Już dawno postulowałem by pisać “notoryczny zlotowicz”
A ja właśnie wróciłam ze zlotu, w ramach którego plątaliśmy się terenówkami w okolicach Rynu. Wspomnienia z III zlotu odgrzane
fajnie że w relacji daliście foto gdzie jestem w tych “okularach” z rąk :lol: :lol:
o widze że jeszcze nie mam dopisanego 4 zlotu pod avatarem
Nie chwaląc się, jam uwiecznił Ciebie na zdjęciu.
Swoją drogą też nie mam 4 pod avatarem :?:
I miał nie będziesz.
Już zrobione
Jeśli ktoś jeszcze rejestrował się na zlot z TechIT i Gamikaze a posiada tutaj konto na forum to wystarczy PW do mnie
@Ufolec - już wspominałem że fotografie “lentikularne” (3D) będzie można zamówić dopiero pod koniec września w Fuji Film w Warszawie.
Co oznaczają gesty wykonywane rękami przez trzech “Zlotowiczów” od prawej strony :?:
Stan zadowolenia z życia ??
Trzeba było być na miejscu, wczuć się w atmosferę, wtedy na pewno byś wiedział
:D/
W kwestii wyjaśnienia,
to nie znak batmana, tylko “znak symbol” ze znanego i kultowego serialu StarTrek
Fani StarTreka mogliby się mocno “obrazić” :lol:
witam,
dopiero dziś mam wolniejszy dzień, od czasu hotzlotu, żeby coś od siebie na jego temat napisać
niestety po zlocie dopadły mnie problemy wdrożeniowe z SAP, a następnie problemy osobiste, moja córka miała operację serca w CZD w Wawie, wszystko się udało, mała jest już zdrowa, co też z Bediunem uczciliśmy któregoś wieczora.
Co do HZ, to dziękuję Redakcji za zaproszenie, dzięki za wspaniałą atmosferę na HZ, za nowe znajomości i kontakty prywatne i biznesowe (wymiana barterowa - zainteresowani wiedzą o co chodzi).
Dzięki wigrus za wspólną podróż w obie strony (w tym extremalna samochodem bez klimy z Wrocka do Lublina).
Dzięki też wszystkim z którymi dyskutowałem w czasie Zlotu.
Na końcu dzięki też wszystkim "nocnym śpiewakom a w szczególności chomikowi i truxowi.
Co do aparatu to rzeczywiście zakupiłem Fujifilm HS10 , akurat wypełni mi lukę pomiędzy małym Olympusem miu6000Tough a Nikonem D80 , efekty prezentowane podczas prezentacji wychodzą naprawdę ciekawe, w ten weekend ruszam z nim w góry więc potestuję tego zooma i strzelę kilka panoram, w razie potrzeby służę później fotkami do porównania.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich zlotowiczów i dziekuję za spędzony czas i oby do zobaczenia w przyszłym roku.
MK
nigdy więcej z Tobą w drodze powrotnej samochodem okropieństwo jazda bez klimatyzacji Ale bądź co bądź finał słuchaliśmy z wielkim zainteresowaniem
Co do plecaka to mimo wszystko, tego z 3 zlotu nic nie pobije pod względem pakowności
coldzlot dalej aktualny? :>
wypadałoby teraz 2 zloty na rok robić
Nie dość, że go wiozą to jeszcze zrzędzi
(następnym razem będziesz wracać PKP - 3 klasa - w kiblu między umywalką a muszlą + oknotronik :lol: )
tego po Tobie bym się nie spodziewał, pełen OT.
Moderatorzy do roboty
Ja mogę wszystkim wracać, nawet na ośle, bo wtedy będę miał z czego wracać, czytaj dostane zaproszenie na kolejny zlot ;p
BTW, wiadomo w końcu ile piwa poszło na zlocie? :>
Dzięki za uznanie, jednak to wszystko dzięki Chomikowi, jego gitarze i fajnej ekipie.
Nie należy także zapominać o Beduinie75 i jego zdolnościach muzyczno-wokalnych.
Pozdrawiam
Właśnie namówiłem kolegę z innego forum na zakupienie plecaka Belkina - aby było śmieszniej kupił od jakiegoś zlotowicza [-X
Ilości w dziesiątkach litrów - nikt pewnie nie był tego w stanie policzyć - ja wyrównałem swój rekord z jastrzębiej :lol:
Zapewnie kolejny nick, pójdzie na “czarną listę” z tytułem "Ten człowiek nie pojawi się na kolejnym Hot Zlocie :lol:
Bo skoro niektórzy traktuja wyjazd na Hot Zlot tylko po to by zaraz po przyjeździe do domu, całe wyposażenie plecaka wystawić na Alledrogo [-X
Rekordzista (nick znany już Redakcji ) wystawił nawet Nortona, który miał wielki napis NOT FOR RESALE
Smucą takie postawy … bo pewno muszą sobie odbić te 50 zł opłaty zlotowej …