Otrzymałem przed chwilą maila odnośnie Hot Zlotu.
Chyba wkradał się mały błąd:
Rozumiem, że miał być poniedziałek, a nie piątek? Ja w piątek jeszcze pracuję
EDIT:
Byłeś szybszy o tych kilka sekund
Otrzymałem przed chwilą maila odnośnie Hot Zlotu.
Chyba wkradał się mały błąd:
Rozumiem, że miał być poniedziałek, a nie piątek? Ja w piątek jeszcze pracuję
EDIT:
Byłeś szybszy o tych kilka sekund
Pewnie to wiadomość z poprzedniego HotZlotu i nie został dzień zmieniony
Hehe, albo prezent dla wybranych To ja będę już w piątek
W mailu jest informacja, iż “parowanie” do zakwaterowania odbywać się będzie przed Hot Zlotem. Czy zatem przed Hot Zlotem, będzie można uzyskać informację, kto z kim się prześpi, hmmmm złe słowo :P, kto z kim będzie w jednym pokoju?
Tak to błąd - zaraz puścimy jeszcze raz mailing (w pierwszym coś ponadto skopało się z formatowaniem). Dzięki za zwrócenie uwagi. Przeglądaliśmy w kilka osób dość dokładnie treść maila ale prześlepiliśmy to o tym piątku - to już może kwestia przyzwyczajenia
Zatem: rejestracja na miejscu w PONIEDZIAŁEK, 4 LIPCA od 12:00
Sorry, ale nie mamy czasu na takie rzeczy. Możesz sobie wybrać z kim chcesz być zakwaterowany - jak nie wybrałeś to dowiesz się na miejscu
Ok Przyszło sprostowanie
Dzięki
uff przeraził mnie ten mail ;d z napisem piątek:D już myślałem ze kupując bilet popatrzyłem nie na ten miesiąc i dzień co trzeba:D
Cieszę się że dostałem zaproszenie, w sumie ja już będe w trójmieście w niedziele albo i w sobote w nocy.
W sumie jak napisał underface ciekawi mnie czy można palić czy nie, też wolałbym osobiście niepalącego ale teraz to już późno więc mówi się trudno
Jeszcze tylko czy ktoś się orientuje w utrudnieniach na drodze Gdynia (pogórze dolne czy tam górne - nie mogę nigdy skojarzyć tego) - miejsce Hotzlotu, chciałbym wiedzieć ile czasu + zapas wziąść na dojazd.
deepone , masz napisane stronę wcześniej że jest zakaz palenia
To chyba już wszystko jasne Czas zacząć szykować rzeczy do pakowania
Nie za wcześnie
Pakować może za wcześnie ale szukać po szafach co może się przydać w sam raz
Czyli jednak to nie będzie nic związane z Gamikaze?
oho to już mniej jak tydzień do zlotu :lol:
Gdy już zostanie uruchomiona relacja na żywo = http://www.dobreprogramy.pl/hotzlot to przykładowo gdybym chciał coś wrzucić z fona, to będę musiał posiadać obsługę flasha? Ewentualnie jakieś “dodatki”? Pytam ponieważ mam telefon z Bada OS na pokładzie i nie wiem czy będzie to w ogóle możliwe.
Dokładnie Za tydzień o tej porze będziemy już się cieszyli niespodzianką w Rock Pubie i próbowali odreagować trudy podróży i sesji pierwszego dnia
A co zestaw młodego skauta bierzesz i idziesz na pole namiotowe
To może tak z innej beczki
Jakiś czas temu kilka osób pisało, że przed HZ będą nocować w pensjonacie Antonio w Słupsku. Ja, januszek, MaxDemage i lordjahu nocujemy w tymże pensjonacie. Kto jeszcze?
Może będzie okazja na pierwszą imprezę integracyjną
Zastanawiam się. Dam znać w piątek. Znajdzie się ktoś do współdzielenia pokoju w tymże pensjonacie? Bo nie mam ochoty płacić za jedynkę
Dojedzcie ze Słupska do Gdynii i pójdziemy do degustatorni