stawiam że będzie można zagrać na ps3 w najnowszą fifę… mamy EA & Sony… albo i xboxa od MS
@Krogulec, zdradź coś jeszcze dużo będzie pokazywanego sprzętu? jakieś nowinki sprzętowe będą?
stawiam że będzie można zagrać na ps3 w najnowszą fifę… mamy EA & Sony… albo i xboxa od MS
@Krogulec, zdradź coś jeszcze dużo będzie pokazywanego sprzętu? jakieś nowinki sprzętowe będą?
Zapowiada się ciekawie, zwłaszcza konkursy
Gra wygląda świetnie, ale z realizmem nie ma NIC wspólnego. Spójrz na trailerze jak operują Mką po przeładowaniu i przypomnij sobie pojęcie “bolt catch” Takich niedopracowanych dupereli widać więcej nawet na trailerze…
Ok, mi chodziło tylko czy brać ciężki osprzęt, w takim razie biorę tylko lapka by mieć połączenie ze światem a z tego co Krogulec pisał to dziś mają pojawić się tematy
więc czekamy, czekamy …
Tak, pisał też, że tematy niewiele nam powiedzą:P…istne okrucieństwo
Hmmm… No ja tam aż takim maniakiem militariów nie jestem i być może nie zauważyłem takich rzeczy, ale zaraz obczaję. Chodziło mi o to realizm świata ukazanego w grze. Za dużo nie gram, bo nie mam na to czasu, ale staram się śledzić to co dzieje się w świecie interaktywnej rozrywki (przyglądam się głośno zapowiadanym tytułom) i jak na mnie trailer z gameplaya Battlefield 3 zrobił ogromne wrażenie.
W życiu nie wiedziałem co to jest “bolt catch” Człowiek uczy się całe życie. Ale mimo wszystko B3 robi niesamowite wrażenie.
A czy będzie ktoś z firmy Wacom? Nie zauważyłem w partnerach, a być może to będzie niespodzianka
No i dzięki takim informacją staje na głowie aby te 3 dni wolne mieć - jutro do roboty aby było jak najmniej zaległości i zmienniczka dała rade maszyny ogarnąć.
Jest agenda uzupełniona! Na razie na poniedziałek.
Hej,
W agendzie zakradła się malutka literówka - albo liczba pojedyncza, albo mnoga.
Sam poniedziałek zapowiada się znakomicie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Większość agendy już uzupełniona
Fajnie, że będzie Mariusz Jarzębowski - prowadził świetne prezentacje podczas II Zlotu.
No i już wiadomo, że wieczorna atrakcja będzie w Rock Pubie.
Drugi dzień też wygląda ciekawie. Ryan opowie o robomotylach. BTW - jednemu panu z Opery zmieniliście trochę imię.
Jako wieczorną atrakcję w Rock Pubie stawiam na koncert Dody, albo przynajmniej na karaoke
Hm, prezentacje M$ 20 minutowe? Nie daje im szans na zakończenie się o czasie
Czyżby w tym roku zabrakło Pawła Zakrzewskiego? Szkoda jego prezentacja zawsze była ciekawa i humorystyczna.
Wow! Będzie Tomasz Kopacz, zapowiada się świetnie!
bardzo żywiołowy z niego człowiek, no i dobrze :-), byłem już na wielu jego prezentacjach, nawet ostatnio w Poznaniu na Centrum Innowacji Microsoft 2011, ale z tego co widziałem w agendzie HotZlotu '11 będą także inni jakże ważni ludzie w polskim Microsofcie! dlatego też mam pytanko do organizatorów czy Ci wszyscy z MS zostają dłużej na HZ, czy zmywają się po jednym dniu? :-k sądząc po czasie jaki mają przeznaczony na prezentację wiem jedno - będą z pewnością same konkrety, esencja i nie będzie czasu na pytania podczas prezentacji, dlatego trzeba będzie je zadawać ewentualnie wieczorem przy złotym…
Człowiek z pasją
To mój pierwszy Zlot, więc zwracam uwagę głównie na tytuły a nie prowadzących. Szczególnie dobrze dla mojej osoby zapowiadają się:
Z lekkim wskazaniem na pierwszy
Widzę też, że niespodzianka trwa od 21 aż do północy - nieźle!
Niespodzianka, niespodzianką, dyskusje w kołach zainteresowań trwają nie raz, nie dwa do białego rana