HotZlot 2013 - wątek ogólny

W tym drugim, z informacją o opłacie i numerze konta, na dole masz informację, “dopłatę za dodatkowy nocleg należy uiścić na miejscu”. :wink:

Tak, faktycznie coś takiego jest tam :stuck_out_tongue:

Jak chcesz, mogę nagrać w mp3 i wrzucić jako “Poczytaj Druedainowi”.

Nie będę wnikać w to co będziesz nagrywać. Możesz nawet nagrać „Zatańcz, zaśpiewam i zamieszaj bigos kolanem Druedainowi”, nie mój interes, rób co chcesz.

Pytajnie techniczne: czy na zamku będzie można spotkać Witalija, albo Wołodymyra?

@Bachus Witalija nie będzie, Wołodymyra też nie, ale będzie Wiktor (zwany Druedainem) też na W, może posturą mniejszy, ale powera ma :stuck_out_tongue:

Ja tak się zastanawiam… tak szybko się rejestrowałem, że nie pamiętam, czy zaznaczyłem, że rozszerzony… ale chyba zaznaczyłem :slight_smile:

Co do koszulek z awatarem, to nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jakie to są koszty… ze 30zł za koszulkę trzeba liczyć, więc nie sądzę, żeby redakcja była zainteresowana - ja przygotowuję się we własnym zakresie :stuck_out_tongue:

Wrzuć na luz, nie ma powodu aby się spinać :wink:

Się okaże… :stuck_out_tongue:

@Krogulec

Spoko :wink:

@gowain

Bo nie liczy się rozmiar (postura), ale… krotochwila :stuck_out_tongue:

Pomysł jest fajny, juz nie raz nad nim się zastanawialiśmy, ale nie tylko koszty (za nasze koszulki placimy i tak niemalo), ale przede wszystkim problem z przygotowaniem jak i watpliwej jakosci efekt koncowy (wynikajacy z przeskalowania obrazkow rzedu 80x80 - 100x100 px) nas przed tym hamuje…

Hehe, pikseloza mogła by wyjść oldschoolowo :slight_smile:

Każdy tak mówi :stuck_out_tongue:

Pikseloza była by nawet spoko ale pewnie nie u wszystkich :wink:

Ale np mały avatar na plecach u góry? to by chyba przeszło :wink:

To może okolicznościowa bielizna? Na mniejszym rozmiarze problem z pikselozą nie byłby taki duży :wink:

Druedain, bo nie mogę się powstrzymać ze śmiechu… ale, że gdzie ten awatar? I o jakim rozmiarze mówisz? :stuck_out_tongue:

W tym roku mamy nadzieje zaskoczyc Was czym innym, ale w przyszlym - kto wie? :wink:

Integracja weszłaby wtedy na zupełnie nowy poziom gdyby dwoje mniej znających się użytkowników, chcąc się rozpoznać, poprosiło o pokazanie awatara :lol:

Avatar droboka na bieliźnie? Pewny jesteś, że to dobry widok? :wink:

Czemu wszyscy mają podpis pod nickiem uczestnik HotZlotu a ja nie :stuck_out_tongue: ? Czuje się wyobcowany. :roll:

O nie kolejny z Sosnowca :stuck_out_tongue: starczy, że już z jednym będę musiał całą drogę się męczyć :slight_smile:

Będziesz miał po zlocie podpisek.

Co do koszulek z avatarami pomysł niby ok, ale później jakoś taka siara byłaby wyjść z takim avatarem do cywilizacji :slight_smile: czyli koszulka dobra tylko albo i aż na Hotzloty.

Ale co do problemu powiększenia avatarów nie wiem jak PSy, Gimpy, ale są programy które sobie z tym całkiem całkiem radzą, ze 140x140px robią 1400x1400 :

https://www.dropbox.com/s/ed4592lym1vlkqy/144106%20%28znak%20wodny%29.jpg

Droboka jeszcze OK - ale Druedaina… :expressionless: