HotZlot 2011 - organizacja dojazdu

Hmmm…

Ja będę jechał z Zabrza. Najwygodniej było by mi gdzieś z centrum Katowic, bo dojazd na odległe dzielnice Katowic w niedziele wieczorem nie jest najłatwiejszy :slight_smile:

Nie widzę najmniejszego problemu to w sumie nawet lepiej bo pocisnę a4 i będzie mi łatwiej :slight_smile: choć przez Olkusz tez dobrze się jedzie. Dobra napisz mi gdzie tam się w Katowicach pociąg Twój zatrzymuję. To spróbujemy się tak zgrać żebym był po ciebie i potem się zgramy z gowainem i w kuligu razem pojedziemy :slight_smile: Tylko musiałbyś tam być około 23:00 najlepiej ciut wcześniej.

To ja przyjadę autobusem do Katowic. Autobus będzie w centrum Katowic około 22:19 - tak pisze na rozkładzie.

Zatrzymuje się on w samym centrum Katowic, ulica Stawowa. Możemy się gdzieś umówić na Stawowej albo Mickiewicza, albo dokładnie na rogu Stawowej i Mickiewicza :slight_smile:

Masz tam dosyć dobry dojazd z A4.

To mam lepszy pomysł… zbiórka pod Spodkiem. Ja mam stamtąd Barta i Questa zabrać, bo przy dworcu PKP nie wiem jak wygląda sytuacja - słyszałem tylko, że go rozpieprzyli :stuck_out_tongue: Stamtąd razem ruszymy na dwa samochody, co Wy na to? Ja planuję tam być 23:00

No to spoko będziemy mieli sporo czasu żeby poczekać na drugą ekipę. Nie ma problemu. Tak Cię zgarnę na ten Stawowej lub w okolicach. mam tylko nadzieje że Ci się bus nie opóźnij ale o tej porze to raczej wątpliwe.

Nie no, 840 to raczej dobry bus jest, nigdy się na nim nie zawiodłem jeszcze :slight_smile:

Gowain masz racje idealnie by było ja skocze po n30 na Stawowa a do spodka dwa kroki i tam się zgadamy na 23:00. Dobra myśl i wszystko dograne.

Dodane 30.06.2011 (Cz) 13:07

Pod spodkiem zsynchronizujemy gpsy :slight_smile: i w drogę. :smiley:

Nie zapomnij o kartkach do przyklejenia na szyby samochodu :stuck_out_tongue: Jak co to tutaj widzę jakiś parking - myślę, że o tej porze będzie w miarę pusty: http://www.zumi.pl/,19.024559,50.2656106,3,1a,namapie.html?userMapPointText=Parking+%3AP&userMapPointX=19.024145&userMapPointY=50.265584

Właśnie na czym stanęło z tymi kartkami jaki jest ostateczny wzór?

Dodane 30.06.2011 (Cz) 13:14

Ok w tym miejscu zbiórka o 23:00

Tutaj: http://forum.dobreprogramy.pl/hotzlot-2011-organizacja-dojazdu-t442113-495.html#p2860919

Heh ok ale u mnie to będzie A4 nic więcej :slight_smile:

U mnie tak samo, z tyłu, po obu stronach, na szybach przyklejone i tyle.

Jakby się coś miało zmienić odnośnie jazdy to dam znać.

n30 Quest jest z peryferii Zabrza z tego co mówił i też będzie się dostawał w okolice Spodka.

Od miejsca gdzie wysiada n30 do spodka jest rzut beretem także Quest pewnie też tam będzie wysiadać.

http://mapy.google.pl/maps?saddr=50.260 … flg=w&z=16

Wiec spoko wszyscy się spotkamy pod spodkiem

Czy ktoś jest chętny do zabrania mnie z Wrocławia ? jeśli tak proszę o kontakt gg: 1255129

Bilety w obie strony już kupione. :smiley:

Dla tych co może nie wiedzą. Jeśli nie masz żadnych ulg, a jedziesz pociągiem IC/TLK i nie masz ukończonych 26 lat (liczy się dokładna data urodzin), można kupić bilet ze zniżką 26%, tzw. MAX26 :slight_smile:

djfoxer , dzieki za info na pewno skorzystam z tej opcji :slight_smile:

Ze względu na potwierdzoną zmianę samochodu na nie-mój zmuszony jestem odwołać swoje ogłoszenie. Wszystkich zainteresowanych przepraszam i życzę powodzenia z dojazdem.

Do zobaczenia na zlocie!

Polecam przed drogą kimnąć się z 5-6 godzin, budzik nastawić na godzinkę przed wyjazdem, zaparzyć kawkę do termosu - nawet jak nie lubicie. Najgorszy jest moment wschodu słońca - przejście między nocą, a dniem - wtedy DjLeo jak będziemy dobrze stali z czasem to zrobimy z godzinny postój, na rozprostowanie kości, nawdychanie się powietrza - rady sprawdzone wielokrotnie.

Najważniejsze nie zgrywać kozaka za kierownicą. A jak nie będziesz dawał rady to znajdzie się jakiś kierowca wśród pasażerów - bezpieczniej dać komuś prowadzić niż spać za kółkiem…

Szerokości wszystkim!

Przeniesiono z HotZlot 2011 - wątek ogólny

Nie wiem czy dobrze czochrałem wątek ale nie znalazłem, więc czy ktoś może podać współrzędne GPS bramy wjazdowej do hotelu w którym odbędzie się HotZlot? Chciałbym trafić precyzyjnie bez żadnych zawirowań :slight_smile:

Przeniesiono z HotZlot 2011 - wątek ogólny. Krogulec

Na stronie coś takiego można znaleźć: http://www.dolinacharlotty.pl/pl/google_map a po za tym zawsze można przecież zapytać…