HotZlot 2011 - wątek ogólny

O fajnie wiedzieć że jedzie człowiek który stoi za wtw, używam od 1,5roku :slight_smile: to mu pogratuluje dobrego programu :smiley:

ta wtorkowa, wieczorna prezentacja to obstawiam, że będzie na temat odnowionego Gamikaze :-D, a jak nie… to gdzie i kiedy pojawi się info o działaniach związanych z tym portalem? :-o od dłuższego czasu krążyły nieoficjalne jak i oficjalne zapowiedzi z tym związane, więc mam nadzieję że coś z tego wyjdzie… dobrego jak dobreprogramy :slight_smile:

Hej,

Przed każdym zlotem pojawiają się takie same informacje… Czasami aż brak słów…

Och tak, będzie się działo. :slight_smile:

Dokładnie - ze śląska jedzie Kaworu - trza będzie mu browara za komunikator postawić. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja akurat preferuje AQQ, ciekawy jestem ilu zlotowiczów szczerze przyzna, że nie korzysta z oficjalnego komunikatora

Ja mogę być pierwszy :stuck_out_tongue:

Chyba ilu się przyzna, że go używa :wink: Też korzystam z AQQ jeszcze od czasów psiej łapki

Również korzystam z AQQ - GG porzuciłem wtedy, gdy nie mogłem w 7.7 odbierać wiadomości od tzw. “wysokich” numerów, a każda kolejna wersja były coraz bardziej zasobożerne i coraz bardziej fajerwerkowate od nawału wodotrysków i pseudo ulepszeń.

WTW, od kiedy przeczytałem o nim na jakimś portalu (może DP? :stuck_out_tongue: ).

EDIT:

Szkoda, że Konnekt został porzucony.

Psia łapka była fajna, szkoda że OC ją zmienił :stuck_out_tongue:

Ciekawe co ekipa od GG nam przedstawi, więcej reklam ? :smiley: :wink:

Hehe, cała prezentacja będzie pod tytułem “nowe reklamy” :wink: Mam tylko nadzieję, że wywiąże się z przedstawicielami jakaś ciekawa dyskusja

Przypominam, że na basenowiczów w trakcie sesji jest sposób taki, że - podobno - część basenowa w trakcie sesji będzie po prostu niedostępna.

Co do komunikatorów, ja też jestem bardzo ciekawy wykładu Gadu-Gadu. Przyznaję, że już drugi rok używam Kadu. :slight_smile:

co do aqq vs gg(10,5) sprawdzone doświadczalnie zużycie ramu :smiley:

http://imageshack.us/photo/my-images/37/hahanl.jpg/

Tak mnie zaciekawiliście rozmową o GG, że aż sobie wszedłem na strone, a tam jakiś portal?

Chciałem zobaczyć screeny jak wygląda aktualnie komnikator, ale zamiast tego dowiedziałem się że “Dzieci w Korei Pn. błagają o jedzenie”, “Dramat polskiego celebryty. Spiłują mu nogę!”, a “Kim udowadnia że jej pupa jest prawdziwa! [WIDEO]” :confused:

Po znalezieniu linku do komunikatora okazało się, że do dzisiaj wspierają tylko MS Windows, więc zamknąłem zakładkę :slight_smile:

kstarski , jaki komunikator taka strona :x

Z ciekawości sam zajrzałem (ile to lat minęło odkąd tam ostatni raz byłem…) i faktycznie na stronie GG można znaleźć wszystko poza…informacjami o programie GG. Szkoda, że tak się rozmienili na drobne.

ja mam pytanie dotyczące pokoi i ich współdzielenia

czy w pokojach można palić? bo jeżeli tak to preferował bym osobę wolną od tego nałogu;p jeżeli można w ogóle sobie wybrać ;p

Poczytaj jeszcze raz FAQ, a dokładniej pkt. 6.

Może lepiej nie, a szczególnie na temat specyficznych potraw z drobiu …

Czekamy jeszcze na tytuł.

Mail od redakcji w sprawie HotZlotu:

"Prosimy o przybycie na miejsce w piątek do godziny 12:00.

Rejestracja na miejscu rozpocznie się w piątek o godzinie 12:00 i potrwa do

godziny 14:00."

Jak to przybyć w piątek? Przecież zlot jest od 4 lipca (poniedziałek), czyli mamy być dużo wcześniej? Co wtedy z noclegiem? Czy nie popełniono błędu przy pisaniu e-maila? Nie powinno być w poniedziałek? Proszę o odpowiedź.