@do chłopaków jadący z Poznania pociągiem: ja nie jadę niestety.
Have fun.
@do chłopaków jadący z Poznania pociągiem: ja nie jadę niestety.
Have fun.
Gdzie znajdę ten formularz na autokar ze Słupska?
BYŁ podczas wypełniania wypełniania formularza do losowania, tak ze przeoczyłeś chyba
ja tam kliknąłem żeby zarezerwować miejsce w busie ale teraz jak tak patrze ze on wyjeżdża 12:15 z dworca w słupsku, a ja dojeżdżam pociągiem teoretycznie na 11:48, to pewnie nie wyrobie się znając polską kolej
Jestem z Buska-Zdroju. Jeżeli ktoś ze świętkorzyskiego, podkarpacia, małopolski przejeżdża przez moje miasto (ew. Kielce) dajcie znać na e-mail: neotrim(AT)gmail.com.
Z góry dzięki
Jak nie rezerwacja noclegu w Gdańsku to jeszcze jest Gdynia i też jest się gdzie poszwendać namiary na noclegi http://www.eholiday.pl/noclegi-gdynia-10399-hostel.html
@Mordzio jedyną wyższością Słupska nad 3miastem jest posiadanie Burger Kinga :lol:
Powinni to zamieszczać w broszurach reklamowych miasta;)
A tak całkiem poważnie, ile osób wybiera się dzień wcześniej do Słupska/Ustki ?
W Trójmieście może i Burger Kinga niema, ale jest cała masa innych miejsc gdzie można zjeść śmieci. A dojazd z GDA do Słupska to ok. 2h SKM-ką.
Ja będę jechać autem z Mikołowa (okolice Katowic). Póki co jest jeszcze 1 miejsce wolne. No chyba, że ktoś się lubi gnieść to 2 ;).
// EDIT: Nieaktualne.
Będzie bo już rekrutowali ludzi na szkolenie w Szczecinie do pracy w restauracji w Gdańsku i wtedy skończy się wyższość Słupska.
Rekrutacja w Szczecinie do pracy w Gdańsku? Pozytywnie zakręceni
Hm, może wiesz gdzie będzie ten burger?
Jeśli ktoś jest zainteresowany noclegiem w Gdańsku przed zlotem, to akademiki Politechniki Gdańskiej mają promocje w dniach 1 lipca - 10 lipca - 25zł za nocleg. Akademiki 5,5Ł,6,7,8,9,10 są bardzo blisko dwóch stacji SKM, więc stamtąd podróż do Słupska bardzo łatwa.
Więcej informacji: http://akademiki.pg.gda.pl/?mod=tf&id=cennik
Rozumiem, że z Białegostoku i okolic nadal nikogo nie ma?
Autokar będzie czekać na spóźnione pociągi, ewentualnie będzie dodatkowy kurs.
Jeszcze raz informuję, że jadę samochodem. Jadę sam więc mogę zabrać 3 no może 4 osoby. (Laguna kombi)
Jadę z Żar przez Świebodzin i … tu opcje będą uzależnione od chętnych.
Kierunki są dwa.
Gorzów --> Szczecin–> i dalej w stronę Koszalina
Gorzów --> Wałcz --> Szczecinek …
Chyba, że ktoś ma inne pomysły
Nie wiem gdzie będzie lokalizacja, nawet zagadnięci na książkoryju nie chcieli ujawnić lokalizacji.
Propozycja akademików genialna.
@wieszak jakościowo nie będzie Ci do Szczecina przez Reich przejechać? Podobno lepsze drogi maja :lol:
widze ze chyba sie nikt nie wybiera z rzeszowa i/lub krakowa pociągiem
Przypominam , że dysponuję 3 miejscami. Wyjazd z Wielunia (woj. Łódzkie), przez Konin, Gniezno, Szczecinek.
Średnie spalanie auta 5,5l/100km ON
Klimatyzacja: niet
Palenie w aucie: niet
Powrót po imprezie z programem podstawowym: da
Wyjazd z Wielunia prawdopodobnie między 4:00 a 5:00 rano 4 lipca.
Teoretycznie tak. Tyle tylko, nadkładam około 100 km.
Jenak odkąd oddali do użytku S3 między Gorzowem a Szczecinem, to robi się całkiem miło i szybko
@ mordzio - ja się zatrzymuję dzień wcześniej w Słupsku.
Też przypominam się (wg schematu Wodza )
2 miejsca wolne, teoretycznie 3, ale nie wiem czy ktoś będzie chciał się tyle gnieść
Wyjazd z Bielska-Białej i jak ktoś chętny to przejazd przez Katowice
Średnie spalanie auta okolice 5l/100km ON
Klimatyzacja: jest… ale walnięta sprężarka
Palenie w aucie: nie
Powrót po imprezie z programem podstawowym: tak
Wyjazd z Bielska prawdopodobnie w okolicach 23:00 / 0:00 w nocy z 3 na 4 lipca