HotZlot 2013 - wątek ogólny

Skoro dla Ciebie żółta plama na przodzie gatek jest ok, to nie mam więcej pytań :stuck_out_tongue:

Po zlocie jak na nim będziesz tez będziesz miał taki podpis. :smiley:

Dopiero drugi, nie powiem ilu Piekarzy jest :stuck_out_tongue:

btw, przyzwyczajcie się do mojego nowego avataru :stuck_out_tongue: lepiej na bieliźnie mieć ptaka niż pomarańcze :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ałć :wink: W sumie nie wiem co byłoby gorsze - drobok na przodzie, czy Druedain na “tyle” :smiley:

FaUst, nie bądź taki do przodu, Twój też może budzić skojarzenia, szczególnei z tyłu…

Rejestracja potwierdzona także do zobaczenia za nie cały miesiąc :slight_smile:

Kiedyś przy innej okazji (ładnych kilka lat temu) mieliśmy podobny problem. Najprostszym (i za razem tańszym :wink: )rozwiązaniem okazało się podanie nicka na rękawie koszulki :slight_smile:

Co do koszulek i avatarów/nicków ja tylko przypominam… Jest lato i jedna koszulka na trzy dni przy 200+ uczestników i dodatkowo zamknięte pomieszczenia nie wróży nic dobrego. Szanujmy siebie i innych, efekt AXE to mit! :slight_smile:

Chcesz powiedzieć, że reklamy kłamią :stuck_out_tongue:

Zamiast avka na rękawie można by opaski zamiast identyfikatorów skołować :slight_smile:

One przedstawiają alternatywną prawdę. Przecież istnieją trzy prawdy :smiley:

Szkoda tylko, że jak zdarzy mi się używać AXE to nie jestem w tej “prawdzie” z reklam :stuck_out_tongue:

Nie wiem jak ty ale jak ja się popsikam AXE to koło mnie spadają anioły i ciągną mnie w stronę łóżka, a wyglądają jak te z reklam tylko że są troszkę niższe :slight_smile: :slight_smile:

Tak to jest jak się psika sarinem, wtedy spada co nie co :stuck_out_tongue:

Tak, tak i wtedy obudziłeś się oblany potem :slight_smile:

To jest delikatniejsza wersja.

Obudził się, koń stoi a Pameli nie ma.

Jacy wyście są dowciapni :wink: :stuck_out_tongue: :lol: :smiley:

Dobre Dobre :slight_smile:

To mogą być niższe? Nic ty :wink:

W sensie nie 185cm wzrostu jak w reklamie, tylko 170cm :slight_smile: