Proponuję wszystkim zwrócić uwagę na rozkład pociągów skm. Na trasie Gdańsk >>Gdynia >> Wejherowo >> Słupsk trwają prace remontowe. Rozkład który jest teraz obowiązuje tylko do 22 czerwca.
jak by mi odpadl przejazd samochodem to jade pociagiem najlepiej w jakiejs grupie bo samemu to niedosc ze niebezpiecznie etc PKP ma swoje zasady a jak uda mis ei zalatwic transoprt to bd git jezeli chodzi o dojazd
gdyby cos niewypalilo to tak czy siak jade pociagiem ale oczywiscie wole dac komus na bryne niz splacac dlugi pkp za pomoca biletow
Katowice jak najbardziej pasuja jak juz warto miec pare awaryjnych wyjsc
Razem z Sentexem, webnullem i być może szymon189 wybieramy się samochodem, ale więcej nie ma sensu - za daleka droga, żeby w Felicji się w 5 osób gnieść.
Ja jestem z Pszczyny, w rachubę wchodzi Bielsko-Biała, Katowice i Bytom. Chętnie się z kimś zabiorę chyba, że uda mi się w końcu pozałatwiać sprawy formalne i Hyundai i30 będzie gotowy do drogi w swój dziewiczy “rejs”.
Jak w ogóle wygląda sprawa z tym dojazdem jedziecie w niedziele w nocy żeby być w poniedziałek w południe? Bo ze śląska to ponad 9 godzin jest!
Plany mam więc dwa:
albo ktoś mnie przygarnie ktoś chętny?
albo jadę swoim autem ale wyjeżdżam w sobotę lub niedzielę do Wrocławia - tu nocleg u brata a potem w poniedziałek rano do Słupska - zawsze to 2,5 godziny drogi mniej, i wtedy mogę kogoś zabrać z Wrocławia lub po drodze.
Ale to na razie plany - bo auta jeszcze nie ma, a druga sprawa to nigdy tyle w drodze nie byłem nie licząc 5 godzinnej podróży w Bieszczady.
Ja jadę z Bielska Songokuu więc jeżeli jesteś chętny do zrzutki to mogę Cię przybrać Zawsze weselej Autko oszczędne 5l/100km (srebrna strzała, zwana pospolicie Skodą Fabią kombii :P) Kogoś z Katowic też mogę przybrać. Ja planuję w nocy jechać, żeby być na rano na miejscu.