HotZlot 2011 - wątek ogólny

:D/ :D/ :D/

Szczęście się do mnie uśmiechnęło :wink: Przelew dokonany. Teraz pozostaje odliczanie dni . :slight_smile:

Do zobaczenia :slight_smile:

Do zobaczenia na Zlocie!

Mega, dzięki za wylosowanie. W końcu - 1 raz na Hot Zlocie. Kto mnie zabierze ?xD

natus08 - zajrzyj tutaj i pytaj :slight_smile:

Gratulacje dla tych co wygrali :slight_smile:

To mój pierwszy zlot, czy macie dla mnie jakieś wskazówki - co warto brać, co trzeba brać, a czego nie? Bo jak oglądałem relację z zeszłorocznego to wszyscy pakowali się w jeden plecak, co dla mnie jest wyczynem xD

natus08 - to dla mnie też pierwszy Zlot. Z tego, co zdążyłem się zorientować, wysuwam jeden wniosek: na Zlot wystarczy przysłowiowa para gaci na zmianę i dobry humor. Reszta będzie na miejscu :wink:

Wyczynem jest zapakować się w ten sam plecak po zlocie. Tak naprawdę potrzebujesz rzeczy na dojazd + bielizna, reszta pojawia się wspaniale w zestawie startowym i podczas trwania zlotu można wygrywać kolejne zestawy koszulek i nie tylko.

Co do rzeczy które trzeba zabrać. Na pewno aparat się przyda, ale pytanie moje (do doświadczonych zlotowiczów) czy bierzecie ze sobą komputery??

Hej,

Co prawda na miejscu będzie kawiarenka z komputerami, ale ja standardowo zabieram swojego lapa. Być może to zboczenie, ale cóż… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

I ja w tym roku ponownie zagoszczę na zlocie. Niezłego szoku wczoraj doznałem, gdy McDracullo napisał mi SMS-a: “Gratulacje! Widzimy się na zlocie!” O mało nie upuściłem komórki na ziemię. :wink: Ja nigdy nie mam szczęścia w żadnych losowaniach, a tu nagle się udało :slight_smile:

Widzę, że będzie sporo osób, które poznałem na III Zlocie w Rynie. Ciekawe czy mnie pamiętają? Pewnie nie :stuck_out_tongue: Fajnie! :slight_smile: Będzie się działo!

ant0n , zabił bym Twój telefon :stuck_out_tongue:

Czy po wykonaniu przelewu dostanę mejla jak w poprzednich latach, że odnotowaliście wpłatę. Kasę przelewałem jeszcze wczoraj, a pierwsze elixiry już się chyba odbyły :stuck_out_tongue:

Hej,

Tak, dostaniesz. Ale musisz dać nieco czasu. Ja przelew robiłem 23-go wieczorem, a potwierdzenie wpłaty dostałem 25-go przed północą, więc spokojnie - na pewno przyjdzie. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Przypomnijcie mi ile kosztował przedłużony pobyt i spływ ?:slight_smile:

Hej,

FAQu punkt 16-ty - 150 PLN nocleg + 65 PLN spływ.

Pozdrawiam,

Dimatheus

W tym roku chyba nie jest planowana typowa kafejka internetowa, więc własny sprzęt się przyda. Temat gdzieś na forum już się pojawił.

Dobra, potwierdzenie już do mnie przyszło. Tak więc już teraz na 100% się pojawię :slight_smile:

A zwierzęta można zabrać ze sobą ? ^^ Nie pisze nic o nich przecież hehe.

EDIT: właśnie wszedłem sobie na stronkę hotelu, a tam tyle atrakcji:

• przejażdżka bryczką

• spływ kajakowy

• wstęp na łowisko

• wypożyczenie roweru

• jazda konna w terenie

Poza tym chciałem zarezerwować sobie pokój w terminie kiedy jedziemy i bez problemu można to zrobić. Czyżby obiekt był otwarty dla innych ?

A tu już zależy od samej Doliny Charloty i ich przepisów.

To niemożliwe - hotel jest w całości zarezerwowany na potrzeby HotZlotu. Kilka osób dzwoniło już chcąc zarejestrować sobie miejsce i dostali informację, że nie da rady :wink: Zakładam więc, że piszesz o rejestracji przez stronę - być może da się ten termin wyklikać, ale skutecznej rezerwacji nie powinieneś móc dokonać. Gdyby było inaczej proszę o PW.