HotZlot 2012 - organizacja dojazdu

Wstępnie możemy tak ustalić (Parasite zarezerwował sobie przód :wink: ) Auto benzyniak (Lantra Kombi)

W moim przypadku na razie GG (jestem za granicą, w Kraju będę 8 lipca, wtedy też będę dostępny telefonicznie).

O to już trzeba @wieszaka pytać :smiley:

Jedzie ktoś przez lub z Opola?

no ładnie głodniaka mamy :wink:

A tak poważnie mam nadzieję, że się dogadujecie i nikt na lodzie nie zostanie :slight_smile:

Masz dość jazdy pociągiem? Przytłacza Cię ciasnota, niewygoda oraz aromat PKPowskich toalet? Nie jesteś studentem i kasują Cie 100%? Dobrze trafiłeś! :wink:

Teraz trochę poważniej bo niewiele czasu zostało, jeżeli będą chętni to mogę jechać samochodem i zabrać 3 no ostatecznie 4 osoby ale to już może być trochę ciasno ponieważ samochód jest 3-drzwiowy. Autko klimatyzowane więc się nie zagotujemy. Nie toleruje palenia w samochodzie ale będę organizował w miarę potrzeb postoje na papierosa. Muzyka? Dowolna oprócz trash metalu i tym podobnych hardcorów. Trasa wygląda tak: http://goo.gl/maps/vavt. Myślę, że zrzuta po 100 zł powinna styknąć w obie strony :wink: Wyjazd z PKP Warszawa Gdańska ewentualnie z Legionowa i trasa: http://goo.gl/maps/zYkV która jest spokojniejsza i nie naćkana tak fotoradarami jak krajowa 8. Dojazd z Warszawy do Legionowa to żaden problem, zwłaszcza, że z Centrum , z gdańskiej, wschodniej, Śródmieścia i z Okęcia jeżdżą SKM do samego Legionowa. Rezerwacje i pytania proszę słać na PW.

Edit:

w związku z pytaniami jak się pojawiają nie zostaje na programie rozszerzonym.

Ktoś z trójmiasta oprócz mnie i olmeci jedzie?

Ja i arlid jedziemy z podlaskiego dzień wcześniej, ktoś jeszcze się wybiera z tego rejonu?

Czy można założyć (poprosić o założenie) tematu odnośnie wyjazdu grupy z Krakowa? Widzę, że sporo osób jedzie i łatwiej będzie coś znaleźć :slight_smile:

Dlaczego sądzisz, że ten temat jest niewystarczający ? Może każdy zrobi swój temat i zrobi się śmietnik ? Komu będzie się chciało czytać kilka tematów :slight_smile:

Moim zdaniem lepiej jest w jednym miejscu. Osoby, które dostały zaproszenie jakoś się dogadały :slight_smile:

Ja będę jechał ze Zdzieszowic, ale wybrałem autokar z Wrocławia

Napisz szczegóły, żebym mógł się dosiąść,

Jest opcja, aby od razu ustalić skład osobowy w pokojach?

Nikt nie każe pisać we wszystkich tematach i czytać wszystkich tematów. Po prostu wolę porozmawiać z innymi osobami, które jadą z K. i np. umówić się na wspólną jazdę (taki konwój :P). Dla mnie jest to wygodniejsze i bardziej przejrzyste. Tutaj jest już spory bałagan :wink:

czy ktos z tej grupy zostaje na dodatkowy dzien?

nie mam transportu zamek -> krakow w poniedzialek, gdyby ktos zmotoryzowany jechal akurat w tamtym kierunku, byloby bardzo fajnie.

penguin , niestety ja wracam w niedzielę - poniedziałek w pracy.

Cześć czy jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy przy rejestracji zaznaczyłem rezerwacje miejsca w bezpłatnym autobusie z Wrocławia czy nie? Bo jestem w takim szoku że nie jestem już pewien, a ewentualnie wypadało by zorganizować inny transport :slight_smile:

napisz na rejestracja@hotzlot.pl i Redakcja powinna Ci sprawdzić

Areh z Gdańska i Kaka, ale on gdzieś z Kaszub chyba, jak się nie mylę to obaj coś pisali o podróży własnym samochodem. Na początku tego wątku znajdziesz informacje.

Jak coś startuję z okolic Olsztyna, czekam jeszcze na opcję czym i jak :slight_smile:

lazikar jest ale nic nie mówi :wink:

Dobra - pytanie z innej beczki :slight_smile: czy ktoś planuje się zakwaterować na 12 lipca w hostelu Piast w pokoju dwuosobowym? :slight_smile: 45 zł za dobę hotelową :slight_smile:

Jak patrzyłem to Areh wyrusza z Góry, a Kaka’ jedzie z Kartuz :wink:

Ja cały czas rozkminiam czym jechać na Zlot - samochodu trochę mi się nie chce prowadzić. Ale z drugiej strony w niedzielę muszę być już z powrotem, ktoś chętny na podróż z GDA pojazdem?