OK
Napięcie chyba wisi w powietrzu, oj
W pełni się zgadzam - napięcie mam w pełni - czy uda mi się kupić dobry nowy silnik czy się nie uda :lol:
Tak na prawdę dzisiaj w pracy dumałem kogo bym chciał jeszcze spotkać na zlocie, a nie kiedy rozpocznie się rejestracja - i wylosował mi się Logitech z ich gadżetami - byłbym zadowolony gdyby mieli stanowisko wielkości takiej jak na ostatniej imprezie Icon7.
A4 Tech też by mógł być …
jak ktoś zaproponuje Mante to będę na nie…
A przed zlotem to myślałem nad kupnem nowego aparatu foto i waham się między Nikonem D90 a Fuji HS10…
tylko tak mi jakoś ciśnienie skoczyło we firmie
(zmiennik ma jakiś zabieg i nie będzie go cały tydzień a ja napierdzielam nadgodziny)
i myślałem że coś przegapiłem …
Tak sobie spokojnie czekam na jakieś info i czekam…
Miejmy nadzieję że się szybko doczekamy
Myślę, że to kwestia kilku dni :), a może szybciej? Kto wie
Ja się już nie mogę doczekać nowego info a Wy?
tak dla uspokojenia niektórych info z oficjalnej strony gminy.
"Burmistrz Lądka-Zdroju Kazimierz Szkudlarek informuje,
że na terenie Gminy nie odnotowano zagrożenia powodziowego
- zapraszamy do odwiedzania naszych terenów. "
Nawet gdyby zalało cała gminę to w ramach HotZlotowej pomocy by się pojechało odgruzowywać.
Nawet gdyby była powódź to zamek jest na skale
Już 1.06 jest a kolejnych informacji i zaproszeń nadl nie ma…
Ale przy samym zamku płynie zaraz rzeka
Może niektórzy już dostali tylko się nie chwalą.
Ja jeszcze czekam z niecierpliwością.
No tak, ale drogi już niekoniecznie
już naprawdę nie macie się czym zajmować …? każdy problem da się rozwiązać…
jeśli się nie da to znajdziemy takiego gościa co o tym nie wie i go rozwiąże…
… czyli w tym roku zamiast autobusu będzie podstawiona amfibia…
Dajcie jeszcze kierownikom imprezy odpocząć w czerwcowy długi weekend i pewnie po niem wypoczęci wieści o zlocie nam objawią.
Należało by jeszcze zapytać się czy przenosiny redakcji zostały zakończone pełnym sukcesem…?
Przenosiny redakcji zakończone ale jeszcze mamy dużo pracy na miejscu Wysyłkę zaproszeń planujemy na przyszły tydzień, wtedy też pojawi się oficjalna strona tegorocznego Zlotu. Nie mogę jeszcze zadeklarować dokładnie którego dnia ponieważ nie zamknęliśmy nadal listy partnerów. Nawet jeżeli do tego nie dojdzie to strona pojawi się zapewne 9 czerwca - na miesiąc przed Zlotem.
Hmmm… Z tego co pamiętam to w zeszłym roku jak jechaliśmy pociągiem to narzekałeś na aparaty Fuji No nic, pozostaje nam tylko czekać na zaproszenia
Pozdrawiam!
Świetnie, pozostaje mieć nadzieję na zaproszenie ewentualnie na udaną rejestrację ogólną