HotZlot 2011 - wątek ogólny

Otrzymałem przed chwilą maila odnośnie Hot Zlotu.

Chyba wkradał się mały błąd:

Rozumiem, że miał być poniedziałek, a nie piątek? Ja w piątek jeszcze pracuję :slight_smile:

EDIT:

@neotrim

Byłeś szybszy o tych kilka sekund :slight_smile:

Pewnie to wiadomość z poprzedniego HotZlotu i nie został dzień zmieniony :wink:

Hehe, albo prezent dla wybranych :stuck_out_tongue: To ja będę już w piątek :wink: :stuck_out_tongue:

W mailu jest informacja, iż “parowanie” :stuck_out_tongue: do zakwaterowania odbywać się będzie przed Hot Zlotem. Czy zatem przed Hot Zlotem, będzie można uzyskać informację, kto z kim się prześpi, hmmmm złe słowo :P, kto z kim będzie w jednym pokoju? :wink:

Tak to błąd - zaraz puścimy jeszcze raz mailing (w pierwszym coś ponadto skopało się z formatowaniem). Dzięki za zwrócenie uwagi. Przeglądaliśmy w kilka osób dość dokładnie treść maila ale prześlepiliśmy to o tym piątku - to już może kwestia przyzwyczajenia :stuck_out_tongue:

Zatem: rejestracja na miejscu w PONIEDZIAŁEK, 4 LIPCA od 12:00

Sorry, ale nie mamy czasu na takie rzeczy. Możesz sobie wybrać z kim chcesz być zakwaterowany - jak nie wybrałeś to dowiesz się na miejscu :wink:

Ok :wink: Przyszło sprostowanie :wink: Dzięki :slight_smile:

uff przeraził mnie ten mail ;d z napisem piątek:D już myślałem ze kupując bilet popatrzyłem nie na ten miesiąc i dzień co trzeba:D

Cieszę się że dostałem zaproszenie, w sumie ja już będe w trójmieście w niedziele albo i w sobote w nocy.

W sumie jak napisał underface ciekawi mnie czy można palić czy nie, też wolałbym osobiście niepalącego ale teraz to już późno więc mówi się trudno :slight_smile:

Jeszcze tylko czy ktoś się orientuje w utrudnieniach na drodze Gdynia (pogórze dolne czy tam górne - nie mogę nigdy skojarzyć tego) - miejsce Hotzlotu, chciałbym wiedzieć ile czasu + zapas wziąść na dojazd.

deepone , masz napisane stronę wcześniej że jest zakaz palenia :stuck_out_tongue:

To chyba już wszystko jasne :slight_smile: Czas zacząć szykować rzeczy do pakowania :wink:

Nie za wcześnie :stuck_out_tongue:

Pakować może za wcześnie ale szukać po szafach co może się przydać w sam raz :stuck_out_tongue:

Czyli jednak to nie będzie nic związane z Gamikaze? :stuck_out_tongue:

oho to już mniej jak tydzień do zlotu :lol:

Gdy już zostanie uruchomiona relacja na żywo = http://www.dobreprogramy.pl/hotzlot to przykładowo gdybym chciał coś wrzucić z fona, to będę musiał posiadać obsługę flasha? Ewentualnie jakieś “dodatki”? Pytam ponieważ mam telefon z Bada OS na pokładzie i nie wiem czy będzie to w ogóle możliwe.

Dokładnie :slight_smile: Za tydzień o tej porze będziemy już się cieszyli niespodzianką w Rock Pubie i próbowali odreagować trudy podróży i sesji pierwszego dnia :slight_smile:

A co zestaw młodego skauta bierzesz i idziesz na pole namiotowe :stuck_out_tongue:

To może tak z innej beczki

Jakiś czas temu kilka osób pisało, że przed HZ będą nocować w pensjonacie Antonio w Słupsku. Ja, januszek, MaxDemage i lordjahu nocujemy w tymże pensjonacie. Kto jeszcze?

Może będzie okazja na pierwszą imprezę integracyjną :slight_smile:

Zastanawiam się. Dam znać w piątek. Znajdzie się ktoś do współdzielenia pokoju w tymże pensjonacie? Bo nie mam ochoty płacić za jedynkę

Dojedzcie ze Słupska do Gdynii i pójdziemy do degustatorni :slight_smile: