HotZlot 2013 - organizacja dojazdu

Ta DJ zostaje na rozszerzoną, wiem bo muszę sobie powrót przez to zorganizować xd

Dlatego też, jeśli by ktoś wracał w stronę Krakowa i nie zostawał na rozszerzonym, to chętnie się zabiorę xd

@Samurai

Odpisałem Ci na priva.

@Silvax odezwij się na gadaczu.

Wszystko chyba wskazuje, że mamy komplet. Ale to jeszcze muszę się upewnić.

Dobra Panowie, zmiana planów, kto jedzie z Krakowa, ma wolne miejsce i nie zostaje na rozszerzony? ^^

@DjLeo

Nic nie dostałem :confused:

Suzuki Ignis, 3 miejsca wolne. Wyjazd z Góry (dolnośląskie), trasa niżej. Mogę lekko zboczyć żeby kogoś zabrać (Leszno, Rawicz, okolice).

http://goo.gl/maps/W8B5N

Powrót w niedzielę (praca na rozszerzony nie pozwoli), ale uwaga - powrót do Gdańska - także trzy miejsca wolne. Zainteresowanych zapraszam na PW.

Sprawdź teraz jakiś błąd i faktycznie nie poszło do Ciebie. Odezwij się na gg.

Hej, czy ktoś z was wybiera się z Łodzi lub Krakowa na zlot i ma wolne miejsce?

Ja to bym się sam chętnie z Krakowa wybrał xd

silvax , ja bardzo mocno zastanawiam się nad autobusem - z Krakowa wyjazd o 7:50, we Wrocławiu o 11:20. Autem to jednak może wyjść 400 zł w obie strony… czyli boli.

jak zakupisz bilet na TLK na 15 dni wczesniej to masz jeszcze taniej

s-p-i-n , obawiam się, że moja niechęć do PKP wygra w tym wypadku - ale jak będzie większa ekipa to kto wie :wink:

Gdy nie ma się innego dojazdu trzeba przemóc tą niechęć do PKP chociaż ten raz w roku :slight_smile:

Axles , jak się nie ma to tak :wink: Jestem gotowy na (prawie :P) każde poświęcenie by dojechać na HZ :slight_smile:

Właśnie przeglądałem mapę, jadąc od Wrocławia A4, wygląda na to, że trzeba dosyć wcześnie zjechać i kierować się na Bolesławiec, liczyłem, że można gonić A4 dalej. Czy może opłaca się nadłożyć trochę drogi i czasowo wyjdzie lepiej plus lepsza trasa. Może redakcja coś powie na ten temat?

Możesz też tak:

2013_07_01_12_47_46_Mapa_Polski.jpg

Ale nie wiem, czy na to samo nie wyjdzie, Bolesławiec nie jest zakorkowaną metropolią :wink:

IMO nie chodzi o korki, a o stan nawierzchni :stuck_out_tongue: (kto nie jechał ostatnio przez Wrocław to wie :P)

Dzięki, jednak chyba wolę Bolesławiec, jak wjadę na 18 to poczuję się jak na trasie do domu i kurde, wyląduję pod Berlinem :lol:

To raczej tak samo wygląda :slight_smile:

Dodane 01.07.2013 (Pn) 12:52

A przy okazji garnki sobie kupisz :stuck_out_tongue:

wydaje mi się że jedyny zjazd z A4 który wchodzi w grę to na węźle Krzywa i przejeżdżasz przez Bolesławiec.

A może ktoś przypadkiem jedzie ze stolicy, jak nie samochodem, to chociaż komunikacją dla towarzystwa? :slight_smile: (na razie wiem tylko, że jadę, a czym i na ile, to licho wie :smiley: Ale od razu ostrzegam, że prawka nie mam i nie będę mógł robić jako szofer, jak ktoś będzie chciał sobie wypić ;p))