Było opcja do zaznaczenia podczas rejestracji.
Wiem, ale kiedy wypełniałem zgłoszenie nie patrzyłem jak będzie wyglądał mój dojazd ponieważ szczerze mówiąc nie wierzyłem że mi się uda A teraz kiedy już trzeba to poważnie rozważyć to nie mam gdzie sprawdzić co zaznaczyłem.
zrób tak jak napisałem wyżej tylko Krogulec to sprawdzi. Masz wyżej m-eila
wysłałem, dzięki za pomoc
Proszę pisać na PW zobaczymy co się da zrobić, ja jestem z okolic Rybnika, czyli najbliższe miejscowości: Rybnik, Racibórz, Gliwice, Mikołów, Głubczyce, Katowice, Gliwice, Kędzierzyn, Głogówek, Pszczyna, Żory, Jastrzębie-Zdrój, Wodzisław Śląski, Bytom, Ruda Śląska. Najlepiej niech każdy pisze na forum albo na PW jak jest z okolic tych miejscowości, mam 4 miejsca w aucie, jak by co to czekam na info
Pozdrowienia
Widzę, że masa wiary z Krakowa lub przez Kraków jedzie jak ktoś reflektuje na wspólną podróż to zapraszam albo chociaż wiamiana kontaktów z kierowcami by się przydała dla bezpieczeństwa.
Jakiś aktywny ten region
Dokładnie, przydała by się jakaś wymiana informacji między kierowcami bo różnie może być. Komus sie spóźni pociąg i nie zdąży na autokar, innym (pukam w niemalowane) samochód zacznie figle płatać, zawsze to lepiej mieć koło ratunkowe w postaci innych uczestników
Witam, czy wybiera się ktoś z okolic Bolesławca Śląskiego. Zapisałem się na autokar, ale a nóż się uda z kimś zabrać
Chętnie się do kogoś wbiję, kto jedzie przez Mysłowice/Katowice/Sosnowiec i okolice
program podstawowy
okolice dworca to jest duże zboczenie z A4.
Jak nie wymyślę nic innego,to się odezwę do Ciebie.
@małaczarna
Na Bielany możesz podjechać a to już będzie małe zboczenie dla Wieszaka
Jeśli by się znalazły ze 3-4 osoby które jadą z okolic Katowic, i jechałyby na program rozszerzony to pomyślę też o wzięciu samochodu
wtedy wyszłoby jakieś 50 zł w dwie strony
Jeżeli dojechałbyś do Gliwic to możesz jechać zemną i Parasite (On z Gliwic, samochodem, podjedzie do mnie) a potem ruszamy moim autem na Zlot
Do Katowic mam 80 km mogę podjechać lub zabrać się z Kimś z Katowic lub tego rejonu jestem na przedłużonym pobycie
– Dodane 25.06.2012 (Pn) 23:45 –
@semtex ja jestem z okolic Gliwic, tzn. Racibórz, jadę swoim autem lub mogę się z Kimś zabrać
@semtex bardzo chętnie, dla mnie nie ma problemu do gliwic podjechać. Rozumiem że też program dłuższy?
Tak, zostajemy na przedłużony To ewentualnie dogadamy szczegóły via priv lub XMPP
Możemy się dogadać
W aucie zapewniam możliwość palenia (pojedynczo ) i ostre metalowe brzmienia
Czyli mamy 4 ? semtex, Parasite, dj karetka i ja?
Ja jestem na przedłużony do poniedziałku
– Dodane 25.06.2012 (Pn) 23:55 –
NA PW najlepiej wymienić sie gg albo telefonami wtedy będzie prościej, może się okazać jutro lub pojutrze że Ktoś jeszcze się pojawi chętny na dojazd:)