Jadąc pociągiem o 7.45 ze Szczecina przez Białogard do Strzelinka (na miejscu o 11.38) będziesz miał towarzystwo od Białogardu - wsiadam tam ja, freyah i Ostatni Mohikanin (być może ktoś jeszcze, zobaczymy po losowaniu). Potem spacer z przystanku PKP w Strzelinku do Doliny Charlotty, akurat do południa powinniśmy zdążyć.
dmag , tak będę jechał tym pociągiem, założę zapewne zlotową koszulkę
Przed samym wyjazdem jakoś się wszyscy zmówimy i poznajdujemy na trasie. Na razie ja i dmag prosto z Poznania, freyah zapakuje się w Rogoźnie i Ty, steemm , ewentualnie w Białogardzie. Czekamy na kolejnych chętnych na trasie Poznań - Strzelinko.
Ostatni Mohikanin , to my przesiadamy się w Białogardzie do pociągu, którym pojedzie steemm ze Szczecina.
dmag - trochę mnie zakręciłeś… #-o
Myślałem, że to On dołączy do nas; nie sprawdzałem rozkładu jazdy. W każdym razie mi to raczej obojętne, kto do kogo, byle do celu; w kupie siła!
Ostatni Mohikanin , przed zakupem biletów PKP skontaktujemy się przez PW, aby nie wydłużać tego wątku.
Podsumowując (informacja może być przydatna dla innych podróżujących pociągiem):
steemm jedzie pociągiem ze Szczecina 4 lipca o 7.45, bez przesiadek aż do Strzelinka, na miejscu o 11.38.
Ostatni Mohikanin i ja jedziemy z Poznania o 5.36, krótko za Poznaniem wsiada freyah , jedziemy do Białogardu na Pomorzu, tam wsiadamy w pociąg obstawiony już przez steemma i wszyscy razem wysiadamy w Strzelinku, skąd spacerkiem przez miejscowość zmierzamy do hotelu.
O ile ja w ogóle pojadę, bo od 13 czerwca idę na staż, 2 dni wolnego przysługują mi od 13 lipca i jeszcze zamiast być tam gdzie myślałam, że będę to będę u rzecznika praw konsumentów :x
Hejka,
mam już transport samochodowy w jedną stronę. Kieruję pytanie do zmotoryzowanych którzy wracają w Środę w okolice Wrocławia - miałby ktoś jedno miejsce w aucie ? Bo nie wiem czy motać bilet na pociąg czy się z kimś zabiorę
Witaj DanKar,
napisałem do Ciebie PW, więc jeśli możesz to odpisz, czy Twoje ogłoszenie nadal aktualne. Ja jestem chętny o ile tylko ogłoszenie jest aktualne, a Ty nie masz nic przeciwko.
Jakoś tak przed jutrzejszym losowaniem cicho zrobiło się na wątkach poświęconych HotZlotowi na forum…
… Czyżby cisza przed burzą ?
Niestety mnie z DanKarem nie uda się “zabrać”. Tak więc czy jest ktoś z okolic Krakowa, kto wybiera się na HZ? Jeśli tak to podpowiedzcie czym i kiedy jedziecie.
Udało się losowanie więc się spytam jakiś dojazd z Poznania ktoś planuje? Bo PKP jako tako wygląda ale może będzie ktoś z bardziej cywilizowanym środkiem transportu
No i wylosowano i mnie tak więc:
Ciechocinek i okolice Torunia - wyjazd na Zlot białą błyskawicą bez klimatyzacji. Chętnych proszę o kontakt @priv!
Witam w związku, że zostałem jednym z wybrańców chciałem zapytać czy jest ktoś z kim mógłbym się zabrać??
Mieszkam między Częstochową, a Piotrkowem Trybunalskim - w Radomsku. Oczywiście mogę dojechać jak coś do Częstej albo gdzieś.
Może uda mi się autko uruchomić to bym sam pojechał autkiem, tylko do jasnej ciasnej - GDZIE jest ta dolina ? bo na mapce nic nie mogę znaleźć
jest! udało mi się wygrać rezerwację
więc panowie i panie, do kogo można się dołączyć
wyjazd mam z okolic Rzeszowa
preferuję pociąg
ja bym się doczepił a wybieram się pociągiem, w kupie zawsze raźniej - tym bardziej ze to moj 1 HotZlot:D
jestem z okolic Rzeszowa wiec pociągiem tak czy inaczej musze jechac przez Krk
Witam serdecznie,
Ponieważ udało mi się zostać wylosowanym Informuję, że wozem jadę
z Żar (woj. Lubuskie)
A, że sam jadę mogę zabrać ze 3-4 osoby, które dorzucą się “przysłowiową” dychę od “chłopa”
Ponieważ oddano do użytku trasę między Gorzowem a Szczecinem, pewno będę jechał właśnie tą drogą. Przetestowałem ją ostatnio do Koszalina. Jednak jeśli kogoś zgarnę po drodze z innego kierunku mogę zmienić trasę.
Jak coś to pisać na PW.
Stemm jakbym jechał przez Szczecin to mogę Cię zgarnąć.
Udało się zostać wylosowanym Dopiero jutro będę wiedział jak będzie u mnie wyglądała sprawa z urlopem :? Wybiera się ktoś z okolic Rybnika lub Katowic samochodem?
To ja pozwolę się przypomnieć o posiadanym 1 miejscu z 3miasta
Jak na razie “ekipa” z Poznania preferuje tylko PKP. Poczytaj wcześniejsze posty.
Wystarczy kliknąć na logo Google, albo wpisać w wyszukiwarce na maps.google.pl: