czyżby konsole plus TV ? ![-o<
Ech Krogulec…powiesz o paru rzeczach, a następnych kilku trzeba się domyślać…niczym Hitchcock budujesz napięcie:D Zasnąć mogę jedynie dlatego, że pracuje, a po pracy nauka do późnego wieczora i tak w kółko - nie ma kiedy pomyśleć o czymkolwiek innym.
Do zlotu pozostało aż 11 dni, albo tylko 11 dni
Z minuty na minutę ciśnienie się podnosi. Najpierw ukazała się pełna agenda, później zapowiedzi którą dostarczył nam Krogulec, a teraz czas czekać na pierwszą relację redakcji z przygotować w Dolinie do Zlotu
I tak wszyscy śledzą ten wątek
Krogulec , budujesz takie napięcie, że może zaczniesz pisać scenariusze? :lol:
Jakie tam napięcie? Ja tam tylko czekam na spotkanie z paroma osobami
Napięcie to było, jak jechaliśmy autokarem z Wrocławia do Zamku na Skale. Te kręte ścieżki aż się prosiły o wykonanie złego manewru autobusem
Taka szybka kalkulacja: na Zlocie będzie 200 uczestników plus sporo firm partnerskich. Czysto teoretycznie moglibyśmy złożyć się na portalowego miniguna:
http://gunfire.pl/product-pol-1152195654-Replika-karabinu-maszynowego-ECHO1-CAW-Minigun-Combo.html
Nie wiem ile portali/wortali na świecie ma własne miniguny, ale zgaduję że raczej niewiele :lol:
A po co takie coś ?? Sensu jakoś nie widać …
Mnie zapowiedzi Krogulca wpędziły w stan podekscytowania Nie mogę się doczekać spotkania ze znajomymi, rozmów do białego rana nie tylko o IT. Po prostu kwintesencja HotZlotu.
Żal mi by było tracić środki na jakiś, bezsensowny dla mnie, zakup zabawki dla … w sumie nie wiadomo dla kogo.
A ktoś z wybierających się na Hotzlot będzie też na Dniu Google dla Agencji, w ten wtorek (28 czerwca), w Warszawie? Może ktoś siedzi w klimatach AdWords i Analytics i uda się już nawiązać kontakt we wtorek?
Masz Olbi rację dojazd już dostarczył wiele wrażeń oraz na sam koniec jak mieliśmy przejeżdżać przed drewniany mostek, który jednak udało się ominąć
Oj tam widać od razu ceprów którzy pierwszy raz na oczy zobaczyli serpentyny
Hej,
Święta prawda. A najśmieszniejsze było to, że na dobrą sprawę jazdę przez góry można było ominąć i pojechać prostszą i krótszą drogą. No ale te niezapomniane wrażenia, gdy na krętym zakręcie wyskakiwało auto z naprzeciwka…
Pozdrawiam,
Dimatheus
trzeba jeszcze potwierdzić chęć udziału czy wystarczy jak wpłaciłem wpisowe?
Po zaksięgowaniu wpisowego powinieneś otrzymać mailem ostateczne potwierdzenie udziału w HotZlocie - nic więcej już nie musisz robić, jak tylko stawić się w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu.
Nie, nic już nie musisz potwierdzać. Zakładam, że piszesz to pod wpływem mailingu, który dziś wysyłaliśmy. Wysyłaliśmy te maile aby wyłapać ewentualne osoby, które nie przyjadą, a nie raczyły nas o tym powiadomić (zwykle są 1-2 takie osoby, które uznają, że skoro przecież “zapłaciły” to wszystko jest OK).
Dzisiaj już dostałem oficjalne potwierdzenie, że mam wolne w terminie 04-06.07 wiec już jestem spokojny o wszystko. Jeszcze tylko muszę autko naszykować na trasę.
I tak nawiązując do tego faktu, będąc wczoraj wczoraj w Saturnie i patrząc na półkę z grami widzę: City Interactive - symulatory buldożera, śmieciarki, tira, cysterny itp. Nigdy nie grałem w coś takiego, ale jak będzie możliwość na Zlocie, to chętnie spróbuję.
Jest jeszcze Sniper Może będą jakieś newsy odnośnie Sniper 2
Mam pytanie. Wiem, ze może banalne, ale spotkałem się z różnymi jakby to powiedzieć - rozwiązaniami. Jak jest z dostępnością w pokojach takich rzeczy jak żel pod prysznic itp.? Rozumiem, ze dostęp do prądu w pokoju jest również bezpłatny ? Wiem, ze wyda się to głupie, ale spotkałem się z czymś takim, że nawet prąd był płatny jako koszt dodatkowy.
A ode mnie nikt nie jedzie A mam pytanie, czy w Słupsku, niedaleko dworca jest jakiś sklep? Mógłby ktoś mi udzielić takiej informacji?
Przeniesiono z wątku HotZlot 2011 - organizacja dojazdu. Krogulec