No niestety nie dane mi będzie nawet spróbować szczęścia w losowaniu…od jutra długoterminowy pobyt szpitalny, i nie będzie piątej jubileuszowej koszulki do kolekcji.
Już dzisiaj życzę wszystkim uczestnikom wielu wrażeń i udanego pobytu,na zapewne jak zwykle wspaniale przygotowanej imprezie.
Mam takie pytanie w kwestii, które mnie nurtuje: według zapowiedzi dotyczących Zlotu, w trakcie jego trwania przewidziano m.in. rozgrywki w gry. Chodzi tutaj o jakiś turniej, jak to było w latach ubiegłych, czy raczej o możliwość pogrania w dowolnej chwili przy wystawionych konsolach? Co do tego pierwszego, to nie zauważyłem w agendzie konkretnej ramy czasowej, dlatego pytam. Ponadto, jeśli jednak jest przewidziany jakiś turniej, to w jaką grę? Przepraszam, jeśli była już o tym kiedyś wzmianka, być może mi to umknęło. Dzięki za wyjaśnienie/przypomnienie.
Na miejscu jest stacja PKP więc powrót to nie problem, poza tym praktyka pokazuje, że zwykle można zabrać się z kimś samochodem
Turnieju w OA/FEAR tym razem nie będzie. Ta formuła się wyczerpała - przy ostatniej edycji mało ludzi brało udział w rozgrywkach. Planujemy więc inne niespodzianki.
Przyszedł mi do głowy taki pomysł, aby zorganizować zawody w instalowaniu jakiegoś systemu (GNU/Linux, MS Windows) lub stawianie serwera (ftp,www, itp) na czas, ewentualnie uszkadzanie systemu na czas.
Osoby nieprzepadające za grami mogły by się wykazać
Dokładnie, zero połówek z zewnątrz - zarówno w ludziach, jak i w alkoholu. Tego drugiego na miejscu będzie dostatek do kupienia, a zresztą piwo podczas imprezy integracyjnej będzie polewane za darmo. Towarzystwo też będzie do pogadania na najróżniejsze tematy, a swoją lepszą połowę zawsze można zabrać do Doliny Charlotty w bardziej romantycznym czasie tj. kiedy nie będzie tłumu 200 osób w jednym budynku.