oj tam, na miejscu się spotkamy, chyba że po drodze Poznań zahaczę.
Tym razem trasę mam inną: Gdynia -> Gdańsk -> Warszawa -> Wroclove (tutaj popasam) -> HZ, a w drodze powrotnej to tylko HZ -> Wroclove -> i po godzinie już Gdańsk
Dostępne 3 wolne miejsca:
Kraków -> HZ
HZ -> Kraków
Możliwość dosiadki po drodze.
“Zmuszony” jestem jechać własnym autem więc jak ktoś zainteresowany to proszę o kontakt PW.
Zostaję na przedłużonym. Nie robi mi jednak różnicy czy pasażerowie również. Jeśli tylko ktoś ma ochotę mogę go zabrać na albo z HZ.
Do zobaczenia na HZ!
Dostałeś wejściówkę i się nie chwalisz!
Bolivar i Silvax bodajże z KRK jadą.
Ja właśnie zastanawiam się nad podróżą KR-HZ, niestety muszę wracać w niedzielę. Jednak Szuri zostaje na dłuższy… chyba, że mu nie przeszkadza pasażer tylko w jedną stronę.
Ja też nie zostaje na przedłużony, więc w razie czego chętnie pojadę z KR, z HZ już mam zarezerwowany busik xd
Lekka aktualizacja.
Pozostało mi 1 wolne miejsce na HZ i 3 wolne miejsca powrotne.
Zostaję na przedłużonym.
Start z KRK przez A4, więc jeśli ktoś po drodze chciałby się dosiąść to tylko w jakiś strategicznych miejscach
A ja się przypomnę że Acorus ma jeszcze 2 wolne miejsca z piekar i okolic (na podstawowy)
Redakcja powinna narzucić przy ofertach dojazdu wrzucenie przybliżonej mapki trasy i informację czy osoby zostają dłużej
@up co do czasu ok, ale trasa praktycznie zawsze autostrada
O Szuri widzę, że jednak się załapałeś
Dla nowo wylosowanych: przypominam że mam ciągle dwa wolne miejsca w drodze powrotnej do Gdańska (po drodze Poznań, Bydgoszcz) w niedzielę.
Do tego 3 wolne miejsca na zlot (wyjazd Góra, Rawicz, Leszno).
A ja przypominam Acorus’a, oraz 2 wolne miejsca w obie strony na podstawowy z Piekar i okolic
Będzie ktoś przejeżdżał przez Kielce lub okolice?
Witam,
Będzie ktoś przejeżdżał przez Bielsko-Białą, lub okolicę?
Najbliżej to chyba będziesz miał ekipy ruszające z Krakowa lub gdzieś z Zagłębia
Ja uderzam z Gdańska. Planowo pociągiem chyba że ktoś się samochodem wybiera to mogę się dołączyć.
Tylko podstawowy.
Ja wybieram się z Poznania automobilem. Stilo 3D więc miejsca super dużo nie ma, ale nawet jak znajdzie się jedna chętna osoba to koszta się rozkładają Jeżeli jest ktoś chętny to czekam na PW - za transport wezmę myśle coś koło 50zł w obie strony.
Dla “nowo przybyłych” - piszcie czy zostajecie na przedłużony (2 razy popełniłem błąd i nie zostałem, 3 raz tego nie zrobię ) - ułatwi to dogadanie się ws transportu
@hausner15 jeśli zostajesz i nie będzie miał nikogo w drodze powrotnej to się piszę
Hmm z tego co pamiętam to nie planowałem zostać na dłużej, ale mam dylemat czy jednak planów nie zmienić i zostać
Dodatkowy dzień jest płatny 50 czy 150zł?