Hmmm…
Ja będę jechał z Zabrza. Najwygodniej było by mi gdzieś z centrum Katowic, bo dojazd na odległe dzielnice Katowic w niedziele wieczorem nie jest najłatwiejszy
Hmmm…
Ja będę jechał z Zabrza. Najwygodniej było by mi gdzieś z centrum Katowic, bo dojazd na odległe dzielnice Katowic w niedziele wieczorem nie jest najłatwiejszy
Nie widzę najmniejszego problemu to w sumie nawet lepiej bo pocisnę a4 i będzie mi łatwiej choć przez Olkusz tez dobrze się jedzie. Dobra napisz mi gdzie tam się w Katowicach pociąg Twój zatrzymuję. To spróbujemy się tak zgrać żebym był po ciebie i potem się zgramy z gowainem i w kuligu razem pojedziemy
Tylko musiałbyś tam być około 23:00 najlepiej ciut wcześniej.
To ja przyjadę autobusem do Katowic. Autobus będzie w centrum Katowic około 22:19 - tak pisze na rozkładzie.
Zatrzymuje się on w samym centrum Katowic, ulica Stawowa. Możemy się gdzieś umówić na Stawowej albo Mickiewicza, albo dokładnie na rogu Stawowej i Mickiewicza
Masz tam dosyć dobry dojazd z A4.
To mam lepszy pomysł… zbiórka pod Spodkiem. Ja mam stamtąd Barta i Questa zabrać, bo przy dworcu PKP nie wiem jak wygląda sytuacja - słyszałem tylko, że go rozpieprzyli Stamtąd razem ruszymy na dwa samochody, co Wy na to? Ja planuję tam być 23:00
No to spoko będziemy mieli sporo czasu żeby poczekać na drugą ekipę. Nie ma problemu. Tak Cię zgarnę na ten Stawowej lub w okolicach. mam tylko nadzieje że Ci się bus nie opóźnij ale o tej porze to raczej wątpliwe.
Nie no, 840 to raczej dobry bus jest, nigdy się na nim nie zawiodłem jeszcze
Gowain masz racje idealnie by było ja skocze po n30 na Stawowa a do spodka dwa kroki i tam się zgadamy na 23:00. Dobra myśl i wszystko dograne.
– Dodane 30.06.2011 (Cz) 13:07 –
Pod spodkiem zsynchronizujemy gpsy i w drogę.
Nie zapomnij o kartkach do przyklejenia na szyby samochodu Jak co to tutaj widzę jakiś parking - myślę, że o tej porze będzie w miarę pusty: http://www.zumi.pl/,19.024559,50.2656106,3,1a,namapie.html?userMapPointText=Parking+%3AP&userMapPointX=19.024145&userMapPointY=50.265584
Właśnie na czym stanęło z tymi kartkami jaki jest ostateczny wzór?
– Dodane 30.06.2011 (Cz) 13:14 –
Ok w tym miejscu zbiórka o 23:00
Heh ok ale u mnie to będzie A4 nic więcej
U mnie tak samo, z tyłu, po obu stronach, na szybach przyklejone i tyle.
Jakby się coś miało zmienić odnośnie jazdy to dam znać.
n30 Quest jest z peryferii Zabrza z tego co mówił i też będzie się dostawał w okolice Spodka.
Od miejsca gdzie wysiada n30 do spodka jest rzut beretem także Quest pewnie też tam będzie wysiadać.
http://mapy.google.pl/maps?saddr=50.260 … flg=w&z=16
Wiec spoko wszyscy się spotkamy pod spodkiem
Czy ktoś jest chętny do zabrania mnie z Wrocławia ? jeśli tak proszę o kontakt gg: 1255129
Bilety w obie strony już kupione.
Dla tych co może nie wiedzą. Jeśli nie masz żadnych ulg, a jedziesz pociągiem IC/TLK i nie masz ukończonych 26 lat (liczy się dokładna data urodzin), można kupić bilet ze zniżką 26%, tzw. MAX26
djfoxer , dzieki za info na pewno skorzystam z tej opcji
Ze względu na potwierdzoną zmianę samochodu na nie-mój zmuszony jestem odwołać swoje ogłoszenie. Wszystkich zainteresowanych przepraszam i życzę powodzenia z dojazdem.
Do zobaczenia na zlocie!
Polecam przed drogą kimnąć się z 5-6 godzin, budzik nastawić na godzinkę przed wyjazdem, zaparzyć kawkę do termosu - nawet jak nie lubicie. Najgorszy jest moment wschodu słońca - przejście między nocą, a dniem - wtedy DjLeo jak będziemy dobrze stali z czasem to zrobimy z godzinny postój, na rozprostowanie kości, nawdychanie się powietrza - rady sprawdzone wielokrotnie.
Najważniejsze nie zgrywać kozaka za kierownicą. A jak nie będziesz dawał rady to znajdzie się jakiś kierowca wśród pasażerów - bezpieczniej dać komuś prowadzić niż spać za kółkiem…
Szerokości wszystkim!
Przeniesiono z HotZlot 2011 - wątek ogólny
Nie wiem czy dobrze czochrałem wątek ale nie znalazłem, więc czy ktoś może podać współrzędne GPS bramy wjazdowej do hotelu w którym odbędzie się HotZlot? Chciałbym trafić precyzyjnie bez żadnych zawirowań
Przeniesiono z HotZlot 2011 - wątek ogólny. Krogulec
Na stronie coś takiego można znaleźć: http://www.dolinacharlotty.pl/pl/google_map a po za tym zawsze można przecież zapytać…