W tym drugim, z informacją o opłacie i numerze konta, na dole masz informację, “dopłatę za dodatkowy nocleg należy uiścić na miejscu”.
Tak, faktycznie coś takiego jest tam
Jak chcesz, mogę nagrać w mp3 i wrzucić jako “Poczytaj Druedainowi”.
Nie będę wnikać w to co będziesz nagrywać. Możesz nawet nagrać „Zatańcz, zaśpiewam i zamieszaj bigos kolanem Druedainowi”, nie mój interes, rób co chcesz.
Pytajnie techniczne: czy na zamku będzie można spotkać Witalija, albo Wołodymyra?
@Bachus Witalija nie będzie, Wołodymyra też nie, ale będzie Wiktor (zwany Druedainem) też na W, może posturą mniejszy, ale powera ma
Ja tak się zastanawiam… tak szybko się rejestrowałem, że nie pamiętam, czy zaznaczyłem, że rozszerzony… ale chyba zaznaczyłem
Co do koszulek z awatarem, to nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jakie to są koszty… ze 30zł za koszulkę trzeba liczyć, więc nie sądzę, żeby redakcja była zainteresowana - ja przygotowuję się we własnym zakresie
Wrzuć na luz, nie ma powodu aby się spinać
Się okaże…
Pomysł jest fajny, juz nie raz nad nim się zastanawialiśmy, ale nie tylko koszty (za nasze koszulki placimy i tak niemalo), ale przede wszystkim problem z przygotowaniem jak i watpliwej jakosci efekt koncowy (wynikajacy z przeskalowania obrazkow rzedu 80x80 - 100x100 px) nas przed tym hamuje…
Hehe, pikseloza mogła by wyjść oldschoolowo
Każdy tak mówi
Pikseloza była by nawet spoko ale pewnie nie u wszystkich
Ale np mały avatar na plecach u góry? to by chyba przeszło
To może okolicznościowa bielizna? Na mniejszym rozmiarze problem z pikselozą nie byłby taki duży
Druedain, bo nie mogę się powstrzymać ze śmiechu… ale, że gdzie ten awatar? I o jakim rozmiarze mówisz?
W tym roku mamy nadzieje zaskoczyc Was czym innym, ale w przyszlym - kto wie?
Integracja weszłaby wtedy na zupełnie nowy poziom gdyby dwoje mniej znających się użytkowników, chcąc się rozpoznać, poprosiło o pokazanie awatara :lol:
Avatar droboka na bieliźnie? Pewny jesteś, że to dobry widok?
Czemu wszyscy mają podpis pod nickiem uczestnik HotZlotu a ja nie ? Czuje się wyobcowany. :roll:
O nie kolejny z Sosnowca starczy, że już z jednym będę musiał całą drogę się męczyć
Będziesz miał po zlocie podpisek.
Co do koszulek z avatarami pomysł niby ok, ale później jakoś taka siara byłaby wyjść z takim avatarem do cywilizacji czyli koszulka dobra tylko albo i aż na Hotzloty.
Ale co do problemu powiększenia avatarów nie wiem jak PSy, Gimpy, ale są programy które sobie z tym całkiem całkiem radzą, ze 140x140px robią 1400x1400 :
https://www.dropbox.com/s/ed4592lym1vlkqy/144106%20%28znak%20wodny%29.jpg
Droboka jeszcze OK - ale Druedaina…