HotZlot 2011 - organizacja dojazdu

ja bym wliczał minimum 30 min opuznienia chodz ostatnio o dziwo jak jechałem pociągiem to przyjechał co do minuty

i sie na niego, spuzniłem bo liczyłem ze sie spuzni jak zawsze o 10-15min

lepiej czekać niz żeby potem być w panice ze pociąg pojechał :slight_smile:

Proponuję wszystkim zwrócić uwagę na rozkład pociągów skm. Na trasie Gdańsk >>Gdynia >> Wejherowo >> Słupsk trwają prace remontowe. Rozkład który jest teraz obowiązuje tylko do 22 czerwca.

W związku z wyłonieniem szczęśliwców z losowania kolejny raz powtórzę :slight_smile:

Mam 3 wolne miejsca w samochodzie

Wyjeżdżam z okolic Łodzi (50km od Łodzi - Zduńska Wola)

Zostaje na pakiet rozszerzony :slight_smile: (jeden dzień dłużej)

Proszę o kontakt na PW

Pozdrawiam

Uf przebrnąłem przez 17 stron.

Tak więc wyczytałem, że Dimatheus, parasite85, Overlocker i Łukash są ze śląska. Moglibyście napisać jak wygląda Wasz plan podróży na dziś dzień?

Jestem z Piekar Śląskich i jeśli jest możliwość chciałbym się zabrać z Wami samochodem (jako pasażer, nie mam prawka :slight_smile: )

Doczytałem, że chcecie poprzedniego dnia przenocować i 6-go lipca ruszyć do hotelu, mnie też by pasowała podróż dzień prędzej.

Jak wygląda sprawa rozszerzonego pobytu bo u mnie raczej odpada, nie dostanę tyle dni wolnego raczej (poza tym 8-go idę na urodziny, 9 na wesele :> )

Jak wygląda kwestia należności za paliwo i ile ten nocleg w Słupsku kosztuje?

Gdy samochód odpada to czy jest ktoś chętny na PKP (np. Katowice)?

jak by mi odpadl przejazd samochodem to jade pociagiem najlepiej w jakiejs grupie bo samemu to niedosc ze niebezpiecznie etc PKP ma swoje zasady a jak uda mis ei zalatwic transoprt to bd git jezeli chodzi o dojazd :wink:

gdyby cos niewypalilo to tak czy siak jade pociagiem ale oczywiscie wole dac komus na bryne niz splacac dlugi pkp za pomoca biletow :slight_smile:

Katowice jak najbardziej pasuja jak juz warto miec pare awaryjnych wyjsc :wink:

http://www.fotoszok.pl/show.php/510962_hot.jpg.html

Z tego co wiem, to koło Katowic rusza również gohad , ale nie na 100% - zastanawia się. A ja zwolniłem jedno miejsce w aucie.

@Axles:

Razem z Sentexem, webnullem i być może szymon189 wybieramy się samochodem, ale więcej nie ma sensu - za daleka droga, żeby w Felicji się w 5 osób gnieść.

Jeśli ktoś zainteresowany, startuje na zlot z wielkopolski.

Będę jechał z południa przez Jarocin, Poznań.

Jakby co to PW

No dobra a ktoś przez Ostrołękę będzie jechał? 110 km od Warszawy… Jakby co to PM albo GG: 4774221.

natus08 - to kto z tobą jedzie autem, ile masz miejsc, którego dnia planujesz tam być 3, czy 4? Kiedy wracasz?

parasite85 - jak wyżej, jak u ciebie wygląda sytuacja? Coś początkowo chyba pisałeś o Dimatheusie i M@ster, oni nie wiesz jak jadą?

Staram się to jakoś wszystko poukładać, dość nas ze śląska jest :]

Ja jadę autem z wacek4. My akurat mamy pakiet rozszerzony ale będziemy tam na 4 lipca. A miejsc wolnych zostało chyba 2.

Czy z Lublina tylko ja jadę pociągiem TLK28500?

Może ktoś z Warszawy planuje jechać tym pociągiem?

czy ktoś jedzie z Wrocławia?

Praktycznie zostało jedno (no chyba że ktoś chce tyle kilosów gnieść się w 3 osoby z tyłu :slight_smile: )

Dlatego komfortowo mój samochód pomieści 4 osoby, 3 miejsca już zajęte więc zostało jedno ZAPRASZAM :slight_smile:

Jak coś to siadam z przodu xD A czym będziemy się przemieszczać ?

na 90 % ja się wybieram tą linią

http://rozklad-pkp.pl/traininfo.php/pn/ … 307999400&

tak ze pisać czy ktoś się wybieram to zrobimy paczkę :smiley:

Ja jestem z Pszczyny, w rachubę wchodzi Bielsko-Biała, Katowice i Bytom. Chętnie się z kimś zabiorę chyba, że uda mi się w końcu pozałatwiać sprawy formalne i Hyundai i30 będzie gotowy do drogi w swój dziewiczy “rejs”.

Jak w ogóle wygląda sprawa z tym dojazdem jedziecie w niedziele w nocy żeby być w poniedziałek w południe? Bo ze śląska to ponad 9 godzin jest!

Plany mam więc dwa:

albo ktoś mnie przygarnie :slight_smile: ktoś chętny?

albo jadę swoim autem ale wyjeżdżam w sobotę lub niedzielę do Wrocławia - tu nocleg u brata a potem w poniedziałek rano do Słupska - zawsze to 2,5 godziny drogi mniej, i wtedy mogę kogoś zabrać z Wrocławia lub po drodze.

Ale to na razie plany - bo auta jeszcze nie ma, a druga sprawa to nigdy tyle w drodze nie byłem nie licząc 5 godzinnej podróży w Bieszczady.

Ja jadę z Bielska Songokuu więc jeżeli jesteś chętny do zrzutki to mogę Cię przybrać :slight_smile: Zawsze weselej :stuck_out_tongue: Autko oszczędne 5l/100km (srebrna strzała, zwana pospolicie Skodą Fabią kombii :P) Kogoś z Katowic też mogę przybrać. Ja planuję w nocy jechać, żeby być na rano na miejscu.

@ małaczarna - ja jadę z Brzegu, koło Wrocka, ale pociągiem i dzień wcześniej

heh… Widzę, że jest ktoś nawet z mojego regionu - z Brzegu.

@kubut, a kiedy wyjeżdzasz? Z Wrocławia, czy od razu z Brzegu?

A czy ktoś jedzie z tych terenów samochodem?

Opole, Wrocław…

Pozdrawiam