Odrazu marnotrawić, Napoleon podobno sypiał około 4-5h
Ja tam też różnie śpię ale przez całością jednak się wyśpię.
Odrazu marnotrawić, Napoleon podobno sypiał około 4-5h
Ja tam też różnie śpię ale przez całością jednak się wyśpię.
Mało czasu będzie na tą przyjemność podczas HotZlotu, ewentualnie dopiero pewnie na programie rozszerzonym.
No w zeszłym roku sporo osób kimało na sesjach. Ale to tylko w pierwszym dniu. No cóż Słupsk dla dużej części był bardzo daleko. Dlatego cieszy mnie to, że w tym roku jest blisko (przynajmniej dla mnie) raptem 300 kilosów.
A tak na marginesie wpadłem na te zdjęcia na mapach google więc podsyłam (na zajawkę): http://bit.ly/MeIDqh
Ja miałem 2-osobowy za 100zł - z Żoną byłem więc nie było jakoś specjalnie drogo, a z tego co zaglądałem po innych, otwartych pokojach, to “standard” był taki sam, w innych było tylko więcej łóżek (pryczy? :P) W Etapie chyba wtedy najtańsze były za ok. 200zł - różnica spora.
Muszę na to uważać. Jak w zeszłym roku byłem na jednej konferencji, to przysypiałem na jedynym referacie, na który poszedłem w dniu przyjazdu.
W tym roku sesji będzie mniej (10 zamiast 14), tematyka mam nadzieję ciekawsza, a łączny czas sesji to raptem 5 godzin (w sumie przez 2 dni) - mam więc nadzieję, że nie będzie tak źle
Coś Ci się chyba pomyliło 200 zł za pokój w Etapie? - to przecież klasa turystyczna W Etapie Wrocław-Stadion przy rezerwacji z wyprzedzeniem kosztuje 105-125 zł (bez śniadań), a czasami jeszcze mniej, tyle że trzeba kawałek dymać tramwajem żeby się do niego dostać
BTW, jeżeli ktoś szuka hotelu blisko dworca PKP/PKS to pojawiła się rewelacyjna oferta na Hotel Wrocław**** - 125 zł za pokój dwuosobowy http://bit.ly/LPOPoQ Nie wiem czy to jakaś pomyłka czy mega promocja, ale jeżeli ktoś szuka jeszcze noclegu to polecam. Hotel co prawda najlepsze czasy ma już za sobą, przypomina słynną Victorię, ale to nadal bardzo przyzwoity standard, na miejscu jest duży basen, a do dworca 5 min na piechotę. Nic tylko brać.
Hej,
@ DjLeo - “No w zeszłym roku sporo osób kimało na sesjach.”
No tak, większość z tych, które całą noc jechały na Zlot. Jednak podróż z drugiego końca Polski jest męcząca. Dlatego tak dużo pisze się o tym, by jadąc z daleka przyjechać dzień wcześniej i przekimać się na przykład we Wrocławiu. Sam to przerabiałem. Na zlot w Zamku w Rynie jechaliśmy całą noc i pierwszego dnia trudno się na sesjach wytrzymywało. Mądrzejszy o te doświadczenia, jadąc na zlot w Dolinie Charlotty całą ekipą, przyjechaliśmy do Słupska dzień wcześniej - różnica kolosalna.
Pozdrawiam,
Dimatheus
A tam przysypiali. W zeszłym roku pod Słupsk jechałem z Giżycka przez Katowice i jakoś dałem radę.
Miałem szczęście jechać z Gdyni bez kosztownych obrazków i też nie kimałem na sesjach :lol:
Dobra znam już trasę i datę
Wyjeżdżam 12.07:
Gorzów Wlkp.
Zielona Góra
Leszno Górne
Dąbrowa Bolesławiecka (prawie)
Wrocław
Ząbkowice Śląskie
Lądek Zdrój
Wyjazd planuje z rana jak ktoś będzie jechać tą samą trasą to możemy się wymienić nr tel w razie jakby się coś na trasie działo Ktoś wie czy ten odcinek A4 do Wrocławia to płatny?
Jest płatna od Gliwic, 10gr/km [http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,72 … ystac.html](http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,72739,11841454,Autostrada_A4_juz_platna Sprawdz jak_z_niej_korzystac.html)
Z Twojej strony nie jest płatna A4, tylko odcinek Gliwice - Wrocław. Po za tym nie wiem czy nie lepiej Ci jechać przez Polkowice -> Lubin -> Żagań - nie taka zła droga tamtędy, wydaję mi się, że lepsza niż przez “pipidówy” jak Leszno Górne gdzie łatwo można się na “fotoradara” naciąć - ale to moje zdanie - jechałem tamtędy kilkanaście razy i nie było źle
Ok dzięki za info to jeszcze przemyślę którędy jechać, jak mówisz, że dobra droga to wyjdzie na to samo co by się A4 nadrobiło
Jadę z Raciborza, wiec zapraszam wszystkich co są w lokalizacji w promieniu 60 km ode Mnie, wolne 4 miejsca w aucie jak na razie:)
Jedzie ktoś z Lublina lub okolic? Najlepiej autem i dysponuje jakimś wolnym miejscem?
czy ktoś wraca moze w poniedzialek w kierunku krakowa?
Witam, startuję z Krosna na podkarpaciu.
Przewidywana trasa: Krosno-Rzeszów-Kraków-Katowice-(tutaj kilka możliwości)- Lądek Zdrój.
Peugeot 307 hb. Trzy osoby mogę zabrać, rozbijemy jakoś koszt diesela.
Ja bym się chętnie zabrał z kimś pasują mi 3 miejscowości KAtowice, Tarnowskie Góry i Olkusz
Zapraszam te osoby które chcą jechać z rejonu: Rybnika i w promieniu od Rybnika do 100 km, mam 4 miejsca wolne, w razie czego można pomyśleć o Vanie