HotZlot 2012 - organizacja dojazdu

Było opcja do zaznaczenia podczas rejestracji.

Wiem, ale kiedy wypełniałem zgłoszenie nie patrzyłem jak będzie wyglądał mój dojazd ponieważ szczerze mówiąc nie wierzyłem że mi się uda :slight_smile: A teraz kiedy już trzeba to poważnie rozważyć to nie mam gdzie sprawdzić co zaznaczyłem.

zrób tak jak napisałem wyżej tylko Krogulec to sprawdzi. Masz wyżej m-eila

wysłałem, dzięki za pomoc :slight_smile:

Proszę pisać na PW :slight_smile: zobaczymy co się da zrobić, ja jestem z okolic Rybnika, czyli najbliższe miejscowości: Rybnik, Racibórz, Gliwice, Mikołów, Głubczyce, Katowice, Gliwice, Kędzierzyn, Głogówek, Pszczyna, Żory, Jastrzębie-Zdrój, Wodzisław Śląski, Bytom, Ruda Śląska. Najlepiej niech każdy pisze na forum albo na PW jak jest z okolic tych miejscowości, mam 4 miejsca w aucie, jak by co to czekam na info :slight_smile: Pozdrowienia

Widzę, że masa wiary z Krakowa lub przez Kraków jedzie jak ktoś reflektuje na wspólną podróż to zapraszam albo chociaż wiamiana kontaktów z kierowcami by się przydała dla bezpieczeństwa.

Jakiś aktywny ten region :wink:

Dokładnie, przydała by się jakaś wymiana informacji między kierowcami bo różnie może być. Komus sie spóźni pociąg i nie zdąży na autokar, innym (pukam w niemalowane) samochód zacznie figle płatać, zawsze to lepiej mieć koło ratunkowe w postaci innych uczestników :slight_smile:

Witam, czy wybiera się ktoś z okolic Bolesławca Śląskiego. Zapisałem się na autokar, ale a nóż się uda z kimś zabrać :slight_smile:

Chętnie się do kogoś wbiję, kto jedzie przez Mysłowice/Katowice/Sosnowiec i okolice :smiley:

program podstawowy

okolice dworca to jest duże zboczenie :smiley: z A4.

Jak nie wymyślę nic innego,to się odezwę do Ciebie.

@małaczarna

Na Bielany możesz podjechać :wink: a to już będzie małe zboczenie dla Wieszaka :wink:

Jeśli by się znalazły ze 3-4 osoby które jadą z okolic Katowic, i jechałyby na program rozszerzony to pomyślę też o wzięciu samochodu :slight_smile:

wtedy wyszłoby jakieś 50 zł w dwie strony :slight_smile:

@Maniek_88

Jeżeli dojechałbyś do Gliwic to możesz jechać zemną i Parasite (On z Gliwic, samochodem, podjedzie do mnie) a potem ruszamy moim autem na Zlot :slight_smile:

Do Katowic mam 80 km mogę podjechać lub zabrać się z Kimś z Katowic lub tego rejonu jestem na przedłużonym pobycie

Dodane 25.06.2012 (Pn) 23:45

@semtex ja jestem z okolic Gliwic, tzn. Racibórz, jadę swoim autem lub mogę się z Kimś zabrać

@semtex bardzo chętnie, dla mnie nie ma problemu do gliwic podjechać. Rozumiem że też program dłuższy?

a co, jeśli @wieszak okaże się małym zboczeńcem i nie będzie chciał zboczyć bardziej? :shock: :smiley:

Tak, zostajemy na przedłużony :slight_smile: To ewentualnie dogadamy szczegóły via priv lub XMPP

Możemy się dogadać :slight_smile:

W aucie zapewniam możliwość palenia (pojedynczo :stuck_out_tongue: ) i ostre metalowe brzmienia :stuck_out_tongue:

Czyli mamy 4 ? semtex, Parasite, dj karetka i ja? :slight_smile:

Ja jestem na przedłużony do poniedziałku :slight_smile:

Dodane 25.06.2012 (Pn) 23:55

NA PW najlepiej wymienić sie gg albo telefonami wtedy będzie prościej, może się okazać jutro lub pojutrze że Ktoś jeszcze się pojawi chętny na dojazd:)