HotZlot 2011 - organizacja dojazdu

Areh , daj znać co powiedzieli Ci na informacji SKM.

Hey przypominam pytanie - bo teraz więcej osoób tutj zagląda :slight_smile:

Czy jest ktoś kto wraca autem w środę w stronę Wrocławia i ma jedno wolne miejsce ?? :-o

Ja będę jechać ze Szczecina a później ze zlotu prawdopodobnie do Gorzowa Wlkp. Jak ktoś nie jest seryjnym mordercą i gwałcicielem obojętnie w jakiej kolejności :wink: oraz nie przeszkadza mu głośna muza w samochodzie a do tego nie marudzi, nie narzeka, nie ma radykalnych poglądów politycznych, nie ślini się, nie gryzie, nie ma problemów z trzymaniem moczu i nie gra w Tibię. To mogę zabrać :smiley: Na zlocie zostaję do końca jakby co :wink:

@Mifczu

o ktorej bys starotwał z tego szczecina?

to ja jako student bym sie pisał na ta podróż ze szczecina :wink:

Również zarezerwowałem w Pensjonacie Antonio :slight_smile: Do zobaczenia :wink:

jedzie ktoś samochodem z gdańska/gdyni do słupska w poniedziałek i jest chętny kogoś zabrać za parę $$$ :smiley:

Kto przyjeżdża do Ustki przed zlotem? Ja będę w Ustce już od 1 lipca.

Nie wiem czy w tym przypadku najlepsza nie będzie SKMka…

Panowie i Panie

Kto z was zostaje na sesjach lightining talks, a potem ma zamiar jechać autem, tudzież pociągiem lub busem w okolice Łodzi?

podobno z SKMką są jakies problemy z godzinami dojazdow i odjazdów,

kilka stron wczesniej o tym pisało

ps

@McDracullo a ty czym się wybierasz w strone słupska z gdańska?

Z skm nie ma problemu, wszystko się wyjaśniło.

Są dwa pociągi:

Pierwszy odjazd z Gdańska o 6,00 (Gdynia 6,34) drugi wyjazd z Gdyni o 8,04.

Ja jak już wcześniej pisałem mam jeszcze 2 wolne miejsca w aucie, mogę ewentualnie po kogoś podjechać do Gdyni.

@lazikar

ewentualnie ja bym był chętny

bo według rozkładu pociąg którym się wybieram w Gdyni jest dopiero o 8.19 a trzeba doliczyć opóźnienie

Ok, Jak będziesz zdecydowany to szczegóły dogadamy na pw.

Szczerze mówiąc, trochę stron się już nazbierało więc ciężko ogarnąć :stuck_out_tongue: Zaznaczyłem opcje podróży autokarem - skąd, gdzie i o której on wyrusza?

EDIT: Ok, już wszystko jasne.

Ktoś jadący z Wrocławia ma jeszcze jakieś wolne miejsce? :wink:

Ja w sumie mam najbliżej prawie, bo z Lęborka. Będę w tej SKM-ce, co z Gdyni wyjeżdża 8.04, a u mnie będzie 9.13. Dużo osób będzie nią jechać?

Cześć.

Czy jest ktoś z okolic Śląska (Katowice) lub Małopolski (Kraków, Chrzanów) kto jedzie autem do Słupska? Ja i bart_ planowaliśmy początkowo dojechać pociągiem, ale wszystkie miejsca są już zarezerwowane. I te leżące i te siedzące, a podróż trwa 14 godzin i 14 minut.

W związku z tym poszukujemy autka z dwoma miejscami. Bart jest elastyczny i może dojechać do Śląska, a ja się dam zabrać po drodze. :wink:

Mile widziany niepalący kierowca, ale jak mamy do wyboru spać na stojąco, albo wdychać dym to chyba (z bólem płuc :wink: wybierzemy drugą opcję. Show must go on.

A więc stało się i swoją podróż poślubną spędzę na zlocie. Panie i Panowie czy wybiera się ktoś na zlot z Krakowa Katowic własnym transportem i posiada jeszcze wolne miejsca?. W grę wchodzę ja i obywatel Quest-88. Oczywiście dostaniemy się na miejsce wyjazdu we własnym zakresie.

Pozdrawiam

a mi pani wczoraj powiedziała ze bilety można rezerwować max 7 dni przed odjazdem pociągu

Dodane 19.06.2011 (N) 16:04

ja, neotrim i GBM jedziemy tym pociągiem

http://rozklad-pkp.pl/traininfo.php/pn/ … 308405018&

dołączcie wieksza ekipa zawsze lepiej

W 2 klasie przecież nie trzeba rezerwować miejscówki, piszesz o 1 tak?