Nie wierzę - sponsorzy udusili by organizatorów! Relacja pewnie będzie w któryś z piątków
No to czekamy, czekamy…
i się chyba nie doczekamy
spokojnie panowie doczekacie się
Nawał pracy mają, tym bardziej że nową usługę testują
Może na gwiazdkę dostaniemy pod choinkę
Teraz to już nawet ja zwątpiłem w relacje - redakcja się za blogi zabrała - albo skończyli relacje albo jej nie będzie?
BTW - nie będzie nawet podpisu pod awatarem - uczestnik 5 HZ?
Widać - powtórka z pierwszego Zlotu. Szkoda, bo sam na to czekałem.
Żeby chociaż pojawiło się oficjalne stanowisko Redakcji w tej sprawie…
Pewnie padł im dysk gdzie mieli tą wideorelację, a kopii zapasowej nie zrobili
Chyba coraz bardziej wierze w to co powiedział Pangrys.
a mi się wydaje, że foto i wideo relacja pojawi się na urodziny DP Przypominam, że to już 7 grudnia
Już jest
http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot-2011-oficjalne-podsumowanie-i-fotorelacja,Aktualnosc,29140.html
No jednak się doczekaliśmy, ale niespodzianka
Hej,
Mariuce00 , no prawie Ci się udało z tym strzałem.
Super! Cieszę się, że w końcu można obejrzeć z perspektywy redakcji to, co działo się na V Hot Zlocie. Serdecznie dziękuję!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Niesamowite wspomnienia Dziękuję
na urodziny to pewnie pojawia się ta nowa funkcjonalność i pewnie wygląd - przynajmniej mam taka nadzieje - oraz wnioskuje to informacji jaką zamieścili w newsie z podsumowaniem HZ
urodziny portalu to dzisiaj są, więc nie dużo czasu im zostało do prezentacji
o masakra faktycznie dziś 7 ;p nieźle wtopiłem, ale jestem tak zabiegany ostatnio ze praktycznie moja doba ma teraz 30 godz;/
no i chodziło mi o to ze, oglosza to wraz z newsem ze juz 9 latek mineło itp itd;p
zresztą nie ma co gdybać pożyjemy zobaczymy
Hej,
Raczej bym na to nie liczył… Cebula w temacie o zgłaszaniu błędów pisał, że zmiany są i będą wprowadzane na bieżąco - zresztą niektóre z nich już widać.
Edit: A jednak mamy nowości… Jupi!!
Pozdrawiam,
Dimatheus