HotZlot 2013 - organizacja dojazdu

A co jeśli nadmiar wrażeń mu zaszkodzi? :stuck_out_tongue_winking_eye:

To jak z tym nieszczęśliwym Krakowem? Jedzie ktoś stamtąd i ma jeszcze miejsca? xP

A z największej wsi Polski (Warszawy) nikt nie jedzie? Wszyscy tylko w jakiś wygwizdowach mieszkają, jak Kraków, czy Trójmiasto… :wink:

A kto by tam chciał mieszkać, jeszcze trafisz na jakiegoś polityka :stuck_out_tongue:

@drobok

Ludzie gadający (chciałoby się użyć innego słowa, ale regulamin zabrania ;p) od rzeczy są wszędzie, ale to tutaj są największe imprezy pod Pałacem :wink: Poza tym nie każde miasto może poszczycić się swoim własnym superbohaterem 8) No i w końcu gdzie indziej jest tak duża ulica z opcją basenu (co prawda tylko, jak trochę popada, ale zawsze ;p)

Ja się z Wawki wybieram :slight_smile:

@kaluzaaa

A czym planujesz jechać i ile zostać? Ja wstępnie myślałem o autokarze, zwłaszcza, że elegancko na 9:30 dojeżdża do Wrocławia, chociaż to już zależy od tego, czy uda mi się zostać na rozszerzonym. Oczywiście jak kolega ma swój własny środek transportu, to byłbym zainteresowany, o ile za benzynę nie wyjdzie drożej, niż za bilet lotniczy ;]

@AdrianSasquatch

Zostaje na rozszerzony na pewno. Wstępnie też autokar bo pojazdu nie mam.

Hmm… Co prawda aż tak szczegółowo nie obgarniałem rozkładu jazdy (niestety jest kiepski), ale potrzebowałbym podwózki rano (niedziela) do Bolesławca. Dałby ktoś radę? Jeżeli ktoś okazałby swoją dobroć to prosiłbym o jakieś info najlepiej na PW ze względu na dużą liczbę postów nie chciałbym przegapić tak cennej dla mnie wiadomości. :slight_smile:

Z bratem (slepciu) wybieram się na program rozszerzony z Brzegu (pomiędzy Wrocławiem a Opolem).

Jeśli znalazłaby się trzecia chętna osoba, to możemy jechać naszym autem (dość duże, wygodne, klima itp), także jakby się ktoś wybierał to prosze o kontakt.

Alternatywnie jeśli ktoś ma 2 wolne miejsca w swoim aucie to chętnie zabierzemy się z nim :slight_smile:

Dzień wcześniej będę jechał Polskim busem, mam zamiar nocować w hostelu.

Jeśli komuś pasuje taki plan niech się odezwie.

Jest spora szansa, że po dolosowaniu będzie kilka osób z Krakowa lub jadących przez Kraków. Ja jednak myślę o autobusie - 7:50 z Głównego i 11:20 we Wrocku. Można spokojnie poczytać, porozmawiać, koszt 34 zł w jedną stronę, dojazd autokarem z Wrocka na miejsce HZ (podobno) bezcenny :smiley:

Masz rację, że droga jest słabej jakości (stara autostrada z “wybitych” betonowych płyt), jednak jest to odcinek 13, 5 km do mostu nad Bobrem, czyli na wysokości Bolesławca.

Teraz ją trochę połatali i można jechać 90-100 km/h bez problemu, a przeprawa przez Bolesławiec może trochę zając czasu :slight_smile:

Szkoda, że wcześniej nie dałeś znać, u mnie przez parę dni od otrzymania zaproszenia były wolne miejsca w aucie.

Dodane 04.07.2013 (Cz) 12:18

@silvax

Spokojnie za 3 dni losowanie, ktoś się znajdzie na pewno jeszcze.

DjLeo , dawałem, ale ty zostajesz na rozszerzony - ja w niedziele wracam.

Hmm boli, w razie czego mogę z Tobą autobusem jechać, tylko musiałbym zaklepać miejsce z Wrocka, więc daj znać xP

będę jechał z trójmiasta, 3 miejsca wolne.

Nie mogłeś się wcześniej zgłosić? Teraz jak już mam praktycznie całą podróż zamknięta :stuck_out_tongue:

No tak zgadza się.

silvax , zaklepałem miejsce w autokarze z Wrocka :slight_smile: Teraz pozostaje rezerwacja na autobus.