Widzę, że wszyscy wypisują skąd jadą to i ja to zrobię, właśnie się zarejestrowałem.
Start z Będzina - ale nic nie stoi na przeszkodzie aby kogoś zabrać z okolicy (Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Katowice) lub po drodze.
Wg Google Maps (każdy może sprawdzić trase, start z Będzina), czyli powinienem zaczepić Rude śląską, gdzieś w okolicach Krapkowic, Nysy itd.
Nie wiem ile osób jest z mojego rejonu ale z tego co pamiętam w zeszłym roku zrobiliście jakieś spotkanie koło spodka w Katowicach czy jakoś tak. Gdyby tym razem tak było to także można to zorganizować.
Mam 5 wygodnych miejsc w samochodzie lub 6 mniej wygodnych (zależy kto jak wielkie torby chce brać) - samochód jest 7 osobowy, Ford Galaxy i napiszę tak jak @gowain, szybko i tanio :).
Spalanie (jeżeli kogoś interesuje) - zależne od wagi wewnętrznej osobników i tempa poruszania się, ale da rade utrzymać na poziomie 11-12l LPG.
Palenie zabronione ale po drodze jak ktoś będzie bardzo musiał można się zatrzymać (choć to krótki dystans jest).
Planuje zostać na pobyt rozszerzony.
Powrót też możliwy i wszystko do ustalenia.
Jak ktoś jest zainteresowany to kontakt na PW, mail, telefon, IM lub gołębiem pocztowym.
Będą tak jak w zeszłym roku do wydruku wlepki za szybę? Czy te z zeszłego roku mam sobie wydrukować?
Jest łatwiejszy sposób na kontrole: czas wjazdu i wyjazdu do porównania Ja tam jeszcze mandatu nie dostałem i raczej nie będę ryzykował dlatego postaram się zdobyć CB