Jak tak wszyscy chwalą plecak, to pochwalę i ja: świetny plecak!
Przywiozę Ci niebieską smycz Intela z Rynu Będę niedługo w Trójmieście, więc może ustawimy się na sok jabłkowy?
Na priv Ci prześlę namiary do siebie.
No cóż, ja również muszę pochwalić plecak. Jest naprawdę świetny i pojemny. Gratuluję Redakcji wyboru
Podziękowania prosimy kierować raczej pod kątem Belkina - to ich zasługa
Podziękowania poszły
Czego to ludzie nie wymyślą…
Bo Ania choć raz chciała być wyższa od Ciebie
Czy może być coś piękniejszego niż uśmiech dziecka ?
Zadowolenie szefa to najlepszy dowód na udaną imprezę
hehehe beduin75, masz rację, radość redakcji ze zorganizowania wspaniałej imprezy jest dowodem na to, że się udała, zgodnie z planem
ps. Widzię że pod nickami pojawiły się kolejne rzymskie cyfry z numerem zlotu ale chyba nie u wszystkich jeszcze (pewnie sukcesywnie są dodawane).
Powtórzę kolejne pochwały co do plecaka. Bardzo pakowny dostałam go akurat tuż przed wyjazdem do Niemiec Nie wiem jak bym sobie poradziła bez tego plecaka naprawdę pakowny
Przydał się też kubek Tech IT :d mama niedawno chciała mi go zwinąć do pracy bo jej się tak spodobał
Zdjęcia szefa z udanej imprezy jest najlepsze
Pozdrowienia
Dobrze, że woda wyszczupliła mój wielki bęben
Mi kubek “Tech IT” świetnie służy w firmie (firma z branży IT właśnie :-)), natomiast szkoda że w tym roku nie ma czego na ścianę powiesić (w ub. roku były wspaniałe dyplomy od HP dla uczestników), no ale teraz mamy głowę Kingstona :lol: Ktoś wie co z zapowiadanym kiedyś zdjęciem od Fujitsu w 3D? Będzie je można gdzieś nabyć, albo cuś? miło jest mieć pamiątkę z tak wspaniałej imprezy, aczkolwiek wspomnienia nie znikną przez dłuuugie lata zwłaszcza, że mamy sporo momentów uwiecznionych przez dzielnych fotografów
Hej,
Krogulec , jaki tam bęben - toć to mięsień piwny.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja stawiam na ciążę spożywczą.
Jeszcze jeden zlot da rade wpisać pod avatarem, ale co jak już będzie zlot “VI”? wtedy do nowej linii będzie przechodzić podpis pod zdjęciem :]
Głównie, to moderatorzy będą mieli ten przypadek, zarówno Areh, jak i dla przykładu na screenach boczi, a także inni:
Jak to jest z Norton 360 4.0? Bo ja w plecaku znalazłem roczną licencję na 3 stanowiska). Oprogramowanie też było w plecakach? Bo w moim nic takiego nie znalazłem. Może przez przypadek nie została włożona.
Hej,
W plecakach była tylko licencja - żadnego nośnika nie było. Wersję instalacyjną ściągasz ze strony Symantec’a i aktywujesz posiadanym kluczem. I tyle.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zarówno plecak Belkina jest bardzo dobry (chociaż nie mam laptopa, ale na książki i mnóstwo innych rzeczy - świetny), jak i oprogramowanie Symanteca. Ściągnąłem, zainstalowałem i aktywowałem Nortona 360 na drugi dzień po powrocie ze Zlotu i jestem bardzo zadowolony z działania.
Oczywiście pozostała zawartość HotZlotowego plecaka również niczego sobie. Takie gadżety (jak np. maskotka Kingstone’a) ciężko dostać gdziekolwiek indziej, nie mówiąc już o wartości takiego zestawu. Jeszcze raz dzięki sponsorom, że “wrzucili” coś od siebie do “worka” dla każdego uczestnika oraz w ogóle, że zaangażowali się w całą imprezę. Pozdrawiam!
Kubek TechIT od razu w dniu powrotu został mi w ramach rekompensaty zabrany przez tzw lepsza polowe - na zasadzie dla mnie tez się coś należy :lol: Ale chociaż jedną kawę udało mi się w nim wypić :roll: