HotZlot 2011 - wątek ogólny

W sensie, że nie uśmiech? :smiley:

Nie w betonie :stuck_out_tongue:

Wiem, ze pewnie macie pełno roboty, ale moglibyście już zmienić dane na aktualne na stronie z relacją live :wink:

Kurde no… już w miarę udało mi się nie myśleć w kółko o zlocie, a tu takiego smaka narobiłeś, ze znów będę kilka dni chodził zakręcony :wink: I jak ja mam pracować w takich warunkach?! :stuck_out_tongue:

Nie ma sensu aby wisiała pusta - teraz przynajmniej można obejrzeć sobie jak to wyglądało w ub.r. Jak będziemy publikować newsa przed Zlotem to ją podmienimy.

W sumie to i racja :slight_smile:

Redakcja znów jedzie po bandzie … Co roku podnoszą sobie poprzeczkę :slight_smile: Pozostaje nam czekać na tą prezentację odcisku uśmiechu Krogulca :wink:

Kinect albo MS Surface :slight_smile: Chociaż Jeśli Kinect to Sony się na Was obrazi :stuck_out_tongue:

Haha! :slight_smile: Jakie spekulacje. Też już nie mogę się doczekać. Będzie git! Zawsze było!

A może prezentacja Windows 8 :slight_smile: wtedy wraz z Kinectem albo pokaz możliwości SDK Kinecta a na serio to pewno po prostu IE 9 :wink:

No nic w takim razie nie pozostaje jak tylko czekać i odświeżać agende :smiley:

Hej,

No i dzieje się. Im bliżej, tym więcej takich miłych akcentów zdradzających nieco tego, co nas czeka. :slight_smile: A Hot Zlot już za 12 dni!!

Pozdrawiam,

Dimatheus

A będą jakieś zawody/sesje w gry komputerowe od Gamikaze? Bo nie wiem czy przyda się moja G13 i G700 :wink:

Skoro będzie EA to może prezentacja Modern Warfare 3? Ahhhhh i zawody MW2? :slight_smile:

EA i modern warfare 3 ? :lol: :lol: :lol: :x chyba ci się coś pomyliło :expressionless:

Jej… fakt :oops: Battlefield3? :lol:

Krogulec , czy Ty musisz nas tak nakręcać :?: :smiley: Przyśpieszcie zegar odliczający na stronie :slight_smile:

Chętnie bym zagrał w jakiś pre-release. Widziałem trailer z gameplaya i szok! Jaki realizm! Masakra. To będzie dobra gra, ale chyba będę musiał pomyśleć nad wymianą sprzętu :-/

Jestem ciekawy prezentacji zespołu z Gadu-Gadu, która właściwie jest wyczekiwana od kilku lat. Jak dziś pamiętam komentarze przed poprzednimi Zlotami, aby zaprosić przedstawicieli tego komunikatora. Nie jest tajemnicą, że wielu użytkowników używa alternatyw, więc lepiej niech nie zadają pytania na sesji “kto używa nowego Gadu-Gadu, ręka do góry?”. :wink: Chociaż podobają mi się ich ostatnie posunięcia związane z wydaniem bez opłat GG dla urządzeń mobilnych.

LG Swift 7 do wygrania? Jako fan marki LG czekam choćby na prezentację systemu WP7 na tym modelu, mam nadzieję, że Microsoft coś takiego przygotuje.

Ciekawe, co jeszcze przyszło ostatnio do redakcji. :wink:

BTW - Mifczu , pytałeś o jakieś zawody w gry komputerowe - w tym roku nie będzie takiego turnieju, choć pewnie będzie szło sobie pograć niezobowiązująco. Tym bardziej jak partnerami są dwaj duzi producenci konsol do grania i co najmniej dwóch wydawców gier komputerowych. :wink:

Oj będzie się działo :wink:

Żeby zaraz ktoś nie wykradł danych zlotowiczów jak to ma miejsce ostatnio z konsolowcami :stuck_out_tongue:

Krogulec , przez Ciebie przestanę chyba przeglądać ten wątek :lol: za bardzo ciekawy się robię :stuck_out_tongue: