Ktoś z łódzkiego/śląskiego jedzie autem/pociągiem na wszystkie dni: Poniedziałek - czwartek??
Za nic nie mogłem znaleźć tego, dzięki
Ktoś z łódzkiego/śląskiego jedzie autem/pociągiem na wszystkie dni: Poniedziałek - czwartek??
Za nic nie mogłem znaleźć tego, dzięki
preferuje ktoś coś takiego
Kraków ->Stargard Szczeciński (TLK38504) wyjazd z Krk (20:28, 3 lipca )
przyjazd do Stargard Szczeciński (06:39, 4 lipca)
Stargard Szczeciński -> Słupsk (REG 89922)
odjazd ze stargardu szczecińskiego (08:28 , 4 lipca)
dojazd do Słupska (11:26, 4 lipca)
Zachęcam do zapoznania się z informacjami na stronie http://www.hotzlot.pl, w szczególności http://www.hotzlot.pl/Dojazd.aspx
Są tam wyszczególnione zalecane połączenia kolejowe. Zamiast tego, które podajesz jest bezpośredni TLK od razu do Słupska. Czas podróży jest dłuższy ale za to bez przesiadek…
W przypadku podróży z dalszych rejonów Polski (w szczególności Rzeszów, Lublin, Kraków, Katowice), gorąco zachęcamy do przyjazdu dzień wcześniej i noclegu w Słupsku (nocleg to koszt 18-60 zł/os. - szczegóły były omawiane w tym wątku). Dzięki temu będzie można wypocząć po długiej podróży i być w pełni gotowym na atrakcje HotZlotu Warto odżałować dodatkowe parę złotych bo czasu na sen później będzie niewiele
dzięki za info
Witam wszystkim,
czy ktoś w drodze powrotnej 6 lipca (środa) miałby wolne miejsce w samochodzie do Warszawy/przez Warszawę?
ew. czy ktoś zna jakieś sensowne połączenie powrotne (autobusowe, pociagiem) w środę rano do Warszawy?
Ja jadę z wczasów z Dąbek k/Darłowa i tam będę wracał więc jeśli ktoś chce to walić na PW.
Najprawdopodobniej pojadę samochodem z Mysłowic - k. Katowic. Jest to uzależnione od tego czy zbiorę 3 osoby, ew. 4 ( wersja “ciasna”), oraz czy takowe osoby są skłonne dokonać zrzuty na paliwo… Jeśli nie, to jadę pociągiem. Oczywiście myślę o opcji transportu tam i z powrotem. Pisać na PW. W grę wchodzi Śląsk.
Jest Ktos z Okolic Katowic??
bo ew. mozna by bylo jechac jakas grupka pociagiem ew samochodem sie zgadac
jak cos to pisac na PW
Jedzie ktoś z Warszawy, pojedziemy może grupką (autokar + PKP = 50 zł łącznie w dwie strony) albo jak ktoś ma to samochodem?
Ja raczej będę jechał do w niedziele tym autobusem do słupska o 23:30, ale za to dobrego powrotu nie widze zadnego, masz cos na oku?
I opcja - pociag
Słupsk 11:30 Stargard Szcz. 13:56 TLK 58101
Stargard Szcz. 15:10 Warszawa 21:15 IR 81520
II opcja - autobus
Słupsk 5:50 - Warszawa 15:00
Wstępnie mamy komplet w środę wszystkim zainteresowanym dam znać czy dojdzie to do skutku. W każdym razie u mnie samochód pełen
Ja myślałem o trasie takiej:
Warszawa -> Gdańsk Oliwa = 20 zł z polskibus.com
Potem PKP z Gdańska Oliwa -> Słupsk -> darmowy autokar na HotZlot = około 10 zł PKP do Słupska
Powrót tak samo tylko w przeciwną stronę, gdzie bilet na autokar z Gdańska Oliwa do Warszawy kosztuje 5 zł
Łączny koszt to około 50 zł, nawet niecałe 50 zł, ale oczywiście trzeba czekać na pociągi, czasem nawet ponad godzinę, ale z tego co się zorientowałem to na wszystko bez problemu powinno się zdążyć.
Faktycznie to połączenie wygląda całkiem spoko
Odjazd 14:50 Gdańsk, Gdańsk Oliwa
Przyjazd 21:15 Warszawa, Warszawa 6h.25min
5.00 zł
no i git co… bardzo dobre połączenie, zero stresu że się można spóźnić
jedyny mankament to to że będzie czekać trochę na następny środek transportu
ze Słupska do Gdańska?
Ew. pociag Strzelinko -> Gdańsk Oliwa
odj: 07:18
przyj: 09:57
i Gdańsk pozwiedzać ;]
no… tak
niby nie powinno :? się na nic spóźnić, ale jakby się zdarzyło to wtedy zostaje się w czarnej du.ie
Już Gdańsk zwiedzałem, ale bezpośrednie połączenie jest z miejscem zlotu, to super
to połączanie po przyjeździe do Gdańska, a potem na zlot:
http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl … ConId=C0-1
są dwa na które po przyjeździe go Gdańska można wybrać
To połączenie ze Słupska o 11:50 z przesiadką w Gdyni jest za bardzo ryzykowane jest tylko 7 minut na przesiadke ;]
Siema.
Jadę z Wa-wy około 4 rano. Fiacina panda 4 osobowa ale klima działa Mam 3 miejsca wolne. Zapraszam hardcorowców. Na paliwo wydamy około 250 zł. w obie strony.
Mamy już komplet. Do zobaczenia na zlocie.