Tak spytam z ciekawości - jakie komputery w tym roku zaserwuje Vobis? Chodzi mi o procesor i grafikę
Zobaczymy na Zlocie (sam jeszcze nie wiem)
Zastanawiam się nad dodatkowym dniem, czy poczyniliście jakieś plany na wieczór? Czy na miejscu gdzieś można obejrzeć finał mistrzostw świata? Co się zawiera w cenie dodatkowego dnia?
Jak wygląda sprawa powrotu w poniedziałek? Muszę być ok 13:00-13:30 na lotnisku
Najkrócej rzecz ujmujac:
ponieważ:
HotZlot 2010 - losowanie rozstrzygnięte!
i w związku z tym: Do zobaczenia na ZLOCIE.
=D>
Edit:
P.S. Piszę dopiero dziś, gdyż przez tydzień byłem odcięty od cywilizacji i internetu, wiadomość przeczytałem dosłownie 10 minut temu.
Jutro wpłacam pieniążki.
FAQ, FAQ i jeszcze raz FAQ Czytać
http://www.hotzlot.pl/Faq.aspx - konkretnie pkt. 16
Co do finałów to oczywiście, że będzie taka możliwość. Ponieważ w tym czasie planowane jest ognisko na świeżym powietrzu planujemy wystawienie gdzieś w pobliżu plazmy abyśmy mogli sobie jednocześnie oglądnąć finał - na tym etapie nie mogę jednak zagwarantować, że to na 100% wypali. Jeżeli nie to będzie można oglądać mecz w samym Zamku. Staramy się jednak przygotować wszystko pod pierwszą opcję.
“Można, nie ma najmniejszego problemu. Trzeba się tylko wymeldować w hotelowej recepcji, zwrócić kartę i uregulować ewentualny rachunek za produkty spożyte z minibarku w pokojach o ile się z niego korzystało (tego jednak nie polecam bo ceny są astronomiczne).”
Czy zawartość lodówki w pokojach od początku jest płatna ? Pytam bo w większości hoteli początkowa zawartość lodówki traktowana jest jako powitalny drink- następne wymiany butelek są płatne- rozumiem , że to sprawdziliście