nie no, logo mogą zmieniać czy grafikę na koszulce, żeby było widać różnicę miedzy poszczególnymi zlotami, koszulki dzięki temu są charakterystyczne ;-), pierwszy zlot to duże logo dp, napis i reklama MS Office i Vista na rękawach (sic! #-o ), drugi zlot to napis i plaża (bodajże), koszulki czarne wszystkie, trzeci też czarne, ale już z licznikiem w MBit/s i formułą chyba, wszystko fajnie, ale jakby zachowały jakość materiału tej koszulki z I zlotu to byłoby świetnie no i alternatywną kolorystykę, bo kolor czarny to na oko 90% koszulek firmowych czarny lubię, ale nie do przesady na szczęście jest kremowe Gamikaze :lol:
Zdjęcie wrzucasz przy użyciu znacznika ‘img’ (jest np. w pasku nad treścią, którą wpisujesz, lub ręcznie możesz wstawić poprzez [img*]tutaj_link_do_obrazka[/img*] - oczywiście usuń gwiazdki i wstaw link między te znaczniki
Akurat jakość koszulek z II i III zlotu była wyższa niż tych z I-go - były szyte przez firmę Gruca z lepszej jakościowo bawełny o wyższej gramaturze, gęstszym splocie, lepszym wybarwieniu i z o kilka klas lepszą technologią nadruku Faktem jest jednak, że i koszulki z I zlotu to nie był jakiś badziew - koszulki te też były szyte specjalnie dla nas. W tym roku będziemy mieli koszulki od dwóch różnych producentów - będziecie mieli okazję w pozlotowej ankiecie wypowiedzieć się, która bardziej się spodobała
Czarny też jest najczęściej wybierany i uniwersalny - czarne koszulki z I zlotu “zeszły” nam najszybciej mimo, że było ich zdecydowanie najwięcej… Musielibyśmy robić kilka wersji kolorystycznych ale to znacznie zwiększa koszty i powoduje komplikacje (przy 3 kolorach mamy już 15 kombinacji rozmiarów i kolorów). Niemniej jednak ja wszystko dobrze pójdzie w tym roku również będą 2 kolory
Rozumiem, bo to pierwszy zlot był i ogólnie takie początki zlotowe szkoda że w późniejszym okresie nie wyszła wersja “bardziej limitowana” (pewnie jeszcze bardziej ludzie by o niej marzyli ![-o<
Świetnie! z każdym dniem nowinki na temat tegorocznego zlotu - jeszcze przed jego odbyciem się - coraz bardziej mnie pozytywnie zaskakują, teraz tylko czekać na agendę, a miała się chyba z tym tygodniu pojawić (nie popędzam, żeby znów na mnie nie było :-P)
ha! dokładnie o tym samym pomyślałem jak dostałem nową koszulkę od Gamikaze ale po chwili doszedłem do wniosku - tak, to wina proszku!
Dobrze wiedzieć, że będą na zlocie dwie koszulki - ułatwi mi to pakowanie w wersji dostosowanej do zlotu i nie będę brał zbędnych rzeczy. Auto mam już odebrane i mam nadzieję, że przed wyjazdem uda mi się zrobić jeszcze kilka poprawek i dorobić drobne modyfikacje.
Tak czytam z coraz większym zdumieniem te przepychanki o koszulkach. Naprawdę czy to jest temat?
Np.
Mi się podobają wszystkie. Szczególnie ta z III zlotu właśnie…
Logo Offica i Windows zupełnie mi by nie przeszkadzało. Jak komuś przeszkadza, to może sobie kupić koszuklę w sklepie bez logo.
Tak samo jak te tematy o “imprezach”. A to czy dłuższa, czy krótsza, dwie czy jedna… czy minibarek alkoholowy w cenie, czy nie.
Ja jadę na zlot dla rewelacyjnych sesji technicznych, możliwości obejrzenai z bliska sprzętu, porozmawiania z ludźmi z dobrych programów, Microsoftu, Intela czy innych firm.
Istotna jest dla mnie agenda zlotu (czekamy! ) a nie to, czy koszulka będzie taka, czy nie będzie taka, czy może jeszcze inna.
Ja również codziennie sprawdzam czy jest już agenda Największa niewiadoma tego zlotu aktualnie.
Gifty oczywiście są fajne, ale niektórym się pokręciły priorytety Szczególnie tym co kręcą się po hotelu w trakcie sesji… (poza organizatorami oczywiście) [-X
Nikt tam nie jedzie dla giftów- chyba że z Wrocławia- wtedy koszt jego podróży wynosi jedynie 50 zł- ludzie jadący( lecący) z trójmiasta czy Warszawy na pewno nie jadą dla giftów- bo jaki sens ma wyłożenie 500zł żeby otrzymać kilka prezentów wartych 300zł ? Pytania o zawartość lodówki ma sens organizacyjny- żeby uniknąć przykrych niespodzianek Jeśli chodzi o koszulki to jest dyskusja- co zrobić żeby były lepsze- po to jest forum żeby się wypowiedzieć.
Zgadzam się z przedmówcami. Gifty są świetne i jedyne w swoim rodzaju, ale sesje technicznej jeszcze lepsze. Pamiętam jak w tamtym roku się złościłem bo podczas sesji musiałem iść na wesele i nie mogłem oglądać transmisji online. Później się okazało, że nie wszystkie sesje się ukazały w internecie. Teraz będę miał okazję się zemścić i osobiście się na nich za karę krzywo popatrzeć :D.
Martwi mnie tylko jedno, czy taki rodzynek jak ja (pierwszy raz na Zlocie) odnajdzie się wśród Was, tzn. starych zlotowych bywalców =)
Bez przesady, to jest Zlot, a nie obóz Awangarda XXI wieku, gdzie rozliczało się uczestników z pseudo wykładów umoralniających :P.
Jeżeli kogoś dana sesja nie będzie interesować to ma na siłę siedzieć na sali, bo będzie u kogoś wzburzał święte oburzenie ??
Chyba nie tędy droga [-X
Oczywiście mam nadzieję że agenda od początku do końca będzie wypełniona interesującymi sesjami, ale jeśli się trafi taka która kompletnie mnie nie będzie interesować, po prostu ją sobie odpuszczę.