ja bym wliczał minimum 30 min opuznienia chodz ostatnio o dziwo jak jechałem pociągiem to przyjechał co do minuty
i sie na niego, spuzniłem bo liczyłem ze sie spuzni jak zawsze o 10-15min
lepiej czekać niz żeby potem być w panice ze pociąg pojechał 
ja bym wliczał minimum 30 min opuznienia chodz ostatnio o dziwo jak jechałem pociągiem to przyjechał co do minuty
i sie na niego, spuzniłem bo liczyłem ze sie spuzni jak zawsze o 10-15min
lepiej czekać niz żeby potem być w panice ze pociąg pojechał 
Proponuję wszystkim zwrócić uwagę na rozkład pociągów skm. Na trasie Gdańsk >>Gdynia >> Wejherowo >> Słupsk trwają prace remontowe. Rozkład który jest teraz obowiązuje tylko do 22 czerwca.
W związku z wyłonieniem szczęśliwców z losowania kolejny raz powtórzę 
Mam 3 wolne miejsca w samochodzie
Wyjeżdżam z okolic Łodzi (50km od Łodzi - Zduńska Wola)
Zostaje na pakiet rozszerzony
(jeden dzień dłużej)
Proszę o kontakt na PW
Pozdrawiam
Uf przebrnąłem przez 17 stron.
Tak więc wyczytałem, że Dimatheus, parasite85, Overlocker i Łukash są ze śląska. Moglibyście napisać jak wygląda Wasz plan podróży na dziś dzień?
Jestem z Piekar Śląskich i jeśli jest możliwość chciałbym się zabrać z Wami samochodem (jako pasażer, nie mam prawka
)
Doczytałem, że chcecie poprzedniego dnia przenocować i 6-go lipca ruszyć do hotelu, mnie też by pasowała podróż dzień prędzej.
Jak wygląda sprawa rozszerzonego pobytu bo u mnie raczej odpada, nie dostanę tyle dni wolnego raczej (poza tym 8-go idę na urodziny, 9 na wesele :> )
Jak wygląda kwestia należności za paliwo i ile ten nocleg w Słupsku kosztuje?
Gdy samochód odpada to czy jest ktoś chętny na PKP (np. Katowice)?
jak by mi odpadl przejazd samochodem to jade pociagiem najlepiej w jakiejs grupie bo samemu to niedosc ze niebezpiecznie etc PKP ma swoje zasady a jak uda mis ei zalatwic transoprt to bd git jezeli chodzi o dojazd 
gdyby cos niewypalilo to tak czy siak jade pociagiem ale oczywiscie wole dac komus na bryne niz splacac dlugi pkp za pomoca biletow 
Katowice jak najbardziej pasuja jak juz warto miec pare awaryjnych wyjsc 
Z tego co wiem, to koło Katowic rusza również gohad , ale nie na 100% - zastanawia się. A ja zwolniłem jedno miejsce w aucie.
Razem z Sentexem, webnullem i być może szymon189 wybieramy się samochodem, ale więcej nie ma sensu - za daleka droga, żeby w Felicji się w 5 osób gnieść.
Jeśli ktoś zainteresowany, startuje na zlot z wielkopolski.
Będę jechał z południa przez Jarocin, Poznań.
Jakby co to PW
No dobra a ktoś przez Ostrołękę będzie jechał? 110 km od Warszawy… Jakby co to PM albo GG: 4774221.
natus08 - to kto z tobą jedzie autem, ile masz miejsc, którego dnia planujesz tam być 3, czy 4? Kiedy wracasz?
parasite85 - jak wyżej, jak u ciebie wygląda sytuacja? Coś początkowo chyba pisałeś o Dimatheusie i M@ster, oni nie wiesz jak jadą?
Staram się to jakoś wszystko poukładać, dość nas ze śląska jest :]
Ja jadę autem z wacek4. My akurat mamy pakiet rozszerzony ale będziemy tam na 4 lipca. A miejsc wolnych zostało chyba 2.
czy ktoś jedzie z Wrocławia?
Praktycznie zostało jedno (no chyba że ktoś chce tyle kilosów gnieść się w 3 osoby z tyłu
)
Dlatego komfortowo mój samochód pomieści 4 osoby, 3 miejsca już zajęte więc zostało jedno ZAPRASZAM 
Jak coś to siadam z przodu xD A czym będziemy się przemieszczać ?
na 90 % ja się wybieram tą linią
http://rozklad-pkp.pl/traininfo.php/pn/ … 307999400&
tak ze pisać czy ktoś się wybieram to zrobimy paczkę 
Ja jestem z Pszczyny, w rachubę wchodzi Bielsko-Biała, Katowice i Bytom. Chętnie się z kimś zabiorę chyba, że uda mi się w końcu pozałatwiać sprawy formalne i Hyundai i30 będzie gotowy do drogi w swój dziewiczy “rejs”.
Jak w ogóle wygląda sprawa z tym dojazdem jedziecie w niedziele w nocy żeby być w poniedziałek w południe? Bo ze śląska to ponad 9 godzin jest!
Plany mam więc dwa:
albo ktoś mnie przygarnie
ktoś chętny?
albo jadę swoim autem ale wyjeżdżam w sobotę lub niedzielę do Wrocławia - tu nocleg u brata a potem w poniedziałek rano do Słupska - zawsze to 2,5 godziny drogi mniej, i wtedy mogę kogoś zabrać z Wrocławia lub po drodze.
Ale to na razie plany - bo auta jeszcze nie ma, a druga sprawa to nigdy tyle w drodze nie byłem nie licząc 5 godzinnej podróży w Bieszczady.
Ja jadę z Bielska Songokuu więc jeżeli jesteś chętny do zrzutki to mogę Cię przybrać
Zawsze weselej
Autko oszczędne 5l/100km (srebrna strzała, zwana pospolicie Skodą Fabią kombii :P) Kogoś z Katowic też mogę przybrać. Ja planuję w nocy jechać, żeby być na rano na miejscu.
@ małaczarna - ja jadę z Brzegu, koło Wrocka, ale pociągiem i dzień wcześniej
heh… Widzę, że jest ktoś nawet z mojego regionu - z Brzegu.
@kubut, a kiedy wyjeżdzasz? Z Wrocławia, czy od razu z Brzegu?
A czy ktoś jedzie z tych terenów samochodem?
Opole, Wrocław…
Pozdrawiam