HotZlot 2011 - wątek ogólny

Dziś się już kończy, a ja dalej nic nie widzę…

Mamy małą obsuwę - niespodzianka przesunięta na jutro :stuck_out_tongue:

Cieszę się z Twojego podejścia do tematu. W tym roku zapraszamy Cię do otwartej rejestracji - naprawdę warto spróbować szczęścia, a na przyszłość zachęcałbym do większej (lepszej) aktywności.

Wielokrotnie pisaliśmy, że zaproszenia wysyłane są do osób wyróżniających się wśród społeczności czytelników - np. ciekawymi wpisami na blogu, recenzjami programów, wartościowymi komentarzami, pomocnymi postami na forum czy zgłoszeniami interesujących aplikacji. Przy czym ilość nie jest priorytetem. Zwracamy też uwagę na takie detale jak np. uzupełniony profil (z awatarem, ulubionymi programami i innymi elementami) - co według nas jest jednym z elementów dowodzących zaangażowania. Szybki rzut oka na Twoją osobę pokazuje, że choć nie liderujesz w statystykach ilościowych to spełniasz wiele z naszych wytycznych - stąd przesłane zaproszenie.

Heh, to pozostało liczyć na łut szczęścia w otwartej rejestracji, kto nie gra ten nie wygra :smiley:

:rotfl: a ja się przez Was na kolokwium nie nauczyłem. :slight_smile: Pół dnia przed komputerem siedziałem :stuck_out_tongue: Szkoda, że dziś już nie mam jak przesiedzieć tyle czasu na głównej :stuck_out_tongue:

Jadę! :smiley: Żona się zgodziła, rok temu się nie udało a tu proszę w tym roku zaproszenie dostałem :smiley: Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów i do zobaczenia na miejscu :smiley:

Mógłby kto podać jakiś “niezbędnik zlotowicza”? Co ze sobą zabrać? Jakieś gacie na zmianę, chociaż jedne, to wiadomo… Co jeszcze?

Jedne?! No weeeź [-X

Dobra, ja kobita, mam niby jechać, ale jest póki co dużo ‘ale’ , więc nie wiem no… Waham się, mam jeszcze kilka dni czasu na zastanowienie #-o

Proponuję najpierw się zarejestrować bo jeszcze tego nie zrobiłeś :stuck_out_tongue:

Ważne, że o gaciach pamiętał :wink:

Z przypływu radości zaczął może od pakowania :slight_smile:

Obawiam się, że same gacie mogą nie wystarczyć, nawet 2 pary. Co prawda w czasie burzy możesz jedną wsadzić na głowę żeby chroniła przed deszczem, ale wtedy nadal masz gołą klatę (pomyśl o kleszczach!).

Nieco bardziej serio - ludzie, jedziemy do dobrej jakości hotelu w środku cywilizowanego terenu (podobno, bo nasz kraj bywa nieprzewidywalny)! Poza ubraniami, kanapką i wodą na drogę oraz komórką w sumie nie ma co brać. Jedzenie na miejscu, rozrywki na miejscu… no chyba, że ktoś MUSI brać własny leżak/ponton/awionetkę żeby się dobrze bawić…

Z rzeczy, poza ciuchami (w tym kąpielówkami/strojem kąpielowym), komórką i innymi oczywistościami), które warto wziąć to aparat fotograficzny (będzie relacja live).

Przede wszystkim trzeba wziąć dobry humor i nastrój do wspólnej całodobowej integracji. Przed zlotem radzę się wyspać, a po wziąć jeden dzień wolnego na odespanie. :lol:

To będą pewnie dwie bezcenne doby :stuck_out_tongue:

Krogulec - skoro piszesz o aparacie to pewnie zostanie uruchomiony blog zlotowy jak w ubiegłym roku?

I bezsenne :wink:

Dobra, ja idę klikać w motylki, a Wy wypoczywajcie przed Zlotem :stuck_out_tongue:

Chodzi Ci o to?

http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot

Może to trochę śmiesznie zabrzmi - ale jest sens zabierania ze sobą ręczniku ? :stuck_out_tongue:

GBM , myślę, że nie. W takim hotelu na pewno są hotelowe ręczniki :slight_smile:

Tak

Tak, dokładnie.

Nie ma takiej potrzeby.