HotZlot 2013 - organizacja dojazdu

Acorus , no to sprawa wyjaśniona. Zostało ci 1 wolne miejscu :slight_smile:

Spokojnie :slight_smile: Jest tu grono kawalerów orderu uśmiechu, którzy staną w obronie godności niewieściej :wink:

Dobrze, ja mam juz transport :smiley: musze tylko odwolac moj zapis na autobus z i do Wrocka :smiley:

A z okolic Gniezna na Zlot ktoś się wybiera?

Widzę coraz lepszą obsadę :slight_smile: Gratuluję zaproszenia!

Najpierw może się zarejestruj, bo z tego co widziałem to jeszcze tego nie zrobiłeś :stuck_out_tongue:

@Krogulec - od dnia otrzymania zaproszenia kłaniam Ci się co chwilę za pamięć o mnie i przez te ukłony nie mam czasu kliknąć w link rejestracyjny… Ale zdążę, spokojnie :wink:

Ostatni Mohikanin , zoso71 ma jeszcze miejsce w samochodzie (oprócz niego jadę ja i FadeMind), ale musiałbyś się dokulać do Poznania :slight_smile: Napisz do niego i zapytaj- tak będzie najprościej.

Widzę że już chyba dwie osoby się do Was nie zmieszczą, chyba że autobus jakiś macie :stuck_out_tongue:

Ty zostajesz na rozszerzonym?? Bo jako, że odpadł mi drobok, a ty masz wolne miejsce to chętnie bym się zabrał.

ziggurad , no raczej autobus nie z tego co widzę :smiley: hotzlot-2013-organizacja-dojazdu-t536485-30.html#p3355083

Max. 5 osób, ale to się zgadujcie z zoso, ja tu tylko sugeruję :smiley: Jak coś to mi 5 os. nie przeszkadza, chuda jestem, ale za nic w świecie nie będę siedziała na środku :stuck_out_tongue:

freyah , teraz tak mówisz, mówiłem byś się ich bała :stuck_out_tongue: Zaraz znajdą 6-tego byś im jechała na kolanach :stuck_out_tongue:

drobok , haha dowcipniś się znalazł kurde :stuck_out_tongue:

@freyah

Ale ziarno niepewności w sercu zakiełkowało :stuck_out_tongue: :lol:

semtex , nie :stuck_out_tongue:

Aleście się dziewczyny uczepili… jak Leszek2204 zlotu :stuck_out_tongue:

aż tak bardzo to nie :stuck_out_tongue:

Nie chcę się tutaj wypowiadać za DjLeo ale z tego co wiem (jadę z nim w obie strony) zostaje na wersję “Premium” zlotu, czyt. Rozszerzona

Dzięki za info. Jak macie jeszcze wolne miejsce to chętnie się zabiorę z wami. Ktoś pisał wcześniej, że zabieracie Songoku z Katowic, mógłbym się z nim gdzieś umówić.

To musisz podać bezpośrednio do DjLeo on całą logistyką się zajmuje i zabiera ekipę :wink: