Może jeszcze panele podłogowe i ceramika z bolesławca? ;>
I klinkiery z Paradyża :razz:
Problem z identyfikatorami był taki, że w środku byłą tylko jedna kartka. Gdyby było 2 to w środku można wrzucić kartę i gra. Ale skoro teraz będzie klucz to tym lepiej
Co do lapka to bym się w ogóle tym nie przejmował, na 200 wiary na zlocie parę lapków się znajdzie. Mi w zeszłym roku Docent albo MaxDamege pożyczył. Ale na samym zlocie były dziesiątki osób z lapkami.
Jak będziesz chciał to tez ci mogę pożyczyć mojego lapka bo biorę ze sobą
Kto w Redakcji jest odpowiedzialny za wybieranie osób, które dostają imienne zaproszenia i dlaczego ten ktoś nie sprawdza wieku zapraszanego czytelnika?
Tak sobie przypomniałem - Axles kawę bierzesz :P?
Bardzo dziękuję za zaproszenie.
Formalności już załatwione. Niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie stwierdzić, czy mogę zostać na przedłużonym - od 8 zaczynam nową pracę, więc nie wiem czy na dwa dni będę mógł im uciec w pierwszym miesiącu pracy. - mam nadzieję, że w pierwszej połowie lipca się to wyjaśni.
na poprzednim zlocie zaczynaliśmy z kilkoma “kaflami” - z biegiem czasu coraz bardziej się rozrastał nasz stolik:D
@up teraz na starcie trzeba pomyśleć o parasolu na środku
Damy radę, będziemy improwizować na miejscu
@Drobok, parasol, pffff, jak co, to namiot ogrodowy skołujemy :lol:
Ostatnio jak zaczęło lać to nikomu się nie chciało przynieść. Dlatego powiadam, trzeba ogarnąć na początku
Ktoś wie coś nt, kamil’a_w czy tfl’a ?
Z tego co pamiętam to i command-dos też jest.
Tak więc spoko drużyna pierścienia w komplecie.
“1) będą trochę inne identyfikatory”
No nie a ja się tak cieszyłem na kolejny do kolekcji specjalnie nawet avatara nie zmieniłem, a miałem okazję po tym ‘konkursie’ co na blogu robiłem Chociaż nie, avatary za pewne będą na identyfikatorach.
@Faust :lol: biorę na pewno kawę w termosie na podróż bo te z automatów to nie kawa, zresztą tak samo uważam o kawie rozpuszczalnej, więc szansa jest, że będę nosił woreczek parzonej ze sobą a co tak ci się to w pamięci utrwaliło ?
ciekawe kiedy zobaczymy pełną listę partnerów zlotu
bardzo mnie ciekawi czy Sony będzie
PS: zaznaczyłem, że chcę miejsce w autokarze do i z Wrocławia: nie powinno jakieś potwierdzenie odnośnie tego przyjść?
Jestem :evil:
Masz szczęście…
To gdzie Max?
@2up
Nie zapomnij identyfikatora, bo cię bd mylić
@up
Nie udzielał się to nie dostał
Tak mi się jakoś przypomniało W tym roku będe miał podobny problem bo odstawiłem “bateryjki” a rozpuszczalna to nie kawa… może kubek termiczny wezmę