HotZlot 2011 - wątek ogólny

Dobrym gestem w Naszą stronę jest samo zorganizowanie takiej imprezy, a piwo…pewnie kilka wypije, ale jakby w ogóle nie było alkoholu to bym się nie obraził.

Skoro główny cel organizacji zlotu został osiągnięty, to jak widać organizatorzy sięgają dużo dalej, dbając nawet o takie szczegóły, każdy gest jest dobrym gestem w stronę zlotowiczów i niechaj tak zostanie :slight_smile:

co do klapków jeszcze, wspomnianych właśnie przez Krogulca, to tak jak pisałem…:

…zwłaszcza, gdy zapowiada się, że będzie jedna para na pokój tych “papci pokojowych” … :wink:

PS. parasite85, spoko avatar :wink:

// Edit: ktoś ładnie posprzątał i dyskusję ogólną przeniósł do właściwego wątku :slight_smile:

Obawiam się, że w przyszłym roku już nam się tego poziomu nie uda utrzymać… :stuck_out_tongue:

Powyższe zdanie utrzymuje mnie w przekonaniu, że niezmiernie trudno było, by jeszcze nie tym razem przekroczyć magiczną monetę 5 zł :slight_smile: Co będzie za rok, to się okaże, ważniejsze jednak by prelekcje były równie ciekawe jak i w roku obecnym :slight_smile:

PS. Heh, posty uprzątnięte i przeniesione z tematu o dojazdach, teraz jest porządek w dyskusji :wink:

Z chęcią wezmę udział, sprzęt do rzucania mało miejsca zajmuje więc go zapakuje na wyjazd.

Co do prądu to w ubiegłym roku do tego wykorzystywaliśmy kartę vitay - każdy plastik o wymiarach karty kredytowej się nadaje.

Krogulec , nie masz za co przepraszać :slight_smile: . Co do ceny jaką ustaliliście, to nawet nie warto się fatygować, ostatnio byłem nad jeziorkiem to nie pytajcie nawet jaką cenę spotkałem:P A co do sklepu to chodziło mi o kupienie czegoś na drogę powrotną, dlatego pytałem czy coś jest blisko stacji :slight_smile: czy trzeba podreptać kawałek. Zazdroszczę tym, co umieją pływać - dla nich basen to gratka - a jak ktoś nie umie to ma pecha :-(. Poza tym dzięki za wyczerpującą wypowiedź.

PS: Nawet nie myślałem, ze o tym prądzie tak się temat rozwinie :stuck_out_tongue:

Możesz kupić motylki na ręce, albo dmuchane koło :slight_smile: A tak serio, to zawsze można posiedzieć w basenie, albo w jacuzzi jeśli się pływać nie umie.

Krogulec , a jak będzie wyglądać cena soku jabłkowego ostatniego dnia, również promocyjna, czy już normalna, hotelowa cena?

Chyba mają to już dopracowane jak rok wcześniej cena była w Zamku na Skale utrzymana do końca imprezy ta sama.

w “czepeka” trzeba się zaopatrzyć na basen ?

Nie byłem tam, ale myślę że nie potrzeba takich urządzeń :slight_smile:

Już się nie mogę doczekać zlotu. Ledwo udało się wolne wygospodarować, niestety bez dodatkowego dnia :frowning:

Dużo tu gadania i prądzie, sklepach, bankomacie, a nikt jeszcze nie potwierdził czy bedą maty DDR? :smiley:

Zeszłoroczny pojedynek z Ryanem się nie odbył ze względów technicznych, jak będzie tym razem? :stuck_out_tongue:

Widzę, że na liście partnerów pojawił się Campus - będą mieli stoisko ze swoim sprzętem i czy może coś od siebie dorzucają do zestawu startowego?

No tak mata do tańczenia gwóźdź programu pierwszego wieczoru, a było dzięki nim gorąco.

20100710115708_6845.JPG&width=450&height=338&noBar=1

Dominik i Kubuś dali czadu :wink:

Pewnie dadzą plecak, chociaż Campus nie słynie z plecaków na laptopy, przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo. Jeśli to prawda, to żałuję, że nie było mnie na poprzednim HZ, bo tamte plecaki były - sądząc po zdjęciach - bardziej przystosowane do laptopów.

Zgadza się, poprzedni sprawdza się świetnie. Codziennie jeżdżę z nim na rowerze do pracy :slight_smile:

Pamiętaj tylko, że na hotzlot nie jedzie się dla fantów, to tylko miły dodatek :slight_smile:

To prawda :slight_smile: Liczę bardzo mocno na sesję dotyczącą Windows 8, mam nadzieję, że takowa będzie. Ale nie można zapominać, że HotZlot, to także integracja i poznawanie się z użytkownikami dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze :wink:

Ja tam jadę tylko dla tej smyczy z moim nickiem :smiley: Reszta mnie nie obchodzi :wink:

A tak po za tym to mam nadzieje, że będzie okazja wygrać tiny bang story od IQ publishing :smiley: gry typu machinarium bardzo mi się podobają.

Do osób umiarkowanie pijących. Ile mamony wypada zabrać? :smiley: Do barku zaglądać nie mam zamiaru ale piwkiem/ani nie pogardzę.

kasa = ilość_piw_na_jaka_masz_ochote * 5zł

nie wiem co tu gdybać :stuck_out_tongue:

No jest nad czym, np postawić koledze czy koleżance skromną kolejkę, a jak koło zainteresowań liczne to i 20 zł braknie :wink:

Czy będzie ograniczenie na ilość wypitego piwa? :wink:

To mój pierwszy raz na HZ, o czym warto pamiętać będąc już tam? :lol: Co robić, czego zaś raczej nie polecacie robić? :slight_smile: