A co jeśli nadmiar wrażeń mu zaszkodzi?
To jak z tym nieszczęśliwym Krakowem? Jedzie ktoś stamtąd i ma jeszcze miejsca? xP
A z największej wsi Polski (Warszawy) nikt nie jedzie? Wszyscy tylko w jakiś wygwizdowach mieszkają, jak Kraków, czy Trójmiasto…
A kto by tam chciał mieszkać, jeszcze trafisz na jakiegoś polityka
Ludzie gadający (chciałoby się użyć innego słowa, ale regulamin zabrania ;p) od rzeczy są wszędzie, ale to tutaj są największe imprezy pod Pałacem Poza tym nie każde miasto może poszczycić się swoim własnym superbohaterem 8) No i w końcu gdzie indziej jest tak duża ulica z opcją basenu (co prawda tylko, jak trochę popada, ale zawsze ;p)
Ja się z Wawki wybieram
A czym planujesz jechać i ile zostać? Ja wstępnie myślałem o autokarze, zwłaszcza, że elegancko na 9:30 dojeżdża do Wrocławia, chociaż to już zależy od tego, czy uda mi się zostać na rozszerzonym. Oczywiście jak kolega ma swój własny środek transportu, to byłbym zainteresowany, o ile za benzynę nie wyjdzie drożej, niż za bilet lotniczy ;]
Hmm… Co prawda aż tak szczegółowo nie obgarniałem rozkładu jazdy (niestety jest kiepski), ale potrzebowałbym podwózki rano (niedziela) do Bolesławca. Dałby ktoś radę? Jeżeli ktoś okazałby swoją dobroć to prosiłbym o jakieś info najlepiej na PW ze względu na dużą liczbę postów nie chciałbym przegapić tak cennej dla mnie wiadomości.
Z bratem (slepciu) wybieram się na program rozszerzony z Brzegu (pomiędzy Wrocławiem a Opolem).
Jeśli znalazłaby się trzecia chętna osoba, to możemy jechać naszym autem (dość duże, wygodne, klima itp), także jakby się ktoś wybierał to prosze o kontakt.
Alternatywnie jeśli ktoś ma 2 wolne miejsca w swoim aucie to chętnie zabierzemy się z nim
Dzień wcześniej będę jechał Polskim busem, mam zamiar nocować w hostelu.
Jeśli komuś pasuje taki plan niech się odezwie.
Jest spora szansa, że po dolosowaniu będzie kilka osób z Krakowa lub jadących przez Kraków. Ja jednak myślę o autobusie - 7:50 z Głównego i 11:20 we Wrocku. Można spokojnie poczytać, porozmawiać, koszt 34 zł w jedną stronę, dojazd autokarem z Wrocka na miejsce HZ (podobno) bezcenny
Masz rację, że droga jest słabej jakości (stara autostrada z “wybitych” betonowych płyt), jednak jest to odcinek 13, 5 km do mostu nad Bobrem, czyli na wysokości Bolesławca.
Teraz ją trochę połatali i można jechać 90-100 km/h bez problemu, a przeprawa przez Bolesławiec może trochę zając czasu
Szkoda, że wcześniej nie dałeś znać, u mnie przez parę dni od otrzymania zaproszenia były wolne miejsca w aucie.
– Dodane 04.07.2013 (Cz) 12:18 –
@silvax
Spokojnie za 3 dni losowanie, ktoś się znajdzie na pewno jeszcze.
DjLeo , dawałem, ale ty zostajesz na rozszerzony - ja w niedziele wracam.
Hmm boli, w razie czego mogę z Tobą autobusem jechać, tylko musiałbym zaklepać miejsce z Wrocka, więc daj znać xP
będę jechał z trójmiasta, 3 miejsca wolne.
Nie mogłeś się wcześniej zgłosić? Teraz jak już mam praktycznie całą podróż zamknięta
No tak zgadza się.
silvax , zaklepałem miejsce w autokarze z Wrocka Teraz pozostaje rezerwacja na autobus.