Wstępnie możemy tak ustalić (Parasite zarezerwował sobie przód ) Auto benzyniak (Lantra Kombi)
W moim przypadku na razie GG (jestem za granicą, w Kraju będę 8 lipca, wtedy też będę dostępny telefonicznie).
O to już trzeba @wieszaka pytać
Wstępnie możemy tak ustalić (Parasite zarezerwował sobie przód ) Auto benzyniak (Lantra Kombi)
W moim przypadku na razie GG (jestem za granicą, w Kraju będę 8 lipca, wtedy też będę dostępny telefonicznie).
O to już trzeba @wieszaka pytać
Jedzie ktoś przez lub z Opola?
no ładnie głodniaka mamy
A tak poważnie mam nadzieję, że się dogadujecie i nikt na lodzie nie zostanie
Masz dość jazdy pociągiem? Przytłacza Cię ciasnota, niewygoda oraz aromat PKPowskich toalet? Nie jesteś studentem i kasują Cie 100%? Dobrze trafiłeś!
Teraz trochę poważniej bo niewiele czasu zostało, jeżeli będą chętni to mogę jechać samochodem i zabrać 3 no ostatecznie 4 osoby ale to już może być trochę ciasno ponieważ samochód jest 3-drzwiowy. Autko klimatyzowane więc się nie zagotujemy. Nie toleruje palenia w samochodzie ale będę organizował w miarę potrzeb postoje na papierosa. Muzyka? Dowolna oprócz trash metalu i tym podobnych hardcorów. Trasa wygląda tak: http://goo.gl/maps/vavt. Myślę, że zrzuta po 100 zł powinna styknąć w obie strony Wyjazd z PKP Warszawa Gdańska ewentualnie z Legionowa i trasa: http://goo.gl/maps/zYkV która jest spokojniejsza i nie naćkana tak fotoradarami jak krajowa 8. Dojazd z Warszawy do Legionowa to żaden problem, zwłaszcza, że z Centrum , z gdańskiej, wschodniej, Śródmieścia i z Okęcia jeżdżą SKM do samego Legionowa. Rezerwacje i pytania proszę słać na PW.
Edit:
w związku z pytaniami jak się pojawiają nie zostaje na programie rozszerzonym.
Ktoś z trójmiasta oprócz mnie i olmeci jedzie?
Ja i arlid jedziemy z podlaskiego dzień wcześniej, ktoś jeszcze się wybiera z tego rejonu?
Czy można założyć (poprosić o założenie) tematu odnośnie wyjazdu grupy z Krakowa? Widzę, że sporo osób jedzie i łatwiej będzie coś znaleźć
Dlaczego sądzisz, że ten temat jest niewystarczający ? Może każdy zrobi swój temat i zrobi się śmietnik ? Komu będzie się chciało czytać kilka tematów
Moim zdaniem lepiej jest w jednym miejscu. Osoby, które dostały zaproszenie jakoś się dogadały
Ja będę jechał ze Zdzieszowic, ale wybrałem autokar z Wrocławia
Napisz szczegóły, żebym mógł się dosiąść,
Jest opcja, aby od razu ustalić skład osobowy w pokojach?
Nikt nie każe pisać we wszystkich tematach i czytać wszystkich tematów. Po prostu wolę porozmawiać z innymi osobami, które jadą z K. i np. umówić się na wspólną jazdę (taki konwój :P). Dla mnie jest to wygodniejsze i bardziej przejrzyste. Tutaj jest już spory bałagan
czy ktos z tej grupy zostaje na dodatkowy dzien?
nie mam transportu zamek -> krakow w poniedzialek, gdyby ktos zmotoryzowany jechal akurat w tamtym kierunku, byloby bardzo fajnie.
penguin , niestety ja wracam w niedzielę - poniedziałek w pracy.
Cześć czy jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy przy rejestracji zaznaczyłem rezerwacje miejsca w bezpłatnym autobusie z Wrocławia czy nie? Bo jestem w takim szoku że nie jestem już pewien, a ewentualnie wypadało by zorganizować inny transport
Areh z Gdańska i Kaka, ale on gdzieś z Kaszub chyba, jak się nie mylę to obaj coś pisali o podróży własnym samochodem. Na początku tego wątku znajdziesz informacje.
Jak coś startuję z okolic Olsztyna, czekam jeszcze na opcję czym i jak
lazikar jest ale nic nie mówi
Dobra - pytanie z innej beczki czy ktoś planuje się zakwaterować na 12 lipca w hostelu Piast w pokoju dwuosobowym?
45 zł za dobę hotelową
Jak patrzyłem to Areh wyrusza z Góry, a Kaka’ jedzie z Kartuz
Ja cały czas rozkminiam czym jechać na Zlot - samochodu trochę mi się nie chce prowadzić. Ale z drugiej strony w niedzielę muszę być już z powrotem, ktoś chętny na podróż z GDA pojazdem?