Ta DJ zostaje na rozszerzoną, wiem bo muszę sobie powrót przez to zorganizować xd
Dlatego też, jeśli by ktoś wracał w stronę Krakowa i nie zostawał na rozszerzonym, to chętnie się zabiorę xd
Ta DJ zostaje na rozszerzoną, wiem bo muszę sobie powrót przez to zorganizować xd
Dlatego też, jeśli by ktoś wracał w stronę Krakowa i nie zostawał na rozszerzonym, to chętnie się zabiorę xd
Odpisałem Ci na priva.
@Silvax odezwij się na gadaczu.
Wszystko chyba wskazuje, że mamy komplet. Ale to jeszcze muszę się upewnić.
Dobra Panowie, zmiana planów, kto jedzie z Krakowa, ma wolne miejsce i nie zostaje na rozszerzony? ^^
Suzuki Ignis, 3 miejsca wolne. Wyjazd z Góry (dolnośląskie), trasa niżej. Mogę lekko zboczyć żeby kogoś zabrać (Leszno, Rawicz, okolice).
Powrót w niedzielę (praca na rozszerzony nie pozwoli), ale uwaga - powrót do Gdańska - także trzy miejsca wolne. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Sprawdź teraz jakiś błąd i faktycznie nie poszło do Ciebie. Odezwij się na gg.
Hej, czy ktoś z was wybiera się z Łodzi lub Krakowa na zlot i ma wolne miejsce?
Ja to bym się sam chętnie z Krakowa wybrał xd
silvax , ja bardzo mocno zastanawiam się nad autobusem - z Krakowa wyjazd o 7:50, we Wrocławiu o 11:20. Autem to jednak może wyjść 400 zł w obie strony… czyli boli.
jak zakupisz bilet na TLK na 15 dni wczesniej to masz jeszcze taniej
s-p-i-n , obawiam się, że moja niechęć do PKP wygra w tym wypadku - ale jak będzie większa ekipa to kto wie
Gdy nie ma się innego dojazdu trzeba przemóc tą niechęć do PKP chociaż ten raz w roku
Axles , jak się nie ma to tak Jestem gotowy na (prawie :P) każde poświęcenie by dojechać na HZ
Właśnie przeglądałem mapę, jadąc od Wrocławia A4, wygląda na to, że trzeba dosyć wcześnie zjechać i kierować się na Bolesławiec, liczyłem, że można gonić A4 dalej. Czy może opłaca się nadłożyć trochę drogi i czasowo wyjdzie lepiej plus lepsza trasa. Może redakcja coś powie na ten temat?
Możesz też tak:
Ale nie wiem, czy na to samo nie wyjdzie, Bolesławiec nie jest zakorkowaną metropolią
IMO nie chodzi o korki, a o stan nawierzchni (kto nie jechał ostatnio przez Wrocław to wie :P)
Dzięki, jednak chyba wolę Bolesławiec, jak wjadę na 18 to poczuję się jak na trasie do domu i kurde, wyląduję pod Berlinem :lol:
To raczej tak samo wygląda
– Dodane 01.07.2013 (Pn) 12:52 –
A przy okazji garnki sobie kupisz
wydaje mi się że jedyny zjazd z A4 który wchodzi w grę to na węźle Krzywa i przejeżdżasz przez Bolesławiec.
A może ktoś przypadkiem jedzie ze stolicy, jak nie samochodem, to chociaż komunikacją dla towarzystwa? (na razie wiem tylko, że jadę, a czym i na ile, to licho wie Ale od razu ostrzegam, że prawka nie mam i nie będę mógł robić jako szofer, jak ktoś będzie chciał sobie wypić ;p))