HotZlot 2013 - organizacja dojazdu

Miejsca się jeszcze zwolnią przed samym terminem wyjazdu na impreze.

Miejsce jest, ale fajnie by było jechać pełnym autem w dwie strony :))

Więc wstępnie mamy 2 miejsca na zlot i 1 z powrotem (w niedzielę), trasa A4, początek / koniec okolice Piekar Śląskich

Jeżeli uważasz Piekary za okolice Katowic to możesz się zabrać.

Dostając zaproszenie na HZ czuję się mega szczęśliwcem i mogę tylko napisać, że jadę swoim samochodem z Katowic i mogę zabrać 2 osoby.

W 5 nie chcę jechać bo coś mi jedna guma na wahaczu czasami skrzeczy i 3 osoby było by optymalnie bo jeszcze koło zapasowe jeździ w bagażniku :smiley:

Jadę w pt rano wracam w niedzielę. Chętnych proszę o info :wink:

Czuję się powitana :smiley:

Tylko nikt przez to kuj-pom moje nie jedzie jakoś :wink:

Za to z Poznania widzę mocna ekipa :wink:

Były czasy, że i z kuj-pom jechała mocniejsza ekipa. :slight_smile: Ja w zeszłym roku miałem w sumie postój całonocny na Kujawach :wink: W tym roku na szczęście mam transport w obie strony :slight_smile:

Gdyby nie to że ostatnio przebywam w Poznaniu jechałbym z Bydgoszczy :wink: Więc spokojnie będzie ktoś z kuj-pom na miejscu :wink:

Hej,

Oj, Śląsk atakuje - bardzo mocna ekipa - Katowice, Piekary Śląskie, Tychy, Sosnowiec, Będzin… Spora nasza trzódka. :slight_smile:

Gratulacje dla wylosowanych i do zobaczenia już za 17 dni. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@Acorus chodzi mi o okolice, im blizej do domu tym lepiej, moge rownie dobrze wysiasc w gliwicach czy zabrzu i sobie pociagiem dojechac :slight_smile: chyba ze z microfonem sie zgadam bo to tez jest opcja :slight_smile:

@microfon1984 jak bym mogl sie zabrac tylko z powrotem w niedziele to bylbym bardzo zainteresowany, jak bedzie miejsce to rezerwuje, jak znajdzesz ekipe w dwie strony to zaden problem, rozumiem :slight_smile:

@up jak na HZ nie będę miał osób to jasne nie ma problemu miejsce będzie na Ciebie w pierwszej kolejności :wink:

Ślepy los… i kolejny żółtodziub pcha się na HotZlot :stuck_out_tongue:

Czytając posty @michalk i @klisza planują przedłużony pobyt i wspominali o Wrocławiu - ale czy są jeszcze u Was miejsca?

Interesuje mnie tylko powrót do Wrocławia po zakończonym dniu rozszerzonym imprezy - drogę do celu przeznaczę na “zwiedzanie” autobusu :wink:

@oprych, a może Tobie nie przeszkadzałby pasażer do Wrocławia w drodze powrotnej? Zostajesz na przedłużony?

Te trzy osoby wychwyciłem z tego wątku, ale może jest jeszcze ktoś, kto zostaje na dłużej, a będzie wracał przez Wrocław? :slight_smile:

Jakby ktoś wracał w niedzielę, w okolice Bielska albo Cieszyna - z chęcią bym się zabrał.

No i jazda w tamtą stronę, nie mam pojęcia czy zdążę na autobus z lotniska. Jakby ktoś z Wrocka miał miejsce awaryjnie …

Widzę, że pięknie się układa wszystko. Ciekawi mnie czy w tym roku będziemy mieli takie szczęście i spotkamy kogoś na trasie. Tak jak w zeszłym roku.

Hej,

Kto wie. Teraz będzie trudniej, bo większość autostradą, ale w sumie trasa prosta, więc może gdzieś tam będziemy się mijać. :slight_smile: Czyli znów pamiątkowe fotki. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Jeżeli tyle osób jedzie ze Śląska to można się na A4 gdzieś umówić na którymś MOP’ie :smiley:

Wystarczy radio z dobrym batem i się da wszystko umówić po drodze

Ja dalej w takim razie zapraszam do Google Latitude jak w tamtym roku z niektórymi osobami. Ogólnie chodzi o to, że ‘widać się’ na wzajem z poziomu aplikacji m.in na Androida - Mapy Google w zakładce ‘współrzędne’ lub przez przeglądarkę - https://latitude.google.com/latitude/b/0 Mój mail (bo trzeba się dodać wzajemnie) to:

ramfeld.m w domenie gmail.com

Zlotowicze (i zlotowiczki :stuck_out_tongue_winking_eye: ) łączmy się!

Dobrze, jest komplet osób, to może i ktoś z mojego zakątka się znajdzie - jedzie ktoś z Lublina poza @michalk? Fajnie by się było zabrać z kimś na drugi koniec kraju, a nie samotnie podróżować :slight_smile:

Zaproszenie poszło ;p

atinakot domena taka jak Twoja

@Axles

Moje też poszło ale to już wiesz :smiley: