Moim zadaniem to przydało by się zaprosić kogoś z firmy “Autodesk”
Jak dla mnie jest to bardzo przyszłościowa firma i warto żeby się zaprezentowała.
Moim zadaniem to przydało by się zaprosić kogoś z firmy “Autodesk”
Jak dla mnie jest to bardzo przyszłościowa firma i warto żeby się zaprezentowała.
A ja po poprzednim semestrze mam ich dość :lol:
Autodesk to by mógł cały dzień gadać
Ale jakiś pokaz z Revita z chęcią bym obejrzał.
a ja z Civila 3D
A ja bym chętnie zobaczył kogoś z Eduweb
PS. Wiadomo kiedy będzie rejestracja na Zlot?
termin rejestracji jest pewnie tajemnica… jakby podali oficjalny termin to w dniu rejestracji serwery mogłyby paść z przeciążenia hihi
Ale myślę, że rejestracja będzie gdzieś tydzień po wysłaniu zaproszeń do userów.
zawsze jest podany, ale wszystko w swoim czasie, na pewno nie dowiemy się 5min przed
Termin rezerwacji nie jest tajemnicą - wystarczyło zwiedzić stronę zeszłorocznego zlotu i zapoznać się z F.A.Q gdzie masz wszystko wyjaśnione i praktycznie opisane tam zasady dają możliwość dostosowania się do kolejnego zlotu.
Termin rejestracji wypadnie na ok. 45 dni przed rozpoczęciem imprezy (7 dni dla zaproszonych gości, pozostały czas na powszechną rejestrację)
Myślę że żadna analogia nie ma to nic do rzeczy.
Trzeba czekać cierpliwie na termin podany przez redakcje.
a ty wiesz wszystko bo byłeś na poprzednich zlotach 8)
A co tu ma do rzeczy obecność
Jak bym tylko mógł, to był bym na wszystkich trzech.
I nie mam zamiaru się z Tobą licytować 8)
Kiedy pojawią się nowe informacje na temat zlotu, no i kiedy dowiemy się o terminie rejestracji, partnerach itp ?
Jeśli dobrze wyliczyłem to jutro powinny iść zaproszenia do rejestracji “VIP” a w przyszłym tygodniu rejestracja na zasadach ogólnych.
To w takim razie niedługo zobaczymy do kogo los się uśmiechnie.
przy obu zlotach zaproszenia rozsyłano w poniedziałki
Prawdopodobnie będą dopiero za tydzień rozsyłane …
Ale o tym najlepiej wiedzą prorocy i guru z poprzednich zlotów
Redakcja DP przeprowadza się pod inny adres, myślisz że mają czas na wysyłanie zaproszeń ??
Więcej luzu
PS
To są tylko moje spekulacje a nie fakt “objawiony”
Mi go nie brakuje
Ale są tacy którzy nie przewidują takich okoliczności i uważają że obecność na poprzednich zlotach upoważnia ich do wymierzenia terminu rekrutacji za pomocą śruby mikrometrycznej
Jeszcze chwilę cierpliwości