HotZlot 2012 - organizacja dojazdu

@djkarateka a pod tarnowskie góry byś podjechał ?

Ja z Sosnowca bym chciał się zabrać, oczywiście nie ma problemu żebym gdzieś w bardziej strategiczne miejsce się ulokował.

@Sosen pewnie wersja skrócona bo w pracy nie będę miał zastępstwa.

@DjLeo - jeśli znalazłoby się miejsce startował bym z wami z Krakowa - chyba że wiesz z kim mógłbym się zabrać

pozdrawiam, gg 3918914

Bo właśnie szukam kogoś na wersję skróconą najlepiej w dwie strony. chętnie bym się z kimś zabrał co prawda wolałbym okolice Lublina ale Podkarpacie też by mogło być

@sosen

To do Rzeszowa masz transport busem szybko i sprawnie.

Potem możemy już jechać w obie strony razem.

ja wyruszam z Lublina, odezwałem się do Ciebie na GG.

MK

Czy ktoś zahacza o Kraków lub Olkusz lub Katowice lub Tarnowskie Góry ? Bardzo chętnie bym się z kimś zabrał :slight_smile:

czy jedzie ktoś z Wrocka samochodem i ma wolne miejsce?

@lubicz - jeśli mogę to wstępnie rezerwuje miejsce dla mnie - startował bym z tobą z Krakowa, koszty oczywiście podzielimy

pozdrawiam, gg 3918914

Dodane Pn, 25 cze 2012, 22:48

@lubicz - ja chyba też wersja skrócona… no cóż praca

@PeJo

Ok, wstępna rezerwacja przyjęta. Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń.

przewidywana trasa: Krosno-Rzeszów-Kraków-Katowice-(tutaj kilka możliwości)- Lądek Zdrój.

Peugeot 307 hb. Dwie osoby mogę jeszcze zabrać…

Na pokładzie na chwilę obecną: PeJo, lubicz.

Uwaga: wersja skrócona, do niedzieli.

Nie jadę z Wrocka ale jeśli nie jest to drugi koniec miasta mogę podjechać i Cię zabrać.

Jadę autostradą więc nie problem aby lekko zboczyć z trasy :smiley:

Będzie ktoś może jechał z okolic Torunia samochodem? A jeśli nie to z Wrocławia? (na dworcu PKP Wrocław Główny będę o 12:35 a autobus dobrychprogramów odjeżdża o 12:00 :frowning: )

Czy kolejny rok z rzędu z okolic Gniezna nikt się na Zlot nie wybiera?

wielkie dzięki, byłoby super bo tak musiałbym tłuc się pkp do wrocławia

Przypominam, że gdyby ktoś chciał to jeszcze jest możliwość przedłużenia pobytu - 150 zł co prawda piechotą nie chodzi, ale jak za nocleg w 4-gwiazdkowym hotelu z pełnym wyżywieniem to naprawdę bardzo dobra oferta. Będzie szansa aby w pełni się zrelaksować i zintegrować. W razie czego proszę o kontakt na adrese rejestracja@hotzlot.pl

Krogulec , a można gdzieś sprawdzić czy zaznaczyło się opcje przedłużenia? Bo szczerze mówiąc nie pamiętam a chętnie bym został jeden dzień dłużej. I pytanie, czy na autokar z wrocławia trzeba się zapisać?

Będę jechał samochodem z Krakowa. Mogę zabrać jedną lub dwie osoby. Poproszę informację na PW.

Wersja krótsza pobytu.

Update:

Skład końcowy: Pejo, Septim (Kraków), sosen86 (Rzeszów), lubicz (Krosno).

Na miejscu pasuje nam być na ok 13:00 żeby się ładnie rozpakować.

Z Rzeszowa startujemy z sosenem86 o 7 rano. Powrót w niedzielę.

Będziemy w kontakcie. Jutro dam znać jak to wyjdzie z dieselem.

Maniek_88 wyślij m-eila z zapytaniem do krogulec@dobreprogramy.pl