Zabezpieczenie i asekuracja to nie problem dowiedz się czy czynna i to mi wystarczy
No to jedziemy:
Przede wszystkim witam i bardzo dziękuję za zaproszenie. Niespodziankę mi niesamowitą zrobiliście, bo od dawna absolutnie niczego nie napisałem na blogu, a i w komentarzach raczej mało aktywny. Z resztą nawet, gdyby było inaczej, to nigdy bym nie przypuszczał, że taki szarak i młodziak, jak ja, dostanie wejściówkę na taką imprezę bez żadnych szemranych układów
Jeżeli chodzi o syndrom DjLeo, to w moim przypadku na zbyt wiele bym nie liczył, bo po moich niektórych wypocinach, a zwłaszcza ostatnich, doszedłem do wniosku, że jak naprawdę nie mam o czym pisać, to nie będę pisał na siłę, a że ostatnio nic ciekawego się u mnie nie dzieje, to i wpisów brak. No, ale zobaczymy, może sytuacja się zmieni
Już nie mogę się doczekać spotkania z tak pozytywnie pokręconą grupą osób, jaką tworzą użytkownicy i redakcja DP, a na razie będę kombinował, jak tu zorganizować dodatkowy dzień pobytu Jeszcze raz najserdeczniej dziękuję i pozdrawiam
=D> I tak trzymaj - na ten dodatkowy dzień warto się zapisać. Często jest tak, że osoby, które jadą na HotZlot po raz pierwszy nie wybierają dodatkowego dnia wychodząc z założenia, że się “nie opłaca” bo jak to - 3 dni HotZlotu na pełnym wypasie są za 50 zł, a za jedną dodatkową dobę trzeba dopłacać “aż” 150?
Bierze się to oczywiście z tego, że podstawowy program HotZlotu finansujemy wspólnie z partnerami, a ten dodatkowy dzień już nie. Ma to jednak tę zaletę, że o ile podstawowy program HotZlotu jest przeładowany różnymi sesjami, wystawami itp. to tu już jest znacznie więcej luzu, więcej czasu aby podyskutować z redakcją czy innymi uczestnikami HotZlotu. Najciekawsze dyskusje w ubiegłym roku toczyły się właśnie podczas tego dodatkowego dnia, 2 lata temu było podobnie.
Wreszcie, zostając na dodatkowy dzień można pozwolić sobie na pełnię zabawy podczas sobotniej imprezy integracyjnej, bo w niedzielę nie trzeba jeszcze wracać - co szczególnie istotne jest dla kierowców
Cholercia! Z waszych opisów wynika, że atmosfera na zlocie jest niezwykła. Mam nadzieję, że szczęście mi dopisze podczas losowania. (:
Rzekłbym, że nawet mistyczna :mrgreen:
Leszku, po za konkursem ją
Parytety tego wymagaja!
Hej,
Nie omieszkamy zapytać.
Zgadza się - nic nie przebije sesji Lighting Talks oraz niczym nieograniczonych rozmów do późnej nocy. Mogę z całą szczerością napisać, że Hot Zlot bez dodatkowego dnia, to jak obiad bez deseru.
Z ust mi to wyrwałeś
Nic na siłę, to też nie jest wyścig jakiś, więc nie ma się co przejmować. To trochę musi sprawiać frajdę, bo w przeciwnym wypadku brak “fanu” z tego, może wywołać odwrotny efekt. Jak ja bym tworzył wpisy/komentował czy wykazywał jaką kolwiek inną aktywność dla statystyk i podsumowań (lub na siłę), to wolałbym w ogóle się nie udzielać. Chcę to piszę, nie chcę to nie. A że w tym roku moja aktywność była dużo większa, to tylko się cieszyć. Ale i tak się sam sobie dziwie ponieważ kilka rzeczy w tym roku mogło skutecznie to zmienić.
Dużo weny życzę!
Ja już brata nawróciłem na dodatkowy dzień, bo się zastanawiał czy nie być tylko na “programie basic” Także oboje zostajemy na dodatkowym dniu
Niestety ja chyba będę zmuszony wyjechać w Niedzielę, mimo że bardzo chciałbym zostać do samego końca
Będzie więcej miejsca w drodze powrotnej a tak serio głupot nie gadaj tylko kombinuj.
Co do HZ tak sobie myślę, że dobrze byłoby jakoś przy sprawdzaniu listy obecności zakomunikować wszystkim o noszeniu identyfikatorów w widocznych miejscach. Teraz ogólnie zna się dużo osób ‘po twarzy’, ale pamiętam jak za pierwszym razem na HZ nie pomagały w poznawaniu zasłonięte identyfikatory przez karty do pokoi, czy pochowane w kieszeniach
Krogulec czy w tym roku też są przewidziane jakieś kilka priorytetowych wejściówek dla aktywnej, skomputeryzowanej płci odmiennej?
“Płeć odmienna” no ciekawe okreslenie
Pytanie mam odnośnie lightning talk. Czy udostępnicie laptop do prezentacji dla osób, które nie zechcą go ciągnąć na HZ? Czy będzie na nim MS Office? Ahh i w jakiej rozdzielczości będzie obraz z rzutnika Dziękuję
Przypominamy o tym każdorazowo podczas powitania, hostessy też są uczulone aby zwracać na to uwagę. Ludzie są jednak wygodni i… często mają to przysłowiowych czterech literach. W tym roku na szczęście ten problem zniknie samoistnie bo 1) będą trochę inne identyfikatory 2) Zamek Kliczków to prawdziwy zamek - nie ma tam kart do pokoi tylko klasyczne klucze
Z laptopem nie ma problemu, z MS Office również. Nie jestem jeszcze pewien rozdzielczości rzutnika - nasz ma 1280x800, a być może będzie inny, trudno powiedzieć z jaką rozdzielczością.
Hej,
Przynajmniej nie będzie problemu, gdy w pobliżu karty zadzwoni telefon. Nic się nie rozładuje i nie trzeba będzie biegać do rejestracji.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Na moje to łatwiej zgubić klucz niż kartę więc i tak będzie trzeba biegać do recepcji
Jakaś rewolucja w identyfikatorach ??
Czyżbyś szykował jakaś fajną prezentaceję na lighty? Supcio.
Yay. Więcej fanów kucyków. Będziemy 20% cooler w 10 seconds flat!
Na bank będą kafelki. Mogę założyć się o piwo;)