Jak zawsze w takich przypadkach im szybciej tym lepiej. Z własnych doświadczeń wydaje mi się, że na jakieś 3 tygodnie przed rozpoczęciem imprezy najpóźniej. Ale o szczegóły dopytaj na podanym w FAQ mailu.
Dziękuję organizatorom za zaproszenie na tegoroczny HotZlot 2011- ale w tym roku nie będzie mi dane w nim uczestniczyć z powodów zawodowych jak i organizacyjnych.
Udanych prezentacji i integracji
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Im szybciej tym lepiej - później po prostu może nie być miejsc (dotyczy to nie tylko autokaru, ale i hotelu, który cieszy się dużym wzięciem).
A generalnie to… prośba aby nie kombinować tylko pomyśleć dobrze przed wypełnieniem formularza bo każda zmiana to niepotrzebne zamieszanie i dodatkowa praca dla nas.
Wiem, wiem że to niepotrzebne zamieszanie, ale po prostu miałem jechać samochodem z kumplem, który się ostatecznie wycofał z HZ i to mi trochę zmieniło plany
Dziękuję za zaproszenie
Są jeszcze rozsyłane? Można się ich jeszcze spodziewać?
tacy źli ludzie jak my zaproszeń nie dostajemy
Źli znaczy leniwi?
nazywaj to jak chcesz
sam nie wiedziałem, że mam 3000 postów haha
Z czego większość to off topy
Mam dwa razy więcej i się nie chwalę
Mam nadzieję, że chociaż dużo miejscówek do otwartej rejestracji zostało i że akurat nam się trafią Ale jeszcze większą nadzieję mam na to, że nie wszystkie zapki jeszcze rozesłane
I zmień ten podpis bo na zlot nie jedziesz!
Nie liczy się ilość lecz jakość.
Mimo wszystko do zobaczenia na zlocie Wigrus i McDracullo
MK
michalk masz jakieś przecieki bo ja już zaczynam wątpić… a nawet praktyki przełożyłem o tydzień
Jak patrzę na Was to aż mi wstyd że taki żółtodziób jak ja zgarnął wejściówkę, a Wy nie
kubut , bez przesady Każdy kiedyś był na zlocie pierwszy raz Aczkolwiek jak nie chcesz to mogę jechać za Ciebie :lol:
Pechowo (dla Ciebie) składa się, ze nie mogę się ów zlotu doczekać
Jak już wyżej napisano nie ilość, a jakość. Nawet jednak gdyby skupić się na tej ilości to tu Drogi wigrusie nie masz się czym ostatnio pochawilić - w ciągu ostatnich 12 miesięcy napisałeś raptem 10 komentarzy i kilkanaście postów na forum…
Zwracamy uwagę przede wszystkim na dokonania w ciągu ostatniego okresu (a nie ogółem) aby nie robić klubu wzajemnej adoracji i dać szansę wszystkim czytelnikom.
Zaproszenia są cały czas sukcesywnie wysyłane. Nie zapominajmy, że jest jeszcze otwarta rejestracja oraz przynajmniej 2 ekstra szanse na zdobycie wejściówek (pierwsza już dziś - śledźcie newsy na DP )
Kurde, ja też bardzo dziękuje za zaproszenie ale niestety nie dam rady obowiązki co zrobić :?
A nie mówiłem, że leń! Nawet moich wpisów na blogu nie komentuje!
Zapowiada się ciekawie…
Hm… Czym sugerowałeś się wysyłając imienne zaproszenie właśnie do mnie?
:roll:
Krogulec , ja wszystko rozumiem. WIem co robiłem i co pisałem i ile. Nie mam zupełnie żadnych pretensji, bo na pewno innym należy się bardziej niż mi