HotZlot 2011 - wątek ogólny

Zimne :stuck_out_tongue:

To znaczy że dobre :smiley:

…a proszę bardzo trzymaj i przy okazji to tego zimnego piwa też poproszę. Jak szukasz osoby pilnującej dobytku, nie ma potrzeby - jak do tej pory żaden sprzęt na imprezie właściciela nie zmienił. Trzeba się mocno spiąć w sobie aby przed śniadaniem basen zaliczyć, zamiast nadrabiać siły witalne na kolejne sesje.

Basen jak basen, sauna chyba bardziej wskazana, a potem jak “młody bóg” przez cały dzień :wink:

Właśnie będę chciał pogodzić obie pozycje i to przed śniadaniem każdego dnia.

Jak widać, basen dostępny jest bardzo długo, ale do sauny rano możesz się nie dostać - chyba, że dla Zlotowiczów będzie jakiś wyjątek.

BTW - widziałem, że w hotelu jest kręgielnia. Fajnie byłoby zagrać partyjkę, mecz, czy jakkolwiek się na to mówi. :wink:

W kręgle to ja bym sobie też pograł.

Nawet ja bym się skusił, mimo ze grać za bardzo nie umiem :stuck_out_tongue:

Ja też nie umiem zbytnio, ale wtedy najlepsza zabawa jest.

Może się uda wcześniejsze otwarcie sauny, ale chyba trzeba będzie poranna sesje wygrzewania się przenieść na wieczorową porę.

Kręgle? Count mi in, zresztą jak we wszystko wymagające chociaż odrobiny ruchu ^^

W kręgle grałem raz, 1,5 roku temu - zabawa przednia, więc również się pisze:D Nie ma to jak partyjka przy piwku w dobrym towarzystwie…

Ja też grałem raz czy dwa z rok temu, świetna sprawa, nawet jak się nie trafia żadnego kręgla :smiley:

Bowling :lol:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mój rekord z września 2009 r to 197 puntów- od tego czasu nie grałem- ciekawe czy ktoś go pobije na HotZlocie 2011 :slight_smile:

a>

powodzenia :lol:

beduin75@

Kiedyś zabierało się dziewczynę do kina, a dzisiaj do kręgielni :wink:

Btw, szkoda że nie nie będziesz na HotZlocie.

:frowning: Zephera nie będzie mimo, że ma zaproszenie imienne :frowning:

Gdzie/do kogo można zgłaszać ewentualne korekty danych wysłanych podczas rejestracji? Tutaj: rejestracja@hotzlot.pl? Coś mi się zdaje, że zaznaczyłem nie ten rozmiar koszulki… :oops:

@Ostatni Mohikanin

Tak, ten adres mailowy jest właściwy w takich sprawach.

Ostatni Mohikanin , ja pisałam do Krogulca w sprawie rozmiarów to mi odpisał, że jakby nie pasowała [bo zaznaczyłam S] to mi wymienią na miejscu na inną :slight_smile:

@trux

Wstyd się przyznać- ale to dziewczyna zabrała mnie do kręgielni- dostawała często z radia darmowe kupony na 3 godziny gry :lol: :lol: :lol:

Jak tu odmówić :wink:

Dzięki za miłe słowo- może na nastepny HotZlot uda się pojechać ](*,) ](*,) ](*,)

:o Będę śledził relację na żywo- więc sercem będę z Wami :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :-({|=