Jedzie ktoś ze szczecina ?
Hej,
Jeśli chodzi o mnie i M@stera to przyjeżdżamy do Słupska dzień wcześniej. Ja zostaję na program rozszerzony, M@ster wraca do domu po podstawowym. Wiem natomiast, że Quest88 będzie jechał na zlot normalnie, tj. w noc z niedzieli na poniedziałek. Może będziecie travelować razem…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Drobna aktualizacja - mam wolne dwa miejsca w transporcie kołowym z 3miasta na HotZlot
Dimatheus - gdzie nocujecie? Może się zgarnę z Wami na nockę?
olmeca , a kiedy wracasz? Chciałem jechać samochodem, ale jak narazie jechał bym pusty… Ja planowałem jechać na krótszy zlot, ale wracać dopiero po lightning talks.
Airborn taka opcja bardzo mi pasuje - wracać po zakończeniu lightning talks
W takim razie ja bym się chętnie pisał na podróż z Tobą. Chyba, że znajdzie się więcej chętnych których można by podwieźć z Gdyni to możemy w dwa samochody pojechać.
Nie widzę problemu, poczekajmy na wyniki ruletki jak się towarzystwo nie powiększy to polecimy jednym autem z Gdyni.
Czy ktoś wraca do Warszawy samochodem a nie zostaje na części rozszerzonej?
chciałbym sie załapać w tym roku na zlot :lol: moze sie uda a nie tak jak w tamtym roku
Jeżeli się dostane a bedzie ktos jechal przez Wawe to ja chetnie sie z nim zabiore. Do paliwa sie naturalnie dorzuce
Pozdrawiam
Hej,
Mamy zarezerwowany pokój w Pensjonacie Antonio - to praktycznie rzut kamieniem od dworca PKP. Co prawda strasznie drogo, ale na jedną noc do przełknięcia… A z drugiej strony nie uśmiecha się mi wlec się przez połowę Słupska na nocleg…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Oj, to nie są ceny które mnie przekonują… Może znajdę coś tańszego…
Ja z sentexem się wybieramy samochodem. Możliwe, że będziemy nocowali http://www.eholiday.pl/noclegi-zn6630.html#xrooms w takiej kwaterze, żeby odpocząć przed zlotem:) Zaproponowałem też webnullowi podróż, ale on coś pisał, że nie wiadomo czy w ogóle pojedzie.
W tym temacie chyba nie będzie kar za powtarzanie się:) :
Mam 3 wolne miejsca w samochodzie (wyruszam z okolic łodzi)
Zostaję dzień dłużej
jak najbardziej, że nie.
Dodaj tylko, czy na forum się mają ludzie odzywać(napisać w tym temacie, że są chętni) czy napisać do Ciebie - wysłać PW
Ostrzeżenie dla zmotoryzowanych, wśród polskich gmin rekordzistek zarabiających pieniądze na mandatach z fotoradarów są pomorskie Biały Bór, Człuchów i Kobylnica pod Słupskiem.
Strasznie nadgorliwych strażników zatrudniają, fotoradary ustawione są na ustawowe +10km/h, przekroczenie prędkości o 11km to 100zł grzywny.
A wybiera się ktoś z Was na zlot z woj. warm. - maz. :?: Ewentualnie okolic?
powtórzę ponownie, czy ktoś jedzie ze szczecina?
Spokojnie, steemm. Ostateczne deklaracje co, kto, skąd, kiedy będą po losowaniu. Teoretycznie może się okazać, że cała wylosowana 50-tka pojedzie ze Szczecina :^o
Małe przypominanie nikomu chyba nie wadzi