HotZlot 2011 - wątek ogólny

Nie wierzę - sponsorzy udusili by organizatorów! :slight_smile: Relacja pewnie będzie w któryś z piątków :stuck_out_tongue:

No to czekamy, czekamy…

i się chyba nie doczekamy :wink:

spokojnie panowie doczekacie się :wink:

Nawał pracy mają, tym bardziej że nową usługę testują :slight_smile:

Może na gwiazdkę dostaniemy pod choinkę :slight_smile:

@Pangrys:

Kontynuacja bloga - “…marzenia się spełniają”??

Teraz to już nawet ja zwątpiłem w relacje - redakcja się za blogi zabrała - albo skończyli relacje albo jej nie będzie? :wink:

BTW - nie będzie nawet podpisu pod awatarem - uczestnik 5 HZ? :frowning:

Widać - powtórka z pierwszego Zlotu. Szkoda, bo sam na to czekałem.

Żeby chociaż pojawiło się oficjalne stanowisko Redakcji w tej sprawie…

Pewnie padł im dysk gdzie mieli tą wideorelację, a kopii zapasowej nie zrobili :slight_smile:

Chyba coraz bardziej wierze w to co powiedział Pangrys.

a mi się wydaje, że foto i wideo relacja pojawi się na urodziny DP :slight_smile: Przypominam, że to już 7 grudnia :smiley:

Już jest :smiley:

http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot-2011-oficjalne-podsumowanie-i-fotorelacja,Aktualnosc,29140.html

No jednak się doczekaliśmy, ale niespodzianka :slight_smile:

Hej,

Mariuce00 , no prawie Ci się udało z tym strzałem. :slight_smile:

Super! Cieszę się, że w końcu można obejrzeć z perspektywy redakcji to, co działo się na V Hot Zlocie. Serdecznie dziękuję!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Niesamowite wspomnienia :smiley: Dziękuję :slight_smile:

na urodziny to pewnie pojawia się ta nowa funkcjonalność i pewnie wygląd - przynajmniej mam taka nadzieje - oraz wnioskuje to informacji jaką zamieścili w newsie z podsumowaniem HZ

urodziny portalu to dzisiaj są, więc nie dużo czasu im zostało do prezentacji :wink:

o masakra faktycznie dziś 7 ;p nieźle wtopiłem, ale jestem tak zabiegany ostatnio ze praktycznie moja doba ma teraz 30 godz;/

no i chodziło mi o to ze, oglosza to wraz z newsem ze juz 9 latek mineło itp itd;p

zresztą nie ma co gdybać pożyjemy zobaczymy

Hej,

Raczej bym na to nie liczył… Cebula w temacie o zgłaszaniu błędów pisał, że zmiany są i będą wprowadzane na bieżąco - zresztą niektóre z nich już widać. :slight_smile:

Edit: A jednak mamy nowości… Jupi!! :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus