Normalnie bezcenne stwierdzenie. Teraz się zastanawiam, czy nie powinniśmy mieć indywidualnych informacji o celu podróży? Wiesz: “Jedziemy na Hot Zlot… z Overem!:P” Albo z tyłu taką naklejkę, jak dla dzieci: “Uwaga, z nami jedzie Over!”
Witam, Ja dziś dostałem Zapke rzutem na Taśme - jeżeli w poniedziałek sie dowiem w pracy że nie ma problemu, to dam znać.
Wtedy jak ktoś z Wawy (lub kogoś po trasie) nie ma jeszcze miejscówki w samochodzie, pociągu lub PKS to chętnie jakiegoś towarzysza wezme w piątek raniutko lub czwartek pod wieczór (do ugadania). Wtedy też pomyśle nad Tabliczką magnesową do samochodu. Prawdopodobnie jak bede wracał to w poniedziałek.
Okazuje się, że jednak jadę swoim samochodem do Kliczkowa.
W związku z tym mam 2 (no 3 jak komuś nie przeszkadza jazda w 3 osoby z tyłu) wolne miejsca (jadę ja i MaxDemage) na trasie Wrocław - Zamek i z powrotem
Ochotę… ochotę to mam (w szczególności zostać na rozszerzonym :D), ale czy Ty masz wolę zabrać mnie tylko w drodze powrotnej (na dojazd zostanę już przy autobusie, jak się zdeklarowałem)?
Witam, ruszam z Poznania i mogę zabrać 3 osoby (ford focus zarejestrowany na 4 osoby). Autko 3 letnie, z klimatyzacją więc, warunki dobre. Diesel, mało pali, obliczyłem, że przy 4 osobach wychodzi 20 zł na osobę w jedną stronę / 40 zł w dwie. Zainteresowanych proszę o info.