Wyjazd z KUJAWSKO-POMORSKIEGO - są już 4 osoby. Jeśli ktoś jeszcze chętny niekoniecznie z kuj-pom to mogę dopisać do mojej jakże długiej listy. Liczba miejsc NIEOGRANICZONA*. Szczegóły kilka postów wyżej.
Na prawdę nie ma osoby, która planuje dłuższy pobyt na HotZlocie, a będzie wracać przez Wrocław? Bardzo bym chciał zostać pasażerem do Wrocławia w drodze powrotnej…
PS: Interesuje mnie tylko powrót do Wrocławia po zakończonym dniu rozszerzonym imprezy - drogę do celu przeznaczę na “zwiedzanie” autobusu
@fiesta można i tak… ale póki co w ankiecie nie podałem, że ciciałbym zostać na rozszerzonym, bo nie jestem pewien powrotnego środka transportu, a co za tym idzie - nie załatwiam urlopu na ten dzień. Chciałbym być w porządku i poinformować Redakcję (oraz Hotel), że jak jest możliwość to chciałbym zmienić zdanie i zostać dzień dłużej. Dlatego mi zależy, żeby wszystko dograć - od pracy, poprzez organizatorów, na osobie życzliwej, która udostępni mi swoje konie mechaniczne kończąc
W sumie przez łódź jest niewiele dalej więc nie wykluczam. Myślałem nad pkp ale średnio mi się widzą te połączenia i po całej nocy w pociągu chyba bym spał na tym zlocie. Polskibus odpada ze względu na godzinę. Niby jest pks połączenie z radomia z jedną przesiadką ale we Wrocku jest 11:20 i boję się co będzie jak będzie opóźnienie jakieś. Dlatego poważnie myślę nad tym samochodem.