Zacznij używać dodatku typu Gmail Manager albo jakiegoś programu pocztowego
Sprawdziłem ten progs, przyda się na bank. Myślałem, że będzie kaleczyć czytanie jak na filmikach z Youtube i się zdziwiłem bo bardzo fajnie Maja czyta
Zacznij używać dodatku typu Gmail Manager albo jakiegoś programu pocztowego
Sprawdziłem ten progs, przyda się na bank. Myślałem, że będzie kaleczyć czytanie jak na filmikach z Youtube i się zdziwiłem bo bardzo fajnie Maja czyta
Hej,
Serdecznie dziękujemy za dodatkowy prezent w postaci licencji na Ivonę. Co prawda wiedziałem o tej niespodziance (tak jak i najwytrwalsi uczestnicy programu rozszerzonego), aczkolwiek sam głos Mai był bardzo miłym zaskoczeniem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nawet człowiek z GG się się upewniał u Krogulca że się umawiali na koszulki i smycze bo niektórzy się dopytywali o latarki
Zaraz ankietę wypełnię…
Ankieta wypełniona i dziękuję za Ivonę - super sprawa!
Ankieta wypełniona a Ivona się przyda jak najbardziej dzięki wielkie
Ankietę wypełniłem wczoraj, jak tylko odczytałem maila, ale jeszcze nie podziękowałem za dodatkową niespodziankę - dziękuję w tym miejscu za dobryprogram.
dobreprogramy obdarowują nas dobrymprogramem
Dziękuję za niespodziankę, ciekawa, pożyteczna no i przyjemna dla ucha
Trzeba również pogratulować samym autorom IVONY, bo świetny głos Mai im wyszedł dziękuję również za dobryPrezent i za możliwość udziału w tak wspaniałym wydarzeniu jakim niewątpliwie jest sam HotZlot :), za ten kawał dobrej roboty należy się wam, organizatorom, solidny urlop, a po nim, czekamy na materiały wideo ze wszystkich prelekcji by ponownie wsłuchać się w konkrety, no i rzecz jasna na fotorelację, która wywoła w każdym miłe wspomnienia
Również dzięki jeszcze raz za wszystko. Dla mnie ten HZ był wyjątkowy, bo obfitował w wiele ciekawych rozmów na różne tematy i w wiele wspólnej zabawy przy urządzeniu zwanym Kinect (jak to odmieniać?) (dzięki nocnym graczom, którzy wraz ze mną męczyli minigry do 2.00 w nocy). Było super. A teraz czas dobrać się do FTP’a i sobie to poprzypominać.
Również podziękowania za jeszcze jeden fajny program. Oby do zobaczenia za rok.
Ankieta wypełniona już wczoraj, dziękuję za IVONkę i za cały HZ!
Szkoda że dopiero tak późno znaleźliśmy te minigry drużynowe…
no ja dopiero dziś dotarłem do domu po HZ (ze Strzelinka poprzez Niemcy, Belgię, Holandię i Francję do Lublina mi wypadło podróżować)
dzięki wszystkim HotZlotowiczom za dobrą zabawę i pogawędki przy soku jabłkowym, ankieta już wypełniona
więcej napiszę po odespaniu wyjazdu
pozdrawiam
michalk
Patrz jak to zleciało
Oj szkoda, szkoda.
Kinect to masakra. Dwa dni mnie jeszcze ręce bolały. Ale zabawa super i się przymierzam do zakupu tego narzędzia tortur.
Ja dzisiaj dostałem swoją pierwszą fotorelacje ze zlotu: 200zł i 4 punkty …
Donoszę, że Chrome poprawiło błąd, o którym mówiłem przy okazji motylków. W związku z tym przywróciliśmy skórkę i eksperymentalnie umożliwiliśmy włączenie gry na alternatywnych przeglądarkach.
Przetestowałem (jedna gra rozegrana :P) pod Chrome 12 - działa
Melduję, że paczka z nagrodą za konkurs [losowanie wśród czytelników niebiorących udziału w HotZlocie] dzisiaj do mnie dotarła Dziękuję! =D>
Ja również dostałem swoją nagrodę.
Serdecznie dziękuję.