HotZlot 2011 - wątek ogólny

Bardziej mnie ciekawi czy jakimś cudem uda mi się zarejestrować 13-go do godziny 12. Wcześniej nie dam rady. Tydzień to nieprecyzyjne określenie. :wink:

Na 13-go jest planowane losowanie, ale może odbędzie się wieczorem więc formularz będzie aktywny nieco dłużej (do konkretnej godziny).

Dziękuje za zaproszenie i oczywiście stawiam się na zlocie :slight_smile:

No niestety nie dane mi będzie nawet spróbować szczęścia w losowaniu…od jutra długoterminowy pobyt szpitalny, i nie będzie piątej jubileuszowej koszulki do kolekcji.

Już dzisiaj życzę wszystkim uczestnikom wielu wrażeń i udanego pobytu,na zapewne jak zwykle wspaniale przygotowanej imprezie.

Dobra, zapłacone :smiley:

Podczas rejestracji na zlot i wyborze przedłużenia pobytu, nie pojawia się opcja wyboru powrotu autobusem.

Mam takie pytanie w kwestii, które mnie nurtuje: według zapowiedzi dotyczących Zlotu, w trakcie jego trwania przewidziano m.in. rozgrywki w gry. Chodzi tutaj o jakiś turniej, jak to było w latach ubiegłych, czy raczej o możliwość pogrania w dowolnej chwili przy wystawionych konsolach? Co do tego pierwszego, to nie zauważyłem w agendzie konkretnej ramy czasowej, dlatego pytam. Ponadto, jeśli jednak jest przewidziany jakiś turniej, to w jaką grę? Przepraszam, jeśli była już o tym kiedyś wzmianka, być może mi to umknęło. :slight_smile: Dzięki za wyjaśnienie/przypomnienie.

@szymon189

Przeczytaj FAQ, po opcji przedłużonego pobytu bezpłatny autokar do Słupska nie jest już przewidziany.

Na miejscu jest stacja PKP więc powrót to nie problem, poza tym praktyka pokazuje, że zwykle można zabrać się z kimś samochodem :slight_smile:

Turnieju w OA/FEAR tym razem nie będzie. Ta formuła się wyczerpała - przy ostatniej edycji mało ludzi brało udział w rozgrywkach. Planujemy więc inne niespodzianki.

Polowanie na motyle w tym roku będzie w ramach rozgrywek :lol:

Transport zawsze się jakiś znajdzie - w ubiegłym roku na przykład kogoś przygarnąłem na trasę do Poznania.

Przyszedł mi do głowy taki pomysł, aby zorganizować zawody w instalowaniu jakiegoś systemu (GNU/Linux, MS Windows) lub stawianie serwera (ftp,www, itp) na czas, ewentualnie uszkadzanie systemu na czas.

Osoby nieprzepadające za grami mogły by się wykazać :slight_smile:

Hm… pamiętam zeszłoroczną propozycje - zabawy weselne ;D Jakoś tak mi się od razu skojarzyło :stuck_out_tongue:

Jakie? Może Modern Warfare 2? :D:D :wink:

Wezmę ze sobą młotek, na wypadek takiego konkursu :stuck_out_tongue:

Orientuje sie ktos jak wyglada sprawa z osobami towarzyszącymi (płeć przeciwna) ?

Sa jakieś wytyczne odnośnie rejestracji ?

Tak wszystko jest w FAQ, zero osób towarzyszących, nawet samo szefowstwo jedzie bez połówek :slight_smile:

Wytyczne są takie, że jedziemy bez osób towarzyszących - szczegóły w FAQ pkt. 7 :wink:

Dokładnie, zero połówek z zewnątrz - zarówno w ludziach, jak i w alkoholu. :wink: Tego drugiego na miejscu będzie dostatek do kupienia, a zresztą piwo podczas imprezy integracyjnej będzie polewane za darmo. Towarzystwo też będzie do pogadania na najróżniejsze tematy, a swoją lepszą połowę zawsze można zabrać do Doliny Charlotty w bardziej romantycznym czasie tj. kiedy nie będzie tłumu 200 osób w jednym budynku. :wink:

Na III albo IV zlot już raz mnie wylosowaliście, ale ja niestety nie mogłem jechać :frowning: A teraz jak mogę to pewnie będzie kicha xD

Tak czy siak mam nadzieję, że będziecie się bawić tak jak zawsze, a nawet lepiej.

Na połówki nie będzie czasu - organizatorzy już o ten fakt dobrze dbają, że czasami brakuje czasu na sen z natłoku atrakcji i wspaniałego towarzystwa.

W takim razie trzymam za słowo :slight_smile:

Pojawił się temat piwa… jakie piwo będzie dostępne? :smiley: