Miejsca się jeszcze zwolnią przed samym terminem wyjazdu na impreze.
Miejsce jest, ale fajnie by było jechać pełnym autem w dwie strony
Więc wstępnie mamy 2 miejsca na zlot i 1 z powrotem (w niedzielę), trasa A4, początek / koniec okolice Piekar Śląskich
Jeżeli uważasz Piekary za okolice Katowic to możesz się zabrać.
Dostając zaproszenie na HZ czuję się mega szczęśliwcem i mogę tylko napisać, że jadę swoim samochodem z Katowic i mogę zabrać 2 osoby.
W 5 nie chcę jechać bo coś mi jedna guma na wahaczu czasami skrzeczy i 3 osoby było by optymalnie bo jeszcze koło zapasowe jeździ w bagażniku
Jadę w pt rano wracam w niedzielę. Chętnych proszę o info
Czuję się powitana
Tylko nikt przez to kuj-pom moje nie jedzie jakoś
Za to z Poznania widzę mocna ekipa
Były czasy, że i z kuj-pom jechała mocniejsza ekipa. Ja w zeszłym roku miałem w sumie postój całonocny na Kujawach W tym roku na szczęście mam transport w obie strony
Gdyby nie to że ostatnio przebywam w Poznaniu jechałbym z Bydgoszczy Więc spokojnie będzie ktoś z kuj-pom na miejscu
Hej,
Oj, Śląsk atakuje - bardzo mocna ekipa - Katowice, Piekary Śląskie, Tychy, Sosnowiec, Będzin… Spora nasza trzódka.
Gratulacje dla wylosowanych i do zobaczenia już za 17 dni.
Pozdrawiam,
Dimatheus
@Acorus chodzi mi o okolice, im blizej do domu tym lepiej, moge rownie dobrze wysiasc w gliwicach czy zabrzu i sobie pociagiem dojechac chyba ze z microfonem sie zgadam bo to tez jest opcja
@microfon1984 jak bym mogl sie zabrac tylko z powrotem w niedziele to bylbym bardzo zainteresowany, jak bedzie miejsce to rezerwuje, jak znajdzesz ekipe w dwie strony to zaden problem, rozumiem
@up jak na HZ nie będę miał osób to jasne nie ma problemu miejsce będzie na Ciebie w pierwszej kolejności
Ślepy los… i kolejny żółtodziub pcha się na HotZlot
Czytając posty @michalk i @klisza planują przedłużony pobyt i wspominali o Wrocławiu - ale czy są jeszcze u Was miejsca?
Interesuje mnie tylko powrót do Wrocławia po zakończonym dniu rozszerzonym imprezy - drogę do celu przeznaczę na “zwiedzanie” autobusu
@oprych, a może Tobie nie przeszkadzałby pasażer do Wrocławia w drodze powrotnej? Zostajesz na przedłużony?
Te trzy osoby wychwyciłem z tego wątku, ale może jest jeszcze ktoś, kto zostaje na dłużej, a będzie wracał przez Wrocław?
Jakby ktoś wracał w niedzielę, w okolice Bielska albo Cieszyna - z chęcią bym się zabrał.
No i jazda w tamtą stronę, nie mam pojęcia czy zdążę na autobus z lotniska. Jakby ktoś z Wrocka miał miejsce awaryjnie …
Widzę, że pięknie się układa wszystko. Ciekawi mnie czy w tym roku będziemy mieli takie szczęście i spotkamy kogoś na trasie. Tak jak w zeszłym roku.
Hej,
Kto wie. Teraz będzie trudniej, bo większość autostradą, ale w sumie trasa prosta, więc może gdzieś tam będziemy się mijać. Czyli znów pamiątkowe fotki.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jeżeli tyle osób jedzie ze Śląska to można się na A4 gdzieś umówić na którymś MOP’ie
Wystarczy radio z dobrym batem i się da wszystko umówić po drodze
Ja dalej w takim razie zapraszam do Google Latitude jak w tamtym roku z niektórymi osobami. Ogólnie chodzi o to, że ‘widać się’ na wzajem z poziomu aplikacji m.in na Androida - Mapy Google w zakładce ‘współrzędne’ lub przez przeglądarkę - https://latitude.google.com/latitude/b/0 Mój mail (bo trzeba się dodać wzajemnie) to:
ramfeld.m w domenie gmail.com
Zlotowicze (i zlotowiczki ) łączmy się!
Dobrze, jest komplet osób, to może i ktoś z mojego zakątka się znajdzie - jedzie ktoś z Lublina poza @michalk? Fajnie by się było zabrać z kimś na drugi koniec kraju, a nie samotnie podróżować
Zaproszenie poszło ;p
atinakot domena taka jak Twoja