HotZlot 2013 - wątek ogólny

a od czego jest kufel ? :stuck_out_tongue:

Jak to “rozpuszczalna to nie kawa?”

Ja po parzonej kawie dostaje derilki i ręce mi się trzęsą a po rozpuszczalnej jest ok :slight_smile:

Co do Indentyfikatorów to dobrze że będą inne strzelam że będą szczelnie za laminowane, bo te karty i różne rzeczy powpychane do ID, skutecznie zasłaniały informacje o danym uczestniku :wink:

@up dlatego to nie kawa :stuck_out_tongue:

Dobrym pomysłem byłby druk jednostronny i zgięcie na pół (można wpychać w środek do woli :stuck_out_tongue:

Teraz będziemy kluczyki na szyi nosili, jak za czasów podstawówki :stuck_out_tongue:

Wiecie Indentyfikatory często się obracają podczas chodzenia etc same także, jak po innej stronie jest coś wepchane to obraca się tą stroną nieczytelną niekiedy …

A może zamiast identyfikatorów będą koszulki z avatarem ?

@pamix

+1 za ten pomysł ale obawiam się, że przeskalowanie avków do odpowiedniej wielkości, skończyłoby się pikselozą :smiley:

Kolejna sprawa, hmm, 3 takie same koszulki? :stuck_out_tongue:

Fotke mojego Avka mogę podesłać w dużej rozdzielczości nie wiem jak z innymi :slight_smile:

Ja tam bym się dostosował, nie mam przywiązania do żadnej grafiki, jak by się uprzeć to i wektor da radę skołować :stuck_out_tongue:

koszulki z avatarem to fajny pomysł, można zrobić coś na własną rękę, bo dla redakcji pewnie byłoby to ciężkie do zrealizowania.

a ktos się orientuje czy Redakcja wysyła zaproszenia do róznych firm oferując im udział na HotZlocie i skoro są te same firmy co w zeszłym roku to inne poprostu nie chcą uczestniczyć, czy jak to jest?

@s-p-i-n

Na zlocie się zapytasz redakcji…

W sumie faktycznie ktoś zawsze pożyczy lapka. Mam nadzieję, że wszyscy tak nie pomyślą i nikt nie weźmie :wink:

Prezentacja nie będzie o kafelkach :stuck_out_tongue: Mam nadzieję, że nie spanikuję przy prezentacji przy tylu osobach. Uffff :slight_smile:

Jeżeli zaznaczyłeś autokar to będziesz miał miejsce. Dopiero gdyby miejsca się skończyły wysyłamy stosowną informację.

Potwierdzenie miejsca w autokarze wysyłane są zaś na kilka dni przed Zlotem - wówczas zresztą okazuje się, że połowa ludzi nagle “przypomina sobie” że tak naprawdę autokaru nie potrzebuje bo ma już inny środek transportu.

Hej,

Wierzyć mi się własnym oczom nie chce, ale dostałem zaproszenie na HotZlot 2013! :D/

Ostatnie lata śledziłem zawsze relację on-line, tym razem zobaczę jak to wygląda “na żywo”.

Prawdę mówiąc, tej radości opisać się nie da :slight_smile:

Wszystkim tym, którzy już się doliczyli wszystkich uczestników, których chcieli zobaczyć na HZ, mam złą wiadomość :twisted:

… tak, chodzi o mnie.

… a w ogóle, tak a propos HZ, przypomniało mi się jak rok temu wojtekadams zamawiał kebaba przez telefon :stuck_out_tongue: hy hy

@Krogulec

Zaznaczyłem, że zostaję na rozszerzonym, ale nigdzie nic mi nie kazało wpłacać dodatkowych 150zł. Czy to znaczy, że tylko mi się zdawało, że coś zaznaczyłem (i muszę coś naprawić), czy dane do przelewu przyjdą po prostu później?

Zapłacisz na miejscu :wink:

Gdzieś to było już opisane, że wzorem ostatnich HZ za dodatkowy dzień opłatę uiszcza się na miejscu w hotelu.

MK

Wystarczy przeczytać maila, którego wysyłamy po rejestracji, regulamin albo FAQ na stronie HotZlotu :stuck_out_tongue:

@Krogulec

Ale którego mejla? Mam 2, jeden z informacją, że mogę jechać, a drugi z informacją o wpłacie 50zł celem potwierdzenia rejestracji :slight_smile:

Faktem jest za to, że regulaminu nie przeczytałem wystarczająco dokładnie :stuck_out_tongue: