HotZlot 2011 - wątek ogólny

czyżby konsole plus TV ? ![-o<

Ech Krogulec…powiesz o paru rzeczach, a następnych kilku trzeba się domyślać…niczym Hitchcock budujesz napięcie:D Zasnąć mogę jedynie dlatego, że pracuje, a po pracy nauka do późnego wieczora i tak w kółko - nie ma kiedy pomyśleć o czymkolwiek innym.

Do zlotu pozostało aż 11 dni, albo tylko 11 dni :slight_smile:

Z minuty na minutę ciśnienie się podnosi. Najpierw ukazała się pełna agenda, później zapowiedzi którą dostarczył nam Krogulec, a teraz czas czekać na pierwszą relację redakcji z przygotować w Dolinie do Zlotu :slight_smile:

I tak wszyscy śledzą ten wątek :smiley:

Krogulec , budujesz takie napięcie, że może zaczniesz pisać scenariusze? :lol:

Jakie tam napięcie?:stuck_out_tongue: Ja tam tylko czekam na spotkanie z paroma osobami :stuck_out_tongue: Napięcie to było, jak jechaliśmy autokarem z Wrocławia do Zamku na Skale. Te kręte ścieżki aż się prosiły o wykonanie złego manewru autobusem :stuck_out_tongue:

Taka szybka kalkulacja: na Zlocie będzie 200 uczestników plus sporo firm partnerskich. Czysto teoretycznie moglibyśmy złożyć się na portalowego miniguna:

http://gunfire.pl/product-pol-1152195654-Replika-karabinu-maszynowego-ECHO1-CAW-Minigun-Combo.html

Nie wiem ile portali/wortali na świecie ma własne miniguny, ale zgaduję że raczej niewiele :lol:

A po co takie coś ?? Sensu jakoś nie widać …

Mnie zapowiedzi Krogulca wpędziły w stan podekscytowania :slight_smile: Nie mogę się doczekać spotkania ze znajomymi, rozmów do białego rana nie tylko o IT. Po prostu kwintesencja HotZlotu.

Żal mi by było tracić środki na jakiś, bezsensowny dla mnie, zakup zabawki dla … w sumie nie wiadomo dla kogo. :stuck_out_tongue:

A ktoś z wybierających się na Hotzlot będzie też na Dniu Google dla Agencji, w ten wtorek (28 czerwca), w Warszawie? Może ktoś siedzi w klimatach AdWords i Analytics i uda się już nawiązać kontakt we wtorek? :slight_smile:

Masz Olbi rację dojazd już dostarczył wiele wrażeń oraz na sam koniec jak mieliśmy przejeżdżać przed drewniany mostek, który jednak udało się ominąć :smiley:

Oj tam widać od razu ceprów którzy pierwszy raz na oczy zobaczyli serpentyny :wink:

Hej,

Święta prawda. A najśmieszniejsze było to, że na dobrą sprawę jazdę przez góry można było ominąć i pojechać prostszą i krótszą drogą. No ale te niezapomniane wrażenia, gdy na krętym zakręcie wyskakiwało auto z naprzeciwka… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

trzeba jeszcze potwierdzić chęć udziału czy wystarczy jak wpłaciłem wpisowe?

Po zaksięgowaniu wpisowego powinieneś otrzymać mailem ostateczne potwierdzenie udziału w HotZlocie - nic więcej już nie musisz robić, jak tylko stawić się w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu. :slight_smile:

Nie, nic już nie musisz potwierdzać. Zakładam, że piszesz to pod wpływem mailingu, który dziś wysyłaliśmy. Wysyłaliśmy te maile aby wyłapać ewentualne osoby, które nie przyjadą, a nie raczyły nas o tym powiadomić (zwykle są 1-2 takie osoby, które uznają, że skoro przecież “zapłaciły” to wszystko jest OK).

Dzisiaj już dostałem oficjalne potwierdzenie, że mam wolne w terminie 04-06.07 wiec już jestem spokojny o wszystko. Jeszcze tylko muszę autko naszykować na trasę.

I tak nawiązując do tego faktu, będąc wczoraj wczoraj w Saturnie i patrząc na półkę z grami widzę: City Interactive - symulatory buldożera, śmieciarki, tira, cysterny itp. :smiley: Nigdy nie grałem w coś takiego, ale jak będzie możliwość na Zlocie, to chętnie spróbuję. :slight_smile:

Jest jeszcze Sniper :slight_smile: Może będą jakieś newsy odnośnie Sniper 2 :slight_smile:

Mam pytanie. Wiem, ze może banalne, ale spotkałem się z różnymi jakby to powiedzieć - rozwiązaniami. Jak jest z dostępnością w pokojach takich rzeczy jak żel pod prysznic itp.? Rozumiem, ze dostęp do prądu w pokoju jest również bezpłatny ? Wiem, ze wyda się to głupie, ale spotkałem się z czymś takim, że nawet prąd był płatny jako koszt dodatkowy.

A ode mnie nikt nie jedzie :frowning: A mam pytanie, czy w Słupsku, niedaleko dworca jest jakiś sklep? Mógłby ktoś mi udzielić takiej informacji?

Przeniesiono z wątku HotZlot 2011 - organizacja dojazdu. Krogulec