Areh , daj znać co powiedzieli Ci na informacji SKM.
Hey przypominam pytanie - bo teraz więcej osoób tutj zagląda
Czy jest ktoś kto wraca autem w środę w stronę Wrocławia i ma jedno wolne miejsce ?? :-o
Ja będę jechać ze Szczecina a później ze zlotu prawdopodobnie do Gorzowa Wlkp. Jak ktoś nie jest seryjnym mordercą i gwałcicielem obojętnie w jakiej kolejności oraz nie przeszkadza mu głośna muza w samochodzie a do tego nie marudzi, nie narzeka, nie ma radykalnych poglądów politycznych, nie ślini się, nie gryzie, nie ma problemów z trzymaniem moczu i nie gra w Tibię. To mogę zabrać
Na zlocie zostaję do końca jakby co
to ja jako student bym sie pisał na ta podróż ze szczecina
Również zarezerwowałem w Pensjonacie Antonio Do zobaczenia
jedzie ktoś samochodem z gdańska/gdyni do słupska w poniedziałek i jest chętny kogoś zabrać za parę $$$
Kto przyjeżdża do Ustki przed zlotem? Ja będę w Ustce już od 1 lipca.
Nie wiem czy w tym przypadku najlepsza nie będzie SKMka…
Panowie i Panie
Kto z was zostaje na sesjach lightining talks, a potem ma zamiar jechać autem, tudzież pociągiem lub busem w okolice Łodzi?
podobno z SKMką są jakies problemy z godzinami dojazdow i odjazdów,
kilka stron wczesniej o tym pisało
ps
@McDracullo a ty czym się wybierasz w strone słupska z gdańska?
Z skm nie ma problemu, wszystko się wyjaśniło.
Są dwa pociągi:
Pierwszy odjazd z Gdańska o 6,00 (Gdynia 6,34) drugi wyjazd z Gdyni o 8,04.
Ja jak już wcześniej pisałem mam jeszcze 2 wolne miejsca w aucie, mogę ewentualnie po kogoś podjechać do Gdyni.
ewentualnie ja bym był chętny
bo według rozkładu pociąg którym się wybieram w Gdyni jest dopiero o 8.19 a trzeba doliczyć opóźnienie
Ok, Jak będziesz zdecydowany to szczegóły dogadamy na pw.
Szczerze mówiąc, trochę stron się już nazbierało więc ciężko ogarnąć Zaznaczyłem opcje podróży autokarem - skąd, gdzie i o której on wyrusza?
EDIT: Ok, już wszystko jasne.
Ktoś jadący z Wrocławia ma jeszcze jakieś wolne miejsce?
Ja w sumie mam najbliżej prawie, bo z Lęborka. Będę w tej SKM-ce, co z Gdyni wyjeżdża 8.04, a u mnie będzie 9.13. Dużo osób będzie nią jechać?
Cześć.
Czy jest ktoś z okolic Śląska (Katowice) lub Małopolski (Kraków, Chrzanów) kto jedzie autem do Słupska? Ja i bart_ planowaliśmy początkowo dojechać pociągiem, ale wszystkie miejsca są już zarezerwowane. I te leżące i te siedzące, a podróż trwa 14 godzin i 14 minut.
W związku z tym poszukujemy autka z dwoma miejscami. Bart jest elastyczny i może dojechać do Śląska, a ja się dam zabrać po drodze.
Mile widziany niepalący kierowca, ale jak mamy do wyboru spać na stojąco, albo wdychać dym to chyba (z bólem płuc wybierzemy drugą opcję. Show must go on.
A więc stało się i swoją podróż poślubną spędzę na zlocie. Panie i Panowie czy wybiera się ktoś na zlot z Krakowa Katowic własnym transportem i posiada jeszcze wolne miejsca?. W grę wchodzę ja i obywatel Quest-88. Oczywiście dostaniemy się na miejsce wyjazdu we własnym zakresie.
Pozdrawiam
a mi pani wczoraj powiedziała ze bilety można rezerwować max 7 dni przed odjazdem pociągu
– Dodane 19.06.2011 (N) 16:04 –
ja, neotrim i GBM jedziemy tym pociągiem
http://rozklad-pkp.pl/traininfo.php/pn/ … 308405018&
dołączcie wieksza ekipa zawsze lepiej
W 2 klasie przecież nie trzeba rezerwować miejscówki, piszesz o 1 tak?