HotZlot 2011 - organizacja dojazdu

Ktoś z Chrzanowa, Trzebini, Oświęcimia, Katowic i okolic wybiera się? Można liczyć na kompana?

wybiera sie ktos z podkarpacia i/albo małopolski pociagiem?

Hej,

Z tego co kojarzę, to parasite85 jedzie samochodem z Gliwic i kogoś zgarnia po drodze. :slight_smile:

Tak, ja jadę tym razem na rozszerzony program. Wyjeżdżam z M@sterem pociągiem z Katowic w niedzielę rano i nocujemy w Słupsku. M@ster wraca po podstawowym, ja zostaję dzień dłużej i droga powrotna także pociągiem - wyjeżdża jakoś po 10-tej. Mam nadzieję, że ktoś będzie skłonny podrzucić mnie do Słupska… :slight_smile:

Dokładnie!! Tym bardziej, że po długiej podróży oczy lubią w czasie sesji lecieć i człowiek koncentruje się na tym, by nie spać.

Tak jak pisałem nieco wyżej… :slight_smile:

Nie wiem, czy to taki mankament… Pamiętam, jak jechaliśmy na III Zlot i w Warszawie mieliśmy przesiadkę. A że czasu było sporo, postanowiliśmy napić się kawy. Ostatecznie wylądowaliśmy w jakimś orientalnym, wietnamskim barze. Ale było kino… :stuck_out_tongue:

Nie wiem, jak Overlocker i Łukash, ale parasite85 jedzie z Gliwic samochodem. Ja z M@sterem (Bartek) - oboje jesteśmy z Piekar Śląskich - jedziemy dzień wcześniej. Wyjeżdżamy pociągiem w niedzielę po 5-tej i nocujemy w Słupsku, by nieco przed zlotem wypocząć. :slight_smile: Samochodu niestety mieć nie będę, bo żona musi jakoś do pracy dojeżdżać. :slight_smile: Zostaje więc kochane PKP.

Różnie - tak jak pisał Krogulec to ceny od 20 - 60 PLN. Oczywiście im bliżej Centrum, tym drożej…

Zwróć tylko uwagę, że ustawiłeś błędną datę. Ten pociąg w lipcu pewnie już nie będzie jechał. Będzie za to bezpośredni pociąg do Słupska o 21:34.

Czytaj wyżej… :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@szymon189

Czekamy jeszcze na opinię webnull’a, bo ja i sentex nie widzimy problemu w dobraniu czwartej osoby. Wszyscy jesteśmy na podstawowym programie. Zamierzamy jechać w niedzielę rano i nocować w Słupsku. Rano trochę czasu na zwiedzanie, a później jazda na zlot:) Samochód mam na gaz, więc nawet przy dużym spalaniu koszty nie są wielkie.

A co TY chcesz tam zwiedzać, tam nic ciekawego nie ma :slight_smile: W Słupsku nie ma nawet kina!

A nie wiem - tam mnie jeszcze nie było:P

Jak ktoś koniecznie chce wcześniej przyjechać, to polecam zatrzymanie się w Trójmieście. Pozwiedzać jest co, a rano bez problemu można dostać się pociagiem SKM do Słupska.

A jakiś pewny i niedrogi nocleg? Bo jak dzwoniłem w Słupsku, to nie zarezerwują mi w tej chwili na jedną noc noclegu;/

Do Trójmiasta niektórym może nie być po drodze, lepiej nadrobić 18km i zajechać do Ustki. Fakt tu też nie ma co zwiedzać, ale za to można posiedzieć na plaży.

http://www.rezerwuje.com/searchhotels/G … a,s3,s4,s5,

Ceny zaczynają się od około 40 zł.

Ale to są rezerwacje w Gdańsku… w Słupsku najtańsze widzę po 70zł… ja i tak preferuję nocną podróż :stuck_out_tongue:

nie, można znaleźć od 20 złotych można nocleg znaleźć

@wozniak.daniel - Z brzegu lecę bezpośrednim pociągiem do słupska (3 lipiec). W Słupsku nocuję i na następny dzień wsiadam w autobus do Słupska pełen siły :slight_smile:

@kubut - ja się zastanawiam którym właśnie - zbytnio mało czasu, żebym mógł wyjechać już rano w niedzielę. Dlatego mi pasuje ten późniejszy z przesiadką - chociaż nienawidzę przesiadek. Ale jak to bywa może się wszystko zmienić.

A jeszcze takie pytanko @kubut, gdzie masz nocleg?

Także jedzie ktoś przez Wrocław (z Wrocławia) lub na trasie Wrocław - Stargard Szczeciński - Słupsk. Godzina wyjazdu z Wrocławia coś koło 00:02 poniedziałek.

Pozdrawiam

Jeśli nic się nie zmieni, to mam 3 miejsca w samochodzie. Wyjeżdżam z Wrocławia, prawdopodobnie w niedzielę bardzo wczesnym rankiem, żeby dojechać rano.

Więc jakby co, to zapraszam.

****EDIT****

Na bank mam 2 - czekam na potwierdzenie od jednej osoby :wink:

@tklich - a jakie masz “wymagania”? Jakby co to ja się piszę.

A na ile zostajesz? I czemu tak wczęśnie rano?

Pozdrawiam

Nie w niedzielę, a w poniedziałek rano - tak koło 5-6 żeby na tą 12 dojechać.

Wymagania? Nie wiem, jak mam to rozumieć :smiley: generalnie jak Ci nie przeszkadza ostra muza w czasie jazdy i częste przerwy na papierosa, bo w aucie nie palę, to śmiało :wink:

@tklich

Źle doczytałem, bo już w pracy się męczę :wink:

Ostra muzyka to chleb powszedni ;]. Ja tam nie palę, ale przerwy mogą być.

Jak co to pisz mnie. Tyle, że jeszcze zostajesz dłużej czy się zbierasz wcześniej?

Pozdrawiam

Nie, od razu po zlocie wracam, tyle wolnego nie udało mi się wysępić :slight_smile:

@tklich Ok. Na priva Ci posłałem wiadomość

Pzdr