Dobrym gestem w Naszą stronę jest samo zorganizowanie takiej imprezy, a piwo…pewnie kilka wypije, ale jakby w ogóle nie było alkoholu to bym się nie obraził.
Skoro główny cel organizacji zlotu został osiągnięty, to jak widać organizatorzy sięgają dużo dalej, dbając nawet o takie szczegóły, każdy gest jest dobrym gestem w stronę zlotowiczów i niechaj tak zostanie
co do klapków jeszcze, wspomnianych właśnie przez Krogulca, to tak jak pisałem…:
…zwłaszcza, gdy zapowiada się, że będzie jedna para na pokój tych “papci pokojowych” …
PS. parasite85, spoko avatar
// Edit: ktoś ładnie posprzątał i dyskusję ogólną przeniósł do właściwego wątku
Obawiam się, że w przyszłym roku już nam się tego poziomu nie uda utrzymać…
Powyższe zdanie utrzymuje mnie w przekonaniu, że niezmiernie trudno było, by jeszcze nie tym razem przekroczyć magiczną monetę 5 zł Co będzie za rok, to się okaże, ważniejsze jednak by prelekcje były równie ciekawe jak i w roku obecnym
PS. Heh, posty uprzątnięte i przeniesione z tematu o dojazdach, teraz jest porządek w dyskusji
Z chęcią wezmę udział, sprzęt do rzucania mało miejsca zajmuje więc go zapakuje na wyjazd.
Co do prądu to w ubiegłym roku do tego wykorzystywaliśmy kartę vitay - każdy plastik o wymiarach karty kredytowej się nadaje.
Krogulec , nie masz za co przepraszać . Co do ceny jaką ustaliliście, to nawet nie warto się fatygować, ostatnio byłem nad jeziorkiem to nie pytajcie nawet jaką cenę spotkałem:P A co do sklepu to chodziło mi o kupienie czegoś na drogę powrotną, dlatego pytałem czy coś jest blisko stacji
czy trzeba podreptać kawałek. Zazdroszczę tym, co umieją pływać - dla nich basen to gratka - a jak ktoś nie umie to ma pecha :-(. Poza tym dzięki za wyczerpującą wypowiedź.
PS: Nawet nie myślałem, ze o tym prądzie tak się temat rozwinie
Możesz kupić motylki na ręce, albo dmuchane koło A tak serio, to zawsze można posiedzieć w basenie, albo w jacuzzi jeśli się pływać nie umie.
Krogulec , a jak będzie wyglądać cena soku jabłkowego ostatniego dnia, również promocyjna, czy już normalna, hotelowa cena?
Chyba mają to już dopracowane jak rok wcześniej cena była w Zamku na Skale utrzymana do końca imprezy ta sama.
w “czepeka” trzeba się zaopatrzyć na basen ?
Nie byłem tam, ale myślę że nie potrzeba takich urządzeń
Już się nie mogę doczekać zlotu. Ledwo udało się wolne wygospodarować, niestety bez dodatkowego dnia
Dużo tu gadania i prądzie, sklepach, bankomacie, a nikt jeszcze nie potwierdził czy bedą maty DDR?
Zeszłoroczny pojedynek z Ryanem się nie odbył ze względów technicznych, jak będzie tym razem?
Widzę, że na liście partnerów pojawił się Campus - będą mieli stoisko ze swoim sprzętem i czy może coś od siebie dorzucają do zestawu startowego?
No tak mata do tańczenia gwóźdź programu pierwszego wieczoru, a było dzięki nim gorąco.
Dominik i Kubuś dali czadu
Pewnie dadzą plecak, chociaż Campus nie słynie z plecaków na laptopy, przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo. Jeśli to prawda, to żałuję, że nie było mnie na poprzednim HZ, bo tamte plecaki były - sądząc po zdjęciach - bardziej przystosowane do laptopów.
Zgadza się, poprzedni sprawdza się świetnie. Codziennie jeżdżę z nim na rowerze do pracy
Pamiętaj tylko, że na hotzlot nie jedzie się dla fantów, to tylko miły dodatek
To prawda Liczę bardzo mocno na sesję dotyczącą Windows 8, mam nadzieję, że takowa będzie. Ale nie można zapominać, że HotZlot, to także integracja i poznawanie się z użytkownikami dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze
Ja tam jadę tylko dla tej smyczy z moim nickiem Reszta mnie nie obchodzi
A tak po za tym to mam nadzieje, że będzie okazja wygrać tiny bang story od IQ publishing gry typu machinarium bardzo mi się podobają.
Do osób umiarkowanie pijących. Ile mamony wypada zabrać? Do barku zaglądać nie mam zamiaru ale piwkiem/ani nie pogardzę.
kasa = ilość_piw_na_jaka_masz_ochote * 5zł
nie wiem co tu gdybać
No jest nad czym, np postawić koledze czy koleżance skromną kolejkę, a jak koło zainteresowań liczne to i 20 zł braknie
Czy będzie ograniczenie na ilość wypitego piwa?
To mój pierwszy raz na HZ, o czym warto pamiętać będąc już tam? :lol: Co robić, czego zaś raczej nie polecacie robić?