HotZlot 2011 - organizacja dojazdu

Jeśli ktoś wybierał się z DanKar (okolice Trzebini), to niemiłe rozczarowanie - nie jedzie :frowning: mogę przejąć transport :slight_smile:

jak u @gowain’a:

2 miejsca wolne, teoretycznie 3, ale nie wiem czy ktoś będzie chciał się tyle gnieść :slight_smile:

Wyjazd z Trzebini, mogę zgarnąć kogoś nieopodal…

Średnie spalanie auta, to około 5l ON/100km przy 110km/h - przy szybszych prędkościach, spalanie gwałtownie wzrasta do max 6 :slight_smile:

Klima, jako-tako działa.

Palenie w aucie: baaardzo sporadycznie (korek, nagły skok adrenaliny)

Powrót po imprezie z programem podstawowym: tak

Wyjazd po 23:00 3 lipca

Chętni?

wieszak , jak się zdecydujesz na coś to daj znać :wink:

Trudno, jak powstanie to się namierzy :stuck_out_tongue:

Jeśli ktoś zdecyduje się na opcje akademika, to niech da znać tu lub na priv - możliwe, że będę w GDA właśnie w jednym z tych akademików przed zlotem.

Ale bardziej nastawiam się na wyjazd samochodem na Zlot (Palio Weekend, wyjazd z Ciechocinka/Torunia ewentualnie zgarnięcie kogoś po drodze również wchodzi w grę).

Zostały mi 2 miejsca:

Średnie spalanie auta 7,5l/100km LPG (przy bardzo mocnym obciążeniu max 9 :slight_smile: )

Klimatyzacja: nie

Palenie w aucie: nie

Powrót po imprezie z programem rozszerzonym: tak

Wyjazd do ustalenia.

Ja ze swojej strony po raz kolejny zachęcam, wybierających się z dalszych zakątków Polski, do przyjazdu dzień wcześniej do Słupska (tudzież Ustki jak lobbuje mordzio, albo Trójmiasta jak lobbuje Olmeca) bo trasa jest długa, to będzie początek wakacji - ruch na drogach spory, więc zmęczenie murowane. A tak można bezstresowo przyjechać, odpocząć, wykąpać się w morzu (opcja Ustki/Trójmiasta) i następnego dnia rano “na świeżo” stawić się na Zlocie. Koszt noclegu (18-60 zł/os.) to nie fortuna - warto odżałować parę groszy aby być wypoczętym na Zlocie :wink:

W zasadzie już jestem zdecydowany :slight_smile: Jak coś jesteśmy w kontakcie. Może się ktoś jeszcze zgłosi.

dlaczego zrezygnowałaś? w sensie z pociągu czy całkiem? :?

będzie ‘pielgrzymka’ autem pod pomnik Chrystusa? :lol: :wink:

@gowain

No to się piszę! Jeśli możemy umówić się w Pszczynie na odbiór to będzie super.

Czyli zostaje jedno wolne miejsce…

pytam po raz kolejny, wybiera sie ktos z okolicy rzeszowa krakowa pociągiem lub samochodem? chętnie się dołącze do jakiejś grupki

@underface

Lapytaj Lizarda jak jedzie.

Ufolec , freyah zrezygnowała bo dostała staż z Urzędu Pracy i niestety nie dostanie wolnego.

to mogę iść za nią na ten staż, hah… :stuck_out_tongue: bo ja wziąłem wolne w czasie HotZlot’u (już wcześniej zaklepać musiałem), mimo, że na zlot się niestety w tym roku nie dostałem… :wink: więc co ja będę robił… : ] ew. do Ustki pojadę i jak będzie akcja z integracją po spływie kajakowym w Ustce, to chwilę (zapewne przy piwku) posiedzę i pogadam z ludźmi jak było :wink: ale to jeszcze niepewne, aczkolwiek Krogulcowi pomysł z zatrzymaniem w Ustce się podobał :slight_smile:

Gdzie się zatrzymujesz?

GBM jedzie z Krakowa, więc możesz do niego dołączyć w pociągu do Gdyni, a później zwinę was obu na pozostałą część trasy.

Z własnego doświadczenia z ubiegłego roku polecam wykorzystanie możliwości noclegu dzień wcześniej gdzieś na trasie. Rok temu to dla mnie była spora droga na HotZlot tak więc nocleg z Quepasa wypadł w Poznaniu, gdzie zabrałem rano ze sobą cztery dodatkowe postacie (Papuga, Pangrys, Ronin, Pirat), a we Wrocławiu czekał jeszcze Djdziadek. Naprawdę warto zrobić sobie taką przerwę bo się szybko w pierwszy dzień nie zamula.

@Underface: Jeśli chcesz to możemy się razem zabrać do Gdynii do Olmecy :slight_smile:

Ja mam zamiar jechać tym pociągiem - TLK35502 w tym że wsiadałbym dopiero w Skarżysku Kamiennej :slight_smile:

No niestety, tak jak Vanshei napisał- jestem na stażu i wolnego ni ma. Może jeszcze kiedyś uda się jechać na zlot :smiley: A póki co będę chłonęła wiedzę z zakresu ochrony konkurencji i konsumentów :lol:

Mam tylko nadzieję, że wuja Krogulec pamięta o mojej spódniczce… :wink:

Poleciała PW :wink:

hehe taaak krogulec napewno bedzie pamietal o twojej spodniczce :slight_smile: ja w kazdym razie bym pamietal :slight_smile:

@djfoxer - obecnie jeszcze nie wiem gdzie, ba, nie wiem czy w Słupsku, czy w Ustce :wink: semtex i mordzio coś kombinują z noclegiem i semtex obiecał dać mi znać jak coś znajdzie :wink:

@kubut

Rozumiem. Teraz patrze noclegi w Słupsku, to w przyzwoitej cenie, nie jest łatwo coś znaleźć. Jak coś znajdziesz daj znać.

Ceny nie są tragiczne, gorzej z rezerwacją, z tego co semtex mówił to nie chcą rezerwować z takim wyprzedzeniem…